Jenni Ukkonen

matkalle mukaan: hiustuotteet

Teksti: Jenni Ukkonen

Lähtö Thaimaahan on tiistaina, ja vaikka oonkin niitä jotka heittää tavarat matkalaukkuun vasta pari tuntia ennen matkan alkua, oon kuitenkin myös niitä jotka aloittaa suunnittelut melko hyvissä ajoin. Siispä tänä viikonloppuna testataan hellevaatteita ja bikineitä, valitaan mieluisimmat ja kirjataan ne ylös paperille. Samat muistiinpanot tehdään tietysti myös kaikkien muiden matkaan lähtevien juttujen kanssa: mitä meikkejä otan mukaan, puhelin, kamera, hiustuotteet… ja siitä päästäänkin asiaan! Oon aiemminkin kertonut miten onnistuin kesällä 2008 polttamaan hiukseni Espanjan auringon alla, sillä en ollut tyhmänä suojannut (silloin hyvin käsiteltyjä) hiuksiani kuumuudelta. Ne siis oikeasti paloi ihan haperoksi ja päällimmäinen kerros hiuksista katkesi jostain 10 cm kohdilta… voin myöntää itkeneeni silloin katkerasti, ja että niitä silloin katkenneita hiuksia on kasvatettu aina tähän päivään asti. Sen ikävän tapauksen jälkeen otin tavakseni suojata hiukseni, kruununi, siinä missä suojaan ihonikin.
Aiheeseen liittyen SKT-Groupilta koottiin mulle varsinainen rantalomailijan hiustuotepaketti. Nämä on siis lähdössä mukaan:

hius5

hius3

hius4
Tigin S-Factor -tuotesarjan Health Factor Sulfate-Free Daily Dose Shampoo & Conditioner sekä Health Factor Balance Boosters -tehohoitajat. S-Factorin tuotteita en ole aiemmin käyttänyt, mutta oon ihan varma että nämä sopii mun pidennystenkin kanssa paremmin kuin hyvin- ja nämä tuoksuu niiiiin herkulliselta! Shampoo ja hoitoaine on molemmat päivittäiseen käyttöön, tehohoidot 1-2 kertaa viikossa käytettäväksi. Tuotteet sisältää mm. nokkosta ja jukkapalmu -uutetta.
hius1
Lisäksi jokaisen todellisen travellerin shampoo, Rockaholic -sarjan All Acces Go Anywhere Shampoo Bar. Shampoo on tosiaan puristettu palasaippuan muotoon ja kulkee mukana uudelleensuljettavassa muovipussissa (kierrätettäva). Tätä on kokeiltava jo tuon saippuamaisen muodon vuoksi, siis kuinka kätevä? Shampoolla on kosteuttava ja antibakteerinen vaikutus ja se sisältää mm. santelipuuöljyä, salviaa ja hennaöljyä- jälleen kerran huumaavalta tuoksuva tuote Tigiltä 🙂
hius2
Viimeisimpänä Joico K-PakinProtective Hair Spray, joka antaa joustavaa pitoa ja kiiltoa, suojaten hiuksia samalla lämmöltä ja ympäristön haittavaikutuksilta. Tämän pitäisi toimia myös suoristusraudan alla, joten odotan kyllä että pääsen testaamaan tätä monitoimituotta. Joicon tuotteita en ole aiemmin omistanutkaan, mutta oon kuullut niistä tosi paljon hyvää!

Koska kyseessä on kampaamoista saatavia tuotteita, on odotukset korkeammalla kuin marketeista saatavien kohdalla. Toivottavasti nämä kuulostaa myös teistä kiinnostavilta, sillä loman jälkeen aion kertoa mielipiteeni jokaisesta. Sitä ennen otan tietysti mielelläni vastaan teidän kokemuksia näistä ja muista auringolta ja kuumudelta suojaavista hiusjutuista :>

Lue myös

X