Jenni Ukkonen

Luottovaatteeni ja lookit juuri nyt

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

Viime kuukausina on tullut pukeuduttua (tai pikemminkin ei pukeuduttua) vähän poikkeavimmin, kuin mitä normaalisti maalis-huhti, ja nyt jo toukokuussa olisi varmaan tullut pukeuduttua. Asukuvia ei ole juuri ainakin täällä näkynyt, sillä kivat kesämekot on korvattu hyvin pitkälti rennoilla t-paidoilla ja shortseilla ja ulos mennessäkin olen huomannut jatkavani toppi ja farkut/leggingsit-linjalla, sillä useimmiten kotiin palatessani haluan heittää vaatteet lähes suoriltaan pesukoneeseen tai ainakin pyykkikoriin. Toisaalta tämä aika on ollut myös loistavaa oman tyylin miettimiseen ja hienosäätöön, sekä tulevien asujen suunnitteluun; ainakin itselleni jo tuo jälkimmäinen on tuonut intoa päiviin, kun on jo valmiina asut tulevia kivoja juttuja varten mietittynä. Mutta koen, että olen ainakin mielessäni saanut myös hyvin selkeytettyä entistä enemmän sitä, mitä vaatteita vaatekaapistani käytän ja suunnittelen käyttäväni eniten; mitä sinne kaipaan ja mistä taas näen irtautuvani. Mun tyyli on toki jo pidemmän aikaa ollut hyvin simppeli ja basic (siis oikeasti nautin niistä toppi + farkut-yhdistelmistä) mutta nyt se on ehkä selkeytynyt itselle vielä paremmin. Ehkä vähän tylsää jonkun toisen silmään, mutta tärkeintähän onkin, että itse viihtyy ja kokee olonsa hyväksi! Yksinkertaisia asuja onkin sitten kiva viimeistellä ja asustaa vaihtelevilla asusteilla.

Multa kyseltiin Instan puolella jos esittelisin mun luottovaatteita ja lookeja ja ajattelin, että se sopii tänne blogin puolelle hyvin. Eli tällaiset on mulla juuri nyt eniten käytössä ja tällaisia huomaan myös tylsinä hetkinä siirtäväni eri nettikauppojen ostoskoreihin… hups.

Valkoinen toppi * MONKI, farkut * ASOS, kengät * ASOS / Toppi ZARA, farkut * ASOS

 

Kropatut topit ja t-paidat

Jopa omasta mielestäni hyvin yllättäen olen huomannut ihastuneeni tämän kevään mittaan kropattuihin toppeihin ja paitoihin – eli siis napapaitoihin!! Tätä en olisi missään välissä uskonut tapahtuvan, mutta jokin mua viehättää siinä, että vyötärölle jää just hieman ihoa näkyviin (pukisin tällaiset topit kylläkin vain just navan kohdalle ylettyvän alaosan kanssa, enkä yhtään matalamman…). Ribattuina ja vartalonmyötäisinä, tai ylisuuresta t-paidasta leikattuna olevat on eniten mieleeni.

Mom jeansit

No, näitä olen fanittanut jo pitkään, mutta omaan silmääni tämä on imartelevin farkkumalli. Ilman joustoa ja lahkeista hieman vajaana just perfect! Yllä näkyvät farkut ovat ehdottomasti suosikkimallini, varsinkin vaaleammat vedän jalkaani tuon tuostakin.

Mekko * ASOS, kengät ODE TO 82 (samantyyliset * täällä)

 

Slip-mekot ja hameet

Eli ne alushameita tai yömekkoja muistuttavat satiini- ja silkkitapaukset; niistäkään en ole näillä näkymin luopumassa. Molemmat sopivat mielestäni yhtä lailla niin arkiasuihin kuin iltamenoihin. Tämän yllä olevan mekon päälle voisi heittää avoimen ylisuuren kauluspaidan ja solmia sen vyötäröltä rusetille. Iltamenoihin menisi sellaisenaan tai miksei vaikka ylisuuren bleiserin kanssa.

Bodysuitit

Tänä keväänä oon hurahtanut täydellisesti bodysuiteihin. Niin täydellinen vaatekappale, mikä näyttää just hyvältä farkkujen ja oikeastaan kaikenlaisten housujen kanssa, mutta miksei myös midihameiden kanssa? Mustana, nudena ja valkoisena ihan must, suosikki pääntieni on joko racer-malli tai ns. neliö (alla). Tuo alla olevalla bodysuitilla on muuten todella hyvä hinta-laatusuhde, se on yksi suosikeistani ja tuntuu paremman laatuiselta kuin Zaran supersuositut bodyt.

 

Bodysuit * ASOS, hame ZARA (samantyylinen * täällä)

 

Pienet korut

Kaikki barely there-korut on nyt makuuni ihan super paljon; kapeampaakin kapeammat ketjut ja ohuen ohuet sormukset. Niin nättejä!

Pistokkaat

Ihana ysärihenkinen kenkämalli, mitä oon käyttänyt matalapohjaisina koko Arabiemiraateissa asumiseni ajan, mutta mitä oon nyt alkanut hankkia myös korollisina. Sopivat niin farkkujen kuin mekkojenkin kaveriksi! Yllättävät lempparini ovat juuri nyt nämä mekon kanssa puetut läpinäkyvää muovia olevat.

 

Musta toppi * ASOS, shortsit The Giving Movement / Collegepaita *ASOS, t-paita ja shortsit The Giving Movement

 

Treenivaatteet arjessa

Mullehan ei siis ole mikään uusi juttu heilua ulkona leggingseissa, mutta nyt oon tosi viehättänyt yhteensopivien treeniylä- ja alaosien yhdistämisestä ja ne päällä ulos lähtemisestä. Kivan sporttinen ja samalla kuitenkin huoliteltu look, kun ylä- ja alaosa mätsää. Uusin ja tätä nykyä ehdottomasti suosikikimerkkini on Arabiemiraateista kotoisin oleva The Giving Movement, mikä lanseerattiin karanteenin kanssa samaan aikaan ja mistä tuli saman tien super suosittu täällä – eikä ihme. Vaatteissa käytetyt materiaalit on kierrätetyistä muovipulloista valmistettu (mutta tuntuvat huippu ylelliseltä ja hyvältä), vaatteet valmistetaan paikallisesti Arabiemiraateissa JA jokaisesta ostetusta vaatteesta lahjoitetaan 4 dollaria hyväntekeväisyyteen (jo ensimmäisen kuukauden aikana hyväntekeväisyyteen lahjoitettiin yli 10,000 dollaria). Materiaalien lisäksi vaatteiden mallit ja värit ovat täydellisesti makuuni. Mistä tässä ei siis tykkäisi? Tämä merkki kannattaa painaa mieleen, nimittäin musta tuntuu että tästä tullaan kuulemaan vielä Arabiemiraattien ulkopuolellakin…

Ylisuuret (kaulus)paidat

Nämäkin on niin must; toimii sekä sellaisenaan, vyötäröltä lyhyemmäksi rusetoituna, avoimena topin tai miksei vaikka tosiaan tuolla aiemmin mainitun mekon parina… Niin monta hyvää käyttötapaa. Omani valkkaan jo pellavaisena tai suoraa mieheni vaatekaapista.

 

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter

Lue myös

X