Jenni Ukkonen

Lähtölaskenta Suomeen

Teksti: Jenni Ukkonen
Cult Gaia bamboo bag, Miss Selfridge ruffle skit, Céline New Audrey

Cult Gaia bamboo bag, Miss Selfridge ruffle skit, Céline New Audrey

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Hyvää keskiviikkoa ihanat! Elokuu on mennyt hurjaa vauhtia ja kohta koittaa taas jossain määrin muutosten syksy, kun poikaystäväni lähtee jo kolmatta vuottaan töiden vuoksi uuteen maahan. Tällä kertaa erona on kuitenkin se, etten ole itse – paristakin eri syystä – lähdössä mukaan. Ennen kuin joku huolestuu, niin taustalla ei ole draamaa emmekä ole eroamassa, mutta nyt kun olen itsekin työllistetty muun kuin blogini kautta, ei lähteminen tapahdu aivan yhtä huolettomasti. Ainakin loppuvuosi mennään siis syyskuun saapuessa etänä; outo tunne, mutta tiedän, että näin viiden vuoden jälkeen sekin onnistuu.

Kun varmistui, että poikaystäväni lähtisi Dubaista syyskuun alussa, päätin ajoittaa Suomen lomani samoihin aikoihin, ettei minun tarvisi jäädä ihan ypöyksin tänne itkeskelemään. Nytpä odotankin innolla sitä, että pääsen niin Helsinkiin, kuin myös kotiini Rovaniemelle! Eipä tässä ole enää kuin pari viikkoa jäljellä ja se menee nopeaa. Ennen sitä aion tehdä vähän taustatyötä mm. uusista kahviloista tai muista paikoista, mitä on ehdottomasti loman aikana käytävä läpi. Helsingissä ja Rovaniemellä asuvat: kertokaa ihmeessä, mikäli siellä on jotain uutta tai uudehkoa, mitä ei kannata missata!

Matkassa odotan myös yhtä asiaa, mitä en vielä vuosi sitten olisi uskonut koskaan sanovani: harmautta, koleaa säätä, syyssateita ja -myrskyjä. Rakastan kyllä sydämeni pohjasta aurinkoisia, raikkaan kirpeitä syyspäiviä, mutta toivon myös vähän sitä harmautta ja sadetta… sori, sitä on vaan niin ikävä! Se tulee olemaan ihanaa vaihtelua Dubain helteisiin.

COUNTDOWN TO FINLAND. Happy Wednesday lovelies! August has just flown by and soon we’re up against yet another Autumn of Changes, as my boyfriend is headed to a new country for his work for the third year now. The difference this year is that I will not be joining him, for a couple of different reasons. Before someone starts wondering: no, there is no drama in this and we are NOT breaking up, it’s just that now that I’m working as well, making the decision to leave isn’t something you can do quite as lightly. So from September onward we’re going into the long distance. It’s a strange feeling for sure, but nothing we can’t deal with after these past five years. 

When we got the confirmation that he’ll leave in September, I scheduled my holiday to Finland for around the same time, to avoid sulking home alone. Now I’m so excited to be going to Helsinki and my home, Rovaniemi! I only have two weeks to go and it will go fast for sure. Before my vacay, I’m planning on doing some research on new cafes and other things I should see and visit. 

I’m also excited about something that a year ago, I thought I’d never ever say: the gray sky, chilly weather, the autumn rain and storms. Yes, my preferred autumn weather is still that crispy cool sunny one, but I’m still hoping for some grayness too… sorry, I just miss it! And it will be a fun change to the Dubai heat.

Cult Gaia bamboo bag, Miss Selfridge ruffle skit, Céline New Audrey

Cult Gaia bamboo bag, Miss Selfridge ruffle skit, Céline New Audrey

Cult Gaia bamboo bag, Miss Selfridge ruffle skit, Céline New Audrey

Mango top – similar here and here

Miss Selfridge skirt (on sale!) – similar here and here

Céline sunglasses

Asos slides – similar here and here

Cult Gaia bag

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Snapchat: jenniukk

Lue myös

X