Jenni Ukkonen

little red dress

Teksti: Jenni Ukkonen

Oon ihan tyystin unohtanut esitellä viime viikolla tekemäni mekkolöydön, joten nytpä korjaan sen virheen! Eli Oasiksen alerekistä löytyi aivan ihastuttava punainen mekko, mitä voi mielestäni käyttää ihan päiväsaikaankin ballerinojen tai kiilakorkojen kanssa, kun taas myöhemmällä voi kengät vaihtaa kauniisiin korkkareihin ja heittää vaikkapa bleiserin päälle lämmittämään. Paras asuste tälle mekolle on kuitenkin mielestäni rusketus (mitä mulla ei valitettavasti kuvanotttohetkellä ainakaan ollut:p)

Mitäs tykkäätte? Mielestäni tuo viittamainen liehuke yläosassa tuo mekkoon kivasti sitä jotain, ja se auttaa myös hiukan käsivarsikompleksi kanssa, hih 🙂 Mun tarvi vain lyhentää helmaa vähän vajaalla 15 sentillä, pätkä kun olen. Onneksi ei ollut punaisen langan kanssa mikään mahdottomuus, lyhennysjälkeä tuskin huomaa!

Ja kiinnostuneille tiedoksi, että mekkoa löytyy vielä tositaiseksi myös Oasiksen nettikaupasta! Itse oon ainakin hyyyyvin tyytyväinen ostokseeni, ensimmäistä ulkoiluttamiskertaa kovasti odottaen 😉

Lue myös

X