Lifestyle

Maaliskuun suosikit

29.3.2019 Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä.

On tullut aika hyvästellä maaliskuu kera kuluneen kuukauden suosikkieni. Paljastakaa kommenteissa omanne!

TV-sarja

The Assassination of Gianni Versace, mikä oli mielestäni todella hyvin tehty, mutta myös todella karmiva. Ei sovi herkille!

Biisi

Veronica Maggion Kurt Cobain sai laulamaan monet kerrat mukana ja muistutti samalla hänen vanhemmasta tuotannosta, mihin liittyy lukuisia muistoja…

Kirja

Aloin lukea Salman Rushdien The Golden House-kirjaa mieheni ensin sen luettua. Vaikuttaa kiinnostavalta, mutta olen edelleen melko alussa, joten vaikea sanoa vielä sen enempää…

Ruoka

Bibimbap – nappaa ohje talteen täältä!

Hyvinvointi

Oletteko kuullut Teeccinosta? Minä en ollut, ennen kuin tein elämäni ensimmäisen tilauksen iHerb-nettikauppaan (ainakin tilaus tänne Arabiemiraatteihin oli todella vaivaton). Teeccino on täysin kofeiiniton vaihtoehto perinteiselle kahville tai decaf-juomille. Se on sikuripohjainen juoma, joka mielestäni maistuu todella kahvimaiselta, ja on täten auttanut vähentämään kahvin juontia kolmesta kupillisesta yhteen päivässä!

Kauneustuote

Uusimmat itseruskettavani – laitoin ne riviin tähän postaukseen! Varsinkin Bondi Sands on ollut mieleeni, aivan kuten ounastelinkin.

Ostos

Ostin & Other Storiesilta ihanan, todella imartelevan ja laadukkaan oloisen mustan uikkarin, ja sen innoittamana tilasin saman tien toisen uikkarin nettikaupan kautta – sen saan ihan pian siskoni mukana tänne.

Tilasin myös Hullulta Päiviltä elämäni ensimmäistä kertaa jotain, mutta ne saan itselleni vasta kesällä, Suomeen matkustaessani!

Miete

Olenko ihan tosissani alkanut pitää neonvihreää kivan naköisenä? Olen viime aikoina nähnyt mm. neonvihreitä huppareita ja miettinyt, että hei, tuohan näyttää kivalta. Mitähän seuraavaksi?

Vaate

Olen käyttänyt farkkujani (nämä ovat suosikkini) nyt kuin viimeistä päivää, sillä kohta niille ei tosiaan ole kovin paljon tarvetta – täällä aletaan tosiaan siirtyä reilun 30 asteen helteisiin, ja siinä vaiheessa kaikki tiukka tai paksumpaa materiaalia oleva saa jäädä kaappiin! Farkkujen lisäksi suosikkivaatteeni on ollut tämä vihreä kietaisumekko – löytyy täältä!

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kuvat: Versace juliste täältä, nettikaupat

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Still one of my favourite areas to wander in Dubai ✨ #alseef #dubai #mydubai #latergram

jenniukk

Kommentit

Ihanaa että jaksoit vastata omilla lemppareillasi, kiitos kaima! 🙂 Tässä sain itselleni ihan huippuja ideoita ja hyvää fiilistä!

Kommentit

Tämmöiset on kivoja postauksia! Omat suosikkini maaliskuulta:
Tv-sarja: Selviytyjät Suomi. Niin jännä ja koukuttava katsoa julkkisten juonittelua 😀
Biisi: Nyt on tullut kuunneltua Eminemin vanhaa tuotantoa, siinä vain on sitä jotain.
Kirja: Joonas Huhta Antler Plan. Rovaniemelle sijoittuva terrorismitrilleri. Pakkohan se on lukea!
Ruoka: Nyhtöpossutykästyminen kahdessakin eri ravintolaruoassa. Sopii niin sämpylän väliin kuin tacojen täytteeksi!
Hyvinvointi: Kävelylenkit houkuttelee taas kun aurinko alkaa näyttäytymään täälläkin
Kauneustuote: Seerumit! Joka tilanteeseen on omansa, kun on rauhoittavaa, kirkastavaa, silottavaa ja mitä vielä 🙂 Suosikkini on Lumenelta.
Miete: Ihanaa kun kaduilta alkaa sulaa lumet eikä tarvi enää paksuja talvikenkiä
Ostos: Kauan himoitsemani kelkkahaalari oli vihdoin pakko ostaa ja en voisi olla tyytyväisempi
Vaate: Lidlin treenihousut ovat olleet eniten jalassa. Hinta-laatusuhde todellakin kohdallaan

Ihanaa että jaksoit vastata omilla lemppareillasi, kiitos kaima! 🙂 Tässä sain itselleni ihan huippuja ideoita ja hyvää fiilistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *