Jenni Ukkonen 6.3.2011

crazy night

Teksti: Jenni Ukkonen

Eilisen klubbailusuunnitelmat meni tosiaan vähän mönkään ja hiukan erillä kokoonpanolla lähdettiin sitten erääseen irkkupubiin Leicester Squarella (en muista nimeä mutta ihan Chinatownin tuntumassa oli… ja silmänruokaa oli yllättävän paljon, joten voisin mennä toistekin!:p). Suvin kämppis on Irlannista ja hänen poikaystävänsäkin oli sopivasti käymässä, joten mikäs se mukavampaa kuin “kokea” tuollainen paikka sellaisessa porukassa hehe.

Jostain käsittämättömästä syystä pubit sulkee ovensa yleensä siinä kahdentoista pintaan, joten sitten siirryttiin LVPO -nimiseen paikkaan. Ja mopohan mulla taas karkasi käsistä! Tässä kuitenkin pari kuvaa eiliseltä, kun harvemmin tulee illanvietoista kuvia laitettua (miksihän, krhm) 🙂

lvpo75i

lvpo4i

lvpo2i

lvpo1i

Tänään pitäisi sitten tosiaan jaksaa sillä eilisen alkuperäisella porukalla lähteä ainakin muutamille, joten ei muuta kuin valmistautumaan! 🙂

Kommentit (22)

Heheh hassu 🙂

kuulostaa ehkä vähän oudolta, mutta sulla on kauniit huulet (ja hymy!:). haluaisin tietää, että minkälaista pohjustusta käytät meikin alla?

Näytät Anne Sinnemäeltä 🙂

Heei, mitä klubeja suosittelet tuolla lontoossa? Ollaan tulossa mun kaverin kanssa kesäkuussa sinne ja ois kiva mennä johonkin bilettämään! Viime kesänä kun käytiin, ei käyty missään koska ei oikein tiedetty että minne menis! Missä ois parhaimmat klubit, hyvä meno mut ei kuitenkaa hirveet hinnat eikä mitenkään korkeaa sisäänpääsy maksua?
ps. silmäruoka ei oo ikinä pahasta 😉

kivoja kuvia, ja sulla on aivan ihanat hiukset! 🙂

ihania kuvia 🙂 oot söpö! ja heh, uuteen nousuun vaan nyt sitte 😉

Vaikutat jotenkin tosi onnelliselta 🙂 Ja oot tosi nätti näissä kuvissa!

Olet aina niin upeana 🙂

siellä lontoossa tulee ilmeisesti juhlittua ihan reippaasti? :)ainakin näin blogin perusteella voi huomata selvästi mitä itsekin olet sanonut, olet hirveästi kyllä muuttunut tänä vuonna! ihana että olet paikkasi löytänyt sieltä:)

Hih, no kiitos vaan 🙂 Nyt on ollut pari kuukautta Lorealin Studio Secrets -pohjustus ja kovasti oon tykännyt 🙂

Hmm mun täytyy oikein miettiä, joten voisin “vastata” tähän ihan omalla postauksellaan… eli kiitti postausvinkistä 😉

Aamulla ei ollut enää kovinkaan upea olo, mutta onneksi siitä ei ole kuvamatskua :p Kiitos ihana 🙂

Aika paljon tulee kyllä ulkona käytyä, miksipä ei jos mahdollisuus on hih 🙂 Kiitos :))

Täytyy alkuun sanoo että oot aivan upee näissä kuvissa! Mut sellasta kyselisin, että mulla on nyt suunnitteilla suorittaa ens syksynä koulun 5kk työharjotellu ulkomailla ja haluisin kovasti Lontooseen ku tykkään kaupungista hirveesti. Oon lueskellu noita sun opiskelu ja muita Lontoo-postauksia mut mietin että onko susta kuinka vaikeeta ollu mennä paikkaan missä on vieraat paikat, ihmiset ja kieli? Usein oon kuullu vaihtareilta että eka puol vuotta on perseestä, niin oliko sun mielestä syksy jotenkin vaikea? Aika laajoja kysymyksiä mut toivottavasti viittit vastailla ku yritän jotenkin saada päätettyä uskallanko lähteä 18-vuotiaana yksin ulkomaille asumaan.

apua, onko sun kaverit kattonu the ringin videon! :O

Oi oon käyny kanssa tuolla, ihana paikka ja tosiaan sitä silmänruokaa 😉

”ainakin muutamille” haha! ihana, turha sitä on sanoakaan, että vain muutamille jos on mahis että tuleekin otettua vähän enemmänkin 😉 oikein!

hei, sellaista kyselisin noihin sun opiskeluihin liittyen, että olen itsekkin todella kiinnostunut opiskelusta lontoossa, mutta vähän huolettaa se että kuinka hyvä sen lukion päättö todistuksen ja yo-todistuksen pitää olla että on pienintäkään mahdollisuutta päästä opiskelemaan lontooseen? itse en ole todellakaan mikään 10 tai edes 9 oppilas koulussa, mutta en myöskään mikään 5 tai 6 oppilas. itselläni ne numerot menee vähän sen mukaan että mihin on suuri motivaatio. Eli siis pointti oli se että onko keski verto oppilaalla mahdollisuutta vaikka opiskella sitä alaa mitä sinä nyt opiskelet, vai tarviiiko todistuksissa olla pelkkiä 9 ja 10 ja L:lliä? Kiitos paljon jos viitsit vastata, koska tämä on oikeastaan ainut asia mikä minua huolettaa koko ulkomailla opiskelussa! 🙂

Me oltiin lomalla ja olipa tullut lukemista kun tultiin kotiin, nimittäin sulla paljon uusia postauksia! 🙂 Johan sulla menojalka vipittää siellä, otahan iisisti 😀 Absolutistina huvittavaa lukea näitä, hahaa. Pari postausta alempana kirjoittelitkin siitä mistä kaikki on kysyneet, en ala sitä kommentoimaan kun ei asia mulle kuulu, mutta halusin jotain sanoa että olen kyllä sen lukenut, enkä oo välinpitämätön 😀 (olikohan tässä nyt mitään järkeä)

Hihii 🙂

Hahah 😉

Varmasti on keskiverto-oppilaallakin mahkuja, itsekin varmaan siihen kastiin lukeudun kun matikat ja muut tiedeaineet jätti päättötoikkaariin melko alhaisia numeroita :p Rohkeasti vaan hakemaan! 🙂

Heheh hassu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *