Jenni Ukkonen 3.10.2011

3 x maihinnousutakki

Teksti: Jenni Ukkonen

Mulle tuli tuohon vähän alempaa löytyvään syystakkipostaukseen tällainen kommentti:

Nappasin tammialeista kivan maihinnousutakin, mutta olen hieman sormi suussa sen yhdistelyn kanssa, tuntuu, että se päällä olen jotenkin kroonisesti alipukeutuneen näköinen, vaikkei tyylini edes ole mitään klassisesta businesslookkia nähnytkään… Kellään ideoita, miten välttää liian selvät eräjorma/jaanavibat?

Kysyjälle saa toki muutkin käydä tuonne ehdotuksiaan heittelemässä, mutta nyt kun itsekin oon maihinnousutakkeihin (ainakin joihinkin niihin) ihastunut, niin aloin pohtia miten saisin sellaisen omaan tyyliini istumaan. Mun mielestä maihinnousutakki on sellainen vähän rönttä ja rento, mutta mielestäni sen saa sovitettua kivasti myös siistimpään tyyliin. Tällaisia kokonaisuuksia tuli itselle ekana mieleen:

Hyvin omalta tuntuva kokonaisuus, jonka sävymaailmassa kamelia, ruskeaa ja kultaa. Tässä voisi talsia vaikkapa luennolle tai lentokoneeseen.

Siroilla, korollisilla nilkkureilla voisi tepastella vaikka rennohkoille treffeille tai illanistujaisiin. Huulipuna tuli vähän villinä korttina tuomaan asuun väriä, sen voi kyllä jättää poiskin 😉

Tässä vielä rento asu vaikkapa shoppailureissulle!

Mitäs sanotte, olisiko näissä asuissa mitään ideaan? Itseni päälle voisin pukea noista jokaisen ilman hetkenkään harkintaa, joten tämä vakuutti ettei maihinnousutakki jäisi mullakaan kaapin perälle roikkumaan. Pääosassa oleva takki on Just Female -merkkinen, jos jotakuta kiinnostaa! Ainakin omaa silmää se miellyttää, joten katsellaan jos ei muualta löydy kivempaa… 😉

Kuvat Polyvore

Kommentit (16)

Miss Selfridge 🙂

Hienoja kollaaseja, etenkin ensimmäisestä tykkään valtavasti.
Mulla on maihinnousutakki melkein päivittäin käytössä, yhdistän sen yleensä Acne Pistol tyylisiin nilkkureihin ja pillifarkkuihin, tuohon comboon käykin melkein mikä tahansa yläosa kaveriksi ja näyttää mielestäni hyvinkin skarpilta. Renttupäivinä takki menee valkoisten (mutta melko likaisten) Conversen tennareiden kanssa.

aivan ihanat farkut tossa alimmassa kollaasissa ! olen yrittänyt löytää tummansinisiä farkkuja joissa olisi muutamia kulutuksia, melkeen kuin kuvan farkut. mistä noita voisi ostaa, tiedätkö ?:)

tosi hyviä yhdistelmiä! ja ihan sun tyylisiä 🙂

Suosittelen maihinnousutakkia 100% ! Ostin omani v. 2006 Mangosta ja se on edelleenahkerassa käytössä:) Ilmeisesti trendi kestää aikaa! Jos johonkin maihinnousutakkiin päädyt, niin suosittelen lämpimästi hupullista versiota koska se pelastaa kampauksen kun kampauksen sadesäällä. Sillä oma huputon Ralphin versio on jäänyt melkeen käyttämättä!
xx

jee kiitti vinkeistä, viiminen on ihana rentoiluasu!:)

Ne on J brandin 🙂

Kiitti vinkistä ihana, pitänee sitten etsiskellä sellaistakin sillä silmällä 😉

Ihanat noi kaks viimeistä! Nyt munkin tekee mieli ostaa tollanen takki 😀

Ihania kaikki! 🙂 Mie tykkään eniten rennosta-asusta ja tosta ekasta 🙂

tosi kivat kollaasit. 🙂

Heh, tervetuloa kerhoon :p Sit kun vielä päättäisi olisiko se just toi vai joku muu :p

Kiitos 🙂

ihania kokonaisuuksia! 🙂 toi kakkonen varsinkin! tiiätkö mistä toi takki on, koska se näyttää aika täydelliseltä 😀

Se on Just Femalen, kannattaa etsiä polyvoresta vaikka “just female jacket” 🙂

mistä ton viimesen kollassiin raitaneuleen mahtaisi löytäää? tai minkämerkkinen se on:)

Miss Selfridge 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *