Jenni Ukkonen

mini me

Teksti: Jenni Ukkonen

Oon vaikean valinnan edessä. Mun pitäisi päättää aika pikaisesti minkä miniläppärin ostan itselleni ennen Thaimaan reissua, jottei mun tarvi ottaa vanhaa ja raihnaista (no ei kai sentään raihnaista<3) Macbookiani mukaan. Se on nimittäin ollut nyt niin monessa reissussa mukana etten halua “rasittaa” sitä yhtään enempää. Se sattuu myös painamaan ihan sikana ja on muutenkin turhan arvokas heilumaan laukussa maailmaan ääriin, ainakin kun vähempikin riittää. Siispä edullinen ja näppärä miniläppäri tulee tarpeeseen, ei tietenkään pelkästään tämän reissun vuoksi vaan muistakin syistä. Älkää siis ymmärtäkö väärin että täällä ostellaan tietokoneita yhden matkan vuoksi, sillä se on keikkunut ostoslistalla jo hyvän aikaa- nyt vaan tuntuu järkevältä ostaa se.
Oon rajannut vaihtoehdot kolmeen koneeseen. Ne sattuu olemaan kaikki Anttilassa alessa, mikä sopii mulle paremmin kuin hyvin. Arvostan kovasti jos teillä on jotain kokemusta jaettavana seuraavista:

minit1
Eeepc (kuvasta puuttuu yksi e mutta mitä pienistä) vaikuttaa omiin silmiini kivoimmalta, muttei nuo muutkaan pahalta näytä. Musta näissä ei muutenkaan ole paljon eroja, vaan kaikissa on Windows XP -käyttöjärjestelmä,160Gt:n kiintolevy, n. 10″ näyttö, WLAN, muistikortinlukija ja paino n. 1kg. Ja oikeastaan paljon muitakin samoja/samankaltaisia ominaisuuksia… Mulle tärkeimmät on kuitenkin mahdollisuus päästä nettiin ja laitteen keveys. Nyt siis kokemuksia jakamaan, päätös on tehtävä viikon sisällä! 🙂

Lue myös

X