Jenni Ukkonen

Mitä pakkasin mukaan kesäiseen New Yorkiin?

Teksti: Jenni Ukkonen

Postaus sisältää kaupallisia linkkejä, merkattu *-merkillä.

* Hiuspanta + korvakorusetti / * Bleiseri / * Midihame / * Korolliset sandaalit / * Aurinkolasit / * Kuvioitu mekko / * Sininen mekko / * Olkilaukku / * Sandaalit / * Leggingsit / * T-paita / * Lenkkarit

Kesällä on sitten niin kiva matkustaa, jotenkin ihanan vaivatonta. Matkalaukkua ei tarvi täyttää paksuista neuleista ja raskaista farkuista (saati sitten muista kylmien säiden pakollisista varusteista), vaan niiden sijaan mukaan voi napata pieneenkin tilaan mahtuvia ohuita huitulamekkoja, shortseja ja sandaaleja. Juuri tällä taktiikalla toimin myös New Yorkiin pakatessani; mukaan lähti enimmäkseen kivoja kesämekkoja lyhyenä ja midimittaisena, shortsit, joita voin käyttää sekä sandaalien että korkkareiden kanssa (eli käyvät sekä päivään että iltaan), pari niinikään monikäyttöistä helppoa toppia, kevyen kesätakin – ja tietysti myös leggingsit ja treenitopin, sillä kyllähän tässä kaupungissa pitää vähintään kerran edes näyttää siltä, että on ollut juuri reippailemassa, vaikka oikeasti olisikin vain kävellyt pitkin poikin kaupungin katuja! Tosin, treenistä sekin menee, jos päivittäin kävelee kevyesti yli 10 km.

Oletteko te enemmän kesä- tai talvireissaajia? Mulle ideaalein tilanne on, jos jo lähtiessä tiedän, että kohteessa on tasaisesti samanlaiset (mielellään tosiaan aika lämpimät, muttei sentään kuuma tarvi olla) säät, jottei ainakaan tarvi varautua kymmeneen eri säämahdollisuuteen. Kesäinen/alkusyksyn kaupunkiloma kuulostaa just eikä melkein täydelliseltä!

Lisää ideoita kaupunkilomalle *:

FOLLOW ME

Bloglovin / Blogit.fi / Facebook / Instagram / Twitter / Youtube

Kivat Pinterest-kansiostani N E W Y O R K ja nettikaupat

Lue myös

X