Jenni Ukkonen

mainonnan uhri

Teksti: Jenni Ukkonen

En varmaan ole ainoa joka tiedostaa, että suurin osa kosmetiikkamainoksista on räikeästi liioiteltuja – nykyäänhän niissä jopa sanotaan jos mallin ripsiin on lisätty tupsuja tai muuta vastaavaa – mutta joka kuitenkin haluaa uskoa niissä mainostettaviin tuotteisiin ja myös ostaa niitä. Nyt viimeisimpänä mulle on käynyt niin parin Revlonin mainoksen kanssa. En tiedä johtuuko se aina niin kauniin Jessica Bielin läsnäolosta kuvissa vaiko mistä, mutta oon alkanut himoita ihan kunnolla paria Revlonin tuotetta. Revlon ei ole mulle kuitenkaan merkkinä kovinkaan tuttu (muistan että mulla on ollut ko. merkiltä vain yksi tuote: kolme päivää ripsissä pysyvä ripsari, minkä ostin tyyliin seiskaluokalla… eli monen monta vuotta sitten!) joten en sitten tiedä “uskallanko” lähteä ostaan niitä tuotteita juurikin Revlonilta, kun samantyylisiä löytyy muualtakin. Tässäpä kuitenkin mainokset, jotka sai mut pauloihinsa:

rev1
Mainos nro1. Tästä tulee ihan sellaiset fiilikset, että Jessica on lomailessa jossain Välimeren alueella, mikä saa tietenkin haaveilemaan omasta kesälomasta! Meikki on ihanan kuultava, mutta tuollainen samanlainen “kuultovoide” multa itseasiassa jo löytyykin – Lumenelta vaan. Myös silmämeikki on tosi paljon mieleeni, mutta hei, eihän mulla juuri muita luomivärejä olekaan kuin ruskeita! Eli tästä mainoksesta en oikeasti edes tarvisi mitään…

rev2
Mainos nro2. Vau! Jessica on niiiiiiin kaunis. Tässä mainostetaan luomivärejä, joten silmät on tietysti meikattu tosi vahvasti. Musta tämä silmämeikki onkin niin upea, että suunnittelin heti ostavani kaikki Jessican meikkiin käytetyt värit: mustan, valkean ja Peacock Lustren (ainoa minkä nimi jäi päähän, eli todennäköisesti ainoa minkä sitten ostaisin). Muutenkin tästä mainoksesta tuli mieleen, että halusin enemmän tuollaisia metallisen hohtavia luomivärejä ja juuri tuollaisen tummanvihertävän/sinertävän sävyn, kuin myös purppuraisen (koska jotenkin mun silmät näkee tuossa Jessican meikissä vähän jotain sinne päin?). Mun lemppariluomiväri, Too FacedinDirt Bag, on itseasiassa kimaltava ruskea, mikä näyttää silmissä myös vähän violetilta, eli siinä mielessä en ihmettele että kaipaisin vähän sellaistakin sävyä.

rev3
Mainos nro3. Grow Luscious -ripsiväri, minkä pitäisi ilmeisesti edesauttaa ripsien kasvua. Mulla on tämäntyylisistä ripsareista vähän laimeita kokemuksia, mutta voisin siltikin harkita tätä seuraavaksi ripsivärikseni… koska aina on kiva kokeilla jotain ihan uutta, heh 😉
Tässä postauksessa ei ehkä ollut päätä taikka häntää, mutta sainpahan ihastella Jessicaa taas hetken verran – eikä mun tarvi enää plärätä lehtiä jos haluan löytää nuo meikit jostain. Jos jollakulla kuitenkin on kokemusta Revlonin luomiväreistä, olisi kiva kuulla onko ne oikeasti noin runsaspigmenttisiä kuin kuvissa näkyy (tai edes lähelle) ja muutenkin kestääkö ne hyvin. Vai kannattaisiko mun etsiä vaan samantyylisiä sävyjä esimerkiksi just Too Facedilta, minkä oon ainakin todennut ihan itse toimivaksi?

Lue myös

X