Jenni Ukkonen 18.10.2011

demi-naiset 2011

Teksti: Jenni Ukkonen

Sain eilen illalla tietooni mukavan yllärin, nimittäin olen ehdolla Demi-naiset 2011 -kisassa Vuoden bloggaajissa! En tiedä mistä moinen kunnian on tullut, mutta oon kyllä todella otettu 🙂

Mulle ei oikein selvinnyt tuolta Demin sivuilta milloin tämä äänestys päättyy, mutta siis tuolta etusivulta löytyy linkki, mitä kautta pääsee deminaisia äänestämään! Sinne siis omia suosikkeja kannustamaan 🙂 Jenni kiitää jokaisesta saamastaan äänestä, mutta sen verran hyvässä porukassa tuolla ollaan ettei häviökään häpeä ole, hih!

Kommentit (10)

Voi oletpas ihana, kiitos paljon 🙂

Millä sä teet nuo nuolet ja tekstit kuviin :)?

Aika erikoista, että sinut valittiin tuonne, koska lehti on kuitenkin suunnattu NUORILLE tytöille ja tuntuu oudolta, että lehti “kannattaa” bloggaajaa, joka kertoo suosittelevansa kauneusleikkauksia. Noh, mutta onnea kisaan kuitenkin!

Photolinellä 🙂

No tosiaan kuten sanottua niin syitä en tiedä miksi juuri tässä joukossa olen, mutta ehkäpä päättäjät on todenneet ettei se, että olen yhtä mieltä, sulje pois ettenkö voisi olla ihmisenä myös muuta, kuin se yksi mielipiteeni 🙂 Paitsi etten kyllä tiedä missä kohtaa olen oikeasti suositellut kauneusleikkauksia? :O Koska niitähän mulle ei itsellekään ole tehty, vaikea siis niitä suositellakaan… No mutta, olihan siellä yhdessä kategoriassa Blake Lively, jonka nenää tunnetusti on korjailtu – joten ehkäpä en kuitenkaan se porukan “pahin” ole, heh :p Kiitos 🙂

voted ^__^

Kiitoksia :>

en haluu olla turhan ilkee, mut toivon et toi voitto ei mene annalle. En pidä siitä kuinka hän on useasti osoittanu vihansa palstan käyttäjiä ja palstaa kohtaan. äänestin siis sinua!

Kiitokset äänestäsi 🙂

Kävinpä äänestelemässä sua 🙂 En vaan sen takia että täällä asiasta mainitsit. Satutpa vaan tuosta sakista tittelin parhaiten ansaitsemaan!

Voi oletpas ihana, kiitos paljon 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *