Jenni Ukkonen

lancome aqua flash bronzer

Teksti: Jenni Ukkonen

Kamera ei ole liikkunut mukana ollenkaan niin paljon kuin tavallisesti, joten vielä ei löydy tarpeeksi kivoja kuvia näytettäväksi. Siispä ajattelin kertoa tähän väliin taas yhdestä kivasta itseruskettavasta, joka ehti tulla mulle Cheapsmells -nettikaupasta tilaamani paketin yhteydessä juuri ennen reissun lähtöäni. Ruskettava muistutti kovasti erästä toista loistavaa tuotetta, joten Xen-tan -riippuvuudestani huolimatta en voinut vastustaa kiusausta :p Kyseessä on siis LancomenAqua Flash Bronzer itseruskettava kasvoille.
lancometan1
Apua, en tajua miten tuokin kuva meni ihan mössöksi. Saan varmaan kotiinpalattuani muokata kaikki kuvat uusiksi :/
Aqua Flash Bronzer laitetaan kuin kasvovesi puhdistetuille kasvoille vanulapulla. Neste on värillistä joten se on helppo laittaa tasaisesti. Muualle kuin kasvoille en sitä kuitenkaan lähtisi laittamaan, juurikin siksi että se voisi olla vanulapulla laittamalla hyvin työlästä. Koostumus on kevyt ja raikas, eikä se tuki ihoa. Ainoa mikä tämän oikeastaan erottaa Sunny Waterista, on se että kyseessä on oikea itseruskettava eikä se siis lähde ekassa pesussa pois. Aqua Flashin väri on myöskin aavistuksen vaaleampi kuin Sunny waterin, mikä on vain plussaa jos sattuu olemaan melko vaaleaihoinen- sunny water kun on melko tumma sävyltään. Flash Bronzerin sävy syvenee kyllä tunnissa, mutta siitä tulee silti luonnollinen.
Itse oon ollut tähän tosi tyytyväinen ja tästä tulikin heti mun kasvojen luottoruskettava- aiemminhan oon tosiaan laittanut kasvoillekin Xen-tania ja se on tuntunut vähän liian paksulta siihen tarkoitukseen. Toki aion vielä joskus kokeilla Xen-tanin ihan kasvoille tarkoitettua ruskettavaa, mutta siihen asti käytössä on tämä 🙂

Lue myös

X