Jenni Ukkonen

Loppuvuoden kuulumisia

Teksti: Jenni Ukkonen

Heippa vaan kaikille, kuinka teidän joulunodotukset ja -valmistelut on menneet?

Mulla meni reilu viikko sitten enemmän ja vähemmän lähes kaikki loppuvuoden suunnitelmat uusiksi, sillä hyvin lyhyellä ”varoitusajalla” päädyin vastaanottamaan työn, minkä myötä olen ollut enemmän ja vähemmän toimistolla joka päivä. Vielä nyt tuntuisi tosi aikaiselta alkaa kertomaan siitä sen tarkemmin, mutta sanotaan kuitenkin, että suurella mielenkiinnolla liityin yritykseen; tuote on mulle hyvin kiinnostava (ja todella hyvä match) ja työnkuva juuri mitä olen kutakuinkin koko vuoden etsinytkin, eli markkinoinnista (kokonaisvaltaisesti) vastaaminen. Mutta vuosia kotoa käsin vaikka yökkäreissä työnteon sijaan toimistoasuihin pukeutuminen (minkä kanssa mulla on kyllä ollut tosi hauskaa ja oon nopeaa löytänyt oman “toimistotyylini”) ja omalle tiimille tehtävien delegointi on mulle aika suuri muutos, ja huomaan, että ihan jo työn ja oman elämän aikatauluttaminen niin, että koen saavani kummastakin yhtä paljon irti, on nyt alussa hieman haastavaa. Tiedän kyllä, että se varmasti ajan kanssa tasaantuu ja tämän muutoksen myötä alan monella tapaa tehokkammaksi, myös henkilökohtaisessa elämässäni.

Töiden aloittamisen lisäksi mulle tuli vihdoin tällä viikolla se kauan kaipaamani joulukuusi, ja se toi heti ekana iltana niin paljon iloa ja joulufiilistä mulle, että olen todella tyytyväinen päätökseen sen hankkimiseen liittyen. Hieman vielä koristeet hakevat paikkojaan ja voi olla että viikonloppuna kipaisen hakemaan muutaman koristeen lisää, mutta kaikenkaikkiaan minimalistinen kuusi on mielestäni mitä kaunein valinta – ja se, että siinä on vähemmän palloja kissoille ihmeteltäväksi, on toki bonus sekin. Nyt ainakin pystyn heti näkemään jos joku pallo on itsekseen tipahtanut ja löytyy jostain sohvan alta…

Kirsikkana kakun päällä, mieheni tulee Dubaihin huomenna ja on täällä juhlapyhien (tai no eihän ne mitään pyhiä täällä ole) yli. Itsekin otan ensiviikon töiden kannalta niin, että teen kevyesti töitä kotoa, mutta toimistolle en ajatellut mennä – mulla on niin paljon suunnitelmia tuolle ajalle mieheni kanssa, ja toivottavasti ehdimme edes jotain niistä toteuttaa! Jouluaatoksi varasimme pöydän meidän lemppariravintola The Mainesta tästä naapurustostamme ja siinä onnistuminen oli jo itsessään pieni ihme, sillä suurin osa ravintoloista tuntuu olevan aivan loppuunmyytyjä koko ensiviikolle.

Että tällaista täällä! Kuvituksena viimeaikaisia snapshotteja puhelimesta. Tämä nyt ei ollut kovin ihmeellinen postaus, mutta töiden lisäksi en tosiaan ole juuri muuta kuluneena viikkona tehnyt, ja tiedän, että arkisia juttuja aina toivotaan. Eli toivottavasti kelpasi! Työjuttuja tulen avaamaan ainakin jollain tapaa myöhemmin, esim. työnhakuun liittyen, pukeutumisideoita jne. Myös työlaukkupostausta on toivottu eli sellainen kevyempi aihe menee heti työstöön! Kyselkää tai kertokaa jos toivotte jotain erityisesti, itse on aina vähän vaikea arvella mikä on sellaista aidosti kiinnostavaa asiaa tällaiseen liittyen!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X