Jenni Ukkonen

Mitä olen pitänyt silmällä kesää varten – nyt alessa!

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Valkoiset pistokkaat / * Mustavalkoinen laukku / * Sinisävyinen mekko / * Aurinkolasit / * Oranssi laukku / * Hiusklipsi / * Sandaalit / * Bambulaukku / * Bikinisetti / * Boksilaukku / * Punainen mekko / * Mustat pistokkaat / * Aurinkolasit

Tuntuuko kenestäkään muusta, että koko ajan on jonkunlaiset alennusmyynnit meneillään? Jos ei muuten, niin sähköpostiin tupsahtaa alekoodi milloin minnekin. Tämä tosin on ilmiö, mistä ei t o d e l l a k a a n tulisi mieleenkään valittaa – päinvastoin, tämä löytöjen ja alennusmyyntien metsästäjä kiittää. Kukapa nyt maksaisi mielummin täyden hinnan, kuin ottaisi loppusummasta hieman pois? Vaikka kuten aina, on tässäkin asiassa tietysti myös toinen puoli; hyvä tarjous voi houkuttaa ostamaan, vaikkei tarvetta millekään uudelle juuri sillä hetkellä olisikaan. Silloin voi olla itsehillintä koetuksella…

* Net-A-Porter aloitti pari päivää sitten nopean 25% alennusmyynnin sesongin valinnoista, toistaiseksi vain rekisteröityneille käyttäjille. Nettikauppa on tunnettu hieman hintavammista merkeistä (vaikka heillä on myös alati kasvava valikoima hieman edullisempia, vaikkei toki varsinaisesti edelleenkään halpoja, hieman erilaisempia ja toistaiseksi kenties tuntemattomampia merkkejä) joten tuo alennus on todella mukava bonus, jos on jotain merkkituotetta sillä silmällä silmäillyt. Itsellänikin on parhaillaan jokunen sellainen tuote tai merkki, minkä olen aiemmin napsauttanut wishlistilleni, ja nyt pohdinkin, olisiko kenties paras hetki viedä ne kassalle saakka. Tällaista olen pitänyt tätä kesää varten silmällä:

  • Ihania ysärihenkisiä pistokkaita * By Far-merkiltä, joka hyppää silmääni tuon tuostakin Instagramissa: tämä merkki tulee olemaan todella suosittu tänä kesänä. Mulle tulee lähes kaikista heidän kengistä mieleen Carrie Bradshaw Sinkkuelämään alkuvuosina!
  • * Cult Gaian trendikkään bambulaukun olen ostanut jo aikaa sitten (täydellinen, kuvauksellinen ja hauska kesälaukku), mutta uskon, että se tulee tyylinsä puolesta kestämään ajan hammasta vuosia eteenpäin. Uudempana mallina tykästyin tuohon akryyliseen boksiin; mielettömän hieno viimeistelemään asun kuin asun!
  • * Danse Lenten laukuista puhuin jo alkuvuodesta 5 x Designer laukkumerkit alle 500e-postauksessa ja edelleen havittelen itseasiassa kumpaakin noista kollaasiin lisäämistäni laukuista. Laukut tuntuvat todella laadukkailta, ovat mallinsa puolesta tyylikkäitä ja ajattomia, mutta leikittelevät kivasti väreillä. Jotain vähän erilaista! Kumpi teidän mielestä sopisi mulle paremmin?
  • Ostin ensimmäiset * Le Specsin aurinkolasini vielä Lontoossa yliopistoa käydessäni, eli aika monta vuotta sitten. Heidän edulliset, mutta laadukkaasti valmistetut lasit ovat edelleen suosikkejani. Löytyy sekä ajattomia että leikitteleviä tyylejä; nuo helmisangalliset cat eye-lasit ovat todellinen katseenkääntäjä!
  • Hiuspannat ja -klipsit ovat todella trendikkäitä tänä kesänä. Helppo keino lähteä trendiin mukaan on yksinkertaisella, kauniin ruskeasävyisellä klipsillä. Trendi on itseasiassa sopiva kesään, sillä se auttaa pitämään tukan kätevästi paikoillaan vaikka tuuli vähän tuivertaisikin!
  • Kesäpukeutumisessa parasta? Kaikki ne ihanat pienet kesämekot, mille ei muina vuodenaikoina tule käyttöä – sama koskee toki uima-asuja!

Mikäli näiden alennusmyyntien tsekkaus kiinnostaa, niin sivuille pitää tosiaan kirjautua ensin sisään ja kurkata sitten * Seasonal Pick-merkatut tuotteet. Alennus lasketaan automaattisesti kassalla.

Suosikkejani *:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Lue myös

X