Jenni Ukkonen

massive shoe sale

6.10.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Hepossa on alkanut massiivisen suuri varastontyhjennys ale, suosittelen todellakin kurkkaamaan mikäli on vielä syksyksi tai talveksi kenkulit hakusessa! Itse etsiskelen erityisesti korollisia nilkkureita, joilla olisi oikeasti myös hyvä kävellä, ja löytyipä tuolta yksi hyyyyyvin loistava vaihtoehtokin 😉Converset täältä, mustat nilkkurit täältä, toiset mustat nilkkurit täältä Konjakkiset nilkkurit täältä, Pretty Ballerinas täältä
Eli tosiaan nuo alemmat mustat nilkkurit näyttäisi kovasti sellaisilta mitkä hakusessa onkin, hyvännäköiset mutta platoakin löytyy jotta kulkeminen on mukavampaa. Nuo ylemmät nilkkurit on mielestäni kyllä nekin tosi kivat, ja uskoisitteko että niiden merkki on UGG Australia?? Mutta ne olisi enemmän selkeästi arkikäyttöön, kun taas omiin nilkkureihini haluan sen option että niitä voi käyttää bileissäkin… UGGin versioissa tuo jykevä pohja omalla kohdallani sotii sitä vastaan :DMutta tosiaan, kannattaa käydä katselemassa! Täällä jäädään pohtimaan olisiko nämä mahdollisesti ne nilkkurit mulle 🙂 Tästä aleen!
Heppo has a big shoe sale going on right now! I’m considering the black ankle booties (the ones below the other black booties).

Sis. mainoslinkin

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Have you ever left a love lock somewhere in the world? Where? 😍 #lovelocks #seoul #nseoultower

jenniukk

Kommentit (2)

Jos ei linkin takaa löydy niin veikkaukseni on että ovat jo loppuneet… :/

Hei!
Pakko kysyä, että mistä bongasit noi konjakinväriset nilkkurit? Linkin takaa ei ainakaan enää löytynyt.
Irene

Jos ei linkin takaa löydy niin veikkaukseni on että ovat jo loppuneet… :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *