Jenni Ukkonen

mini blogikirppis

7.10.2012 Teksti: Jenni Ukkonen

Toin Lontoosta mukanani vähän vaatteita ja kenkiä mitä ajattelin tarjota ensin blogikirppiksellä ja mikäli ei mene kaupan niin sitten ne ottaa suunnaksi Rovaniemen ja oikean kirppiksen 😀 Lisäksi joukossa pari Lontooseen jäänyttä vaatetta mitkä kauppojen tullen lähetän sieltä sinne palattuani. Tarjoukset sähköpostiin yummyblogi@gmail.com ja toki saa tarjota hintapyynnön molemmin puolin mitä nyt tahtoo, kaikki hintapyynnöt sisältää myös postikulut Suomen sisällä! 🙂

Zara lampaankarvainen beige liivi. Käytetty 1-2 krt, uudenveroinen. Koko M, menee myös pienemmälle rennomman mallisena. Hieno vaikka nahkatakin päällä! Kainalosta kainaloon 50cm, olkapäästä helmaan 58cm.

Hintapyyntö 39e tai paras tarjous! Lähetään Suomesta pakettina eli seurankoodilla.
MYYTY!

By Malene Birger läpikuultava musta toppi/mekko, kultaisia ja hopeita koristekiviä. Käytetty 2-3 kertaa, kunnossa ei muuten mainittavaa mutta alimmasta koristenauhasta on pari kiveä irronnut sauman kohdalta (ks. kuva!), en usko että niihin käytössä monikaan kiinnittää huomiota. Olkaimia lyhennettu parilla pistolla, saa halutessaan auki (ks. kuva!). Koko 34, kainalosta kainaloon 42cm, olkapäästä helmaan 72cm. Alkuperäinen hinta ollut n. 200 euron paikkeilla.

Hintapyyntö 35e tai paras tarjous! Lähetään Englannista.

Zara kullansävyinen paljettihame. Käytetty kerran, kunnossa ei muuten huomautettavaa mutta jonkun verran paljetteja tippunut pois sieltä täältä, ei mistään niin paljon että käytössä kiinnittyisi heti huomio (ks. esimerkkikuva!). Koko XS, pituus vyöräröltä helmaan 43cm, vyötäröllä kuminauha.

Hintapyyntö 19e tai paras tarjous! Lähetetään Englannista.
MYYTY!

Ezra Fitch (Abercrombie & Fitch) super pehmeä harmaa t-paita helmikuviolla. Käytetty kerran, kunnossa ei huomauttamista. Koko M (menee myös S), kainalosta kainloon 41cm, olkapäästä helmaan 68cm.

Hintapyyntö 15e tai paras tarjous! Lähetetään Suomesta.
MYYTY!

Zara tummanruskeat ratsastussaapas malliset saappaat, pinta nahkaa. Koko 37. Käytetty melko vähän, pinnassa näkyy kyllä käytönjälkiä mutta ei huomiotaherättävästi vaan kuten luonnollisesti jälkiä tulee.

Hintapyyntö 29e tai paras tarjous! Lähtetään Suomesta seurantakoodilla.
MYYTY!

Asos mustat ylipolvensaappaat korolla, koko 37. Sukkamaiset ohuet varret. Käytetty 1-2 krt, kunnossa ei huomauttamista. Pohjiin laitettu liukastusesteet tai mitä ne onkaan 😀

Hintapyyntö 29e tai paras tarjous! Lähtetään Suomesta seurantakoodilla.
MYYTY!

Bianco mustat nilkkurit tekomokkanahkaa, koko 37. Uudet ja käyttämättömät, olivat vääränlaiset itselleni!

Hintapyyntö 35e tai paras tarjous! Lähtetään Suomesta seurantakoodilla.
MYYTY!

Aldo viininpunaiset mokkanahkaiset korkkarit, koko 38. Käytetty kerran, muuten hyvässä kunnossa mutta oikeanpuoleiseen kenkään on tipahtunut jotain ja siitä on jäänyt pieni läikkä (ks kuva), en tiedä lähtisikö jollain puhdistusaineella pois… ?

Hintapyyntö 25e tai paras tarjous! Lähetetään Suomesta seurantakoodilla.

A mini blog sale for my readers in Finland!

Jenni Ukkonen

Arkisto

Instagram

  • Could think of a worse place to spend a winter afternoon 😏🌴 #homesweethome #poolside #myrak #flatteredmoments

jenniukk

Kommentit (6)

Viskoosia

Moikka! Miten korkeet korot noissa viininpunaisissa korkkareissa on? Ja onko pinta siis mokkanahkaa, ei tekomokkaa? 🙂

On aitoa nahkaa ja en osaa korkoa tarkalleen sanoa kun sijaitsevat Rovaniemellä.Arvioisin 10-11cm ja n. 1cm plato 🙂

On sulla pokkaa myydä yhteistyössä lahjaks saatuja kenkiä vielä täällä blogissa tyyliin viikko ton yhteistyönilmottamisen jälkeen! 😀 todella ammattimainen ote sulla tohon mainostukseen, hatunnoston arvonen suoritus jopa! Kovin et ainakaan rahan perään ole 😀 huhhuh mitähän mahtaa Bianco olla asiasta mieltä jos saa tietää 😉

Ja jos sulla on pokkaa alkaa puuttumaan mun työasioihin tuolla tavalla niin otappa ainakin ensin asioista selvää. Kyseessä ei todellakaan ollut mikään lahja vaan ihan puhtaasti työstä saatu palkka, mikä nyt ei vaan ollut rahamuodossa vaan kenkinä. Työstä kun yleensä jotain palkkaa saadaa, ja omalla palkallani saan tehdä tismalleen mitä lystää. Se ei ole ahneutta jos itselleni huonoiksi osoittuneet kengät myyn eteenpäin reippaasti alle puoleen hintaan oikeasta hinnasta jollekulle joka ne haluaa.

Moi! Onkos mitä matskua toi Malene Birgerin toppi? Silkkiä vai jotain keinokuitua? 🙂

Viskoosia

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *