Jenni Ukkonen 1.4.2012

a-studio: stream 30/3/12

Teksti: Jenni Ukkonen

Kuten silloin ennen blogin muuttoa kerroin, niin olin perjantaina videon välityksellä vieraana Yle TV1:sen A-Studio: Stream -ohjelmassa puhumassa vähän kauneustoimenpiteistä. Kokemus oli tosi hauska, sehän oli siis suora lähetys ja ensimmäinen kertani telkkarissa. Mua alkoi jännittää melkoisesti siinä vaiheessa kun kuulin että seuraavaksi mut otetaan mukaan keskusteluun, mutta kai se sitten meni ihan hyvin ja ainakin pahimmilta sönkötyksiltä vältyttiin… vaikkakin “niinku” sana tipahti suusta vähän turhan monta kertaa ja äänestäni en enää edes aloita – ei sitä omaa ääntä varmaan opi vaan koskaan äänitettynä kuulemaan 😀 Silti, voisinpa hyvinkin kuvitella tekeväni tällaisia juttuja toistekin!Tässä vielä linkki videoon mikäli joku sen missasi ja haluaa nähdä! Se on tuolla Yle Areenassa vähän vajaat kuukauden päivät vielä 🙂 Itse pamahdan ruutuun ekan kerran n. 10 minuutin kohdassa ja toisella kertaa suunnilleen kohdassa 18:20!

I was a video guest in a Finnish TV show A-Studio: Stream on Friday, talking about beauty treatments. It was live and my first time on TV, so it was an exciting and fun experience. I guess it went alright, though I used the word “like” a bit too much – and I’m not even gonna start with how my voice sounds recorded! 😀 Still, could definitely do this kind of appearance again sometimes!


Here’s the link to the video in case you want to take a peek, it’ll be available for viewing for around a month still. I come up first time at 10:00 and then again around 18:20!

Kommentit (18)

Thihii 😉

Katoin just ton jutun. Hyvinhän se meni! 🙂

Katsoin pätkän Yle Areenasta, esiinnyit mielestäni fiksusti ja eduksesi. 🙂
Tuosta oman äänensä kuulemisesta: kyllä siihen tottuu, nopeastikin, kun sitä tarpeeksi kuuntelee. Siitä oppii jopa pitämään – ainakin siinä vaiheessa, kun kehittyy puhujana. T. Radiotoimittaja

Hienoa Jenni, arvostan sitä, että seisot tekojesi takana! 🙂
Rohkea veto!

Katsoin ohjelman, mielestäni sinusta kyllä sai tuon perusteella aika bimbon kuvan… Ei kyllä ollut kokonaan oma vikasi. Keskustelu oli ylipäätään tosi pinnallista, ja sitten sinut napataan siihen yhtäkkiä mukaan, kuva heijastettuna koko seinälle. Vastaat vain sinulle esitettyihin kysymyksiin, muun ajan hymyilet seinällä. Niinku.

Mun mielestä sun ääni kuulosti oikein kivalta 🙂

Hih meinasin aamulla katsoa ton jakson, mutten sitten ehtinyt. Ja tunnin myöhemmin ajoin autolla ja selailin radiokanavia ja kas- sähän se siellä juttelit 😀 Se oli just toi jakso, tuli ylepuheesta tms. Hauska sattuma!

mä katoin yle areenasta ton sun osuuden ja hui oli siistii! jännitys ehkä hieman näkyi, mut ketäpä ei jännittäis kun on suorassa lähetyksessä ja telkkarissa ekaa kertaa <:

Hyvin meni esiintyminen! 🙂 Tosin olisit ehkä voinut vielä vähän paremmin tuoda ilmi samoja pointteja, mitä kirjoituksissasikin on ollut. Mutta ymmärrän täysin, että tuollaisessa tilanteessa se on vaikeampaa.
Plastiikkakirurgian ja muiden kauneustoimenpiteiden hyväksyminen tuntuu olevan melkoinen tabu monissa piireissä. Todella usein myös tulee sellainen fiilis, että näitä toimenpiteitä hyödyntänyttä on täysin hyväksyttävää haukkua niin paljon kuin jaksaa. Jotenkin ihmiset tuntuvat näkevän sen niin, että esimerkiksi silikonirinnat ovat keinotekoisuutensa vuoksi tavallaan “kehon ulkopuolinen” asia – ajatellaan, että koska ne eivät alun perin kuulu kyseiseen ihmiseen, voidaan niiden perusteella ihan hyväksyttävästi arvostella. Olisi jännä nähdä joku tutkimus siitä, kuinka tällainen asenneilmapiiri vaikuttaa siihen, että jotkut jäävät koukkuun plastiikkakirurgiaan. Yleinen ajatushan on, että se johtuu alun perinkin heikosta itsetunnosta, mutta voisiko sittenkin käydä niin, että itsetunto heikkenee plastiikkakirurgisen toimenpiteen jälkeen saadun arvostelun myötä? Luultavasti kyse on molemmista.
Ymmärrän myös sen, että tällaisiin asioihin pitää suhtautua kriittisestikin, kunhan ei aleta yksilötasolla puuttua toisten valintoihin. Kyllä musta on täysin ok yleisesti miettiä kirurgiaa vaativan kauneuden tavoittelun tarpeellisuutta. Siihen liittyy kuitenkin ihan oikeita riskejä. Pienemmät toimenpiteet ovat toki vähemmän vaarallisia. Ihmisiä pitäisi myös kannustaa hoitamaan itsetuntoaan ensisijaisesti muilla keinoin ja siten tunnistamaan, onko ongelmana oikeasti vain se ryppy otsassa vai jokin syvempi taipumus olla liian kriittinen itseään kohtaan. Sinun kohdallasi uskon, että olet pohtinut asiaa ja päätynyt itsesi kannalta varmasti ihan oikeaan ratkaisuun. Kuitenkin on varmasti paljon ihmisiä, jotka näkevät neulan ja kirurgin veitsen helppona tienä kokonaisvaltaiseen onnellisuuteen ja ahdistuvat, kun niin ei lopulta käykään.

Kiitoksia kaikki kommenteistanne!! En valitettavasti ehdi nyt niihin yksitellen vastailla, mutta arvostan että katsoitte jakson ja jaksoitte vielä tulla tänne asiaa pohtimaan – kiitos! :))<3

Katsoin jakson juuri itsekin, meni tosi hyvin!
– Hannaveehttp://likoorikahvi.blogspot.com

Itse sattumalta huomasin sinut telkkarissa ja äidille piti ihan todeta että tuossahan on yummyjenni 😀 Mielestäni kerroit mielipiteesi hienosti ja asiallisesti ja kypsällä tavalla, äitinikin kehua sinua, että toivottavasti sinua nähdään useammin tv:ssä (:

Hih no onpas kiva kuulla että olitte sitä mieltä 🙂 Toivottavasti tulee vielä tilaisuuksia! 🙂

Hyvin sujui esiintyminen, satuin ihan sattumalta avaamaan telkkarin ja huomasin et tää taitaa olla se, missä sä olet niin jäin kattomaan. Perustelit mun mielestä hyvin sun mielipiteet ja esiinnyit muutenkin asiallisesti! 🙂

Hyvin se meni! Perustelit fiksusti eikä sitä “niinku” sanaakaan siellä liikaa kuulunu 😀

Voi kiitoksia, mukava jos olet sitä mieltä 🙂

Hihi no hyväää, kiitos :))

Mitäs keksitään seuraavaksi?Haa onneksi sain nappastua nauhalle^^

Thihii 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *