Jenni Ukkonen 24.7.2011

cameronin tyylin peruspilarit

Teksti: Jenni Ukkonen

Selailin eilen The Fashion Spotia kivojen julkkisasujen löytämisen toivossa, ja kyllähän sieltä niitä löytyikin. En ole aiemmin kiinnittänyt kauheasti huomiota Cameron Diazin pukeutumiseen, mutta nyt löytyi useampikin silmää miellyttävä asukokonaisuus. Olin näkevinäni hänen pukeutumisessaan myös jonkunlaista kaavaa, eli tässäpä muutama havaintoni…

Cameron kuuluu toki siihen kastiin, joka näyttäisi varmasti tyrmäävältä jopa jätesäkissä, mutta uskon vakaasti että nämä asut toimisivat myös monella muulla. Cameronin tyyli on silmääni rento mutta huoliteltu, vaikkeikaan liian huoliteltu. Farkut ja t-paita saavat parikseen fiksun jakkuyläosan, kun taas farkkutakki paritetaan naisellisen hameen kanssa. Kauniilla koroilla arkinenkin asu muuttuu edustuskelposeksi. Ja näin kesäaikaan toki suositaan vaaleita sävyjä myös vaatteissa! Ei mitään rakettitiedettä, kuten ei pukeutumisen tarvi ollakaan. Tykkään!

Kommentit (8)

Lassolla rajaan 🙂

Cameron näyttää kyllä tosiaan tyrmäävän hyvältä joka kuvassa. Varsinkin tuo musta shortsiasu on todella tyylikäs mun silmään!

Mustakin se on tosi upea, kiva vaihtoehto pikkumustalle 🙂

Pitäisiköhän sortsi asua kokeilla kun se noin hyvältä näyttää cameronin päällä? Sinulle ainakin sopisi :))
Ps. Selailin tuossa äsken vanhoja postauksiasi vuodelta 2009 ja mieleeni tuli kysyä, osaatko ruotisa. Luulin nähneeni ruotsinkielisen glamour lehden ;)) kiva jos osaat!
Tää on ihan No.1 blogi<3

Juu osaan ruotsia 🙂 Ja nyt kun sanoit niin multa aika samantyylinen musta shortsipuku löytyykin! Ja kiitos 🙂

Blogisi on kyllä mahtava! Miten rajaat noita kuvia tolleen hienosti? Onks sulla joku kuvanmuokkausohjelma??

Voi kiitos, mukavaa kuulla että pidät 🙂 Photoline -nimistä ohjelmaa käytän kuvien rajaamiseen 🙂

Ok, kiitos!Voisitko antaa vielä ohjeet miten ja mistä rajaat? 🙂

Lassolla rajaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *