Jenni Ukkonen 16.10.2011

ei ole todellista!

Teksti: Jenni Ukkonen

Siis nyt en tiedä onko tämä vain mun tuuria vai mitä, mutta tammikuun lopulta asti käytössä ollut ghd -suoristusrauta meni ja sammui – taas! Joku ehkä muistaa että myös viime vuonna mulla oli tällaisia ongelmia ghd:ni kanssa, sillä silloinkin alle vuoden vanha rauta päästi vaan jonkun äänen ja lakkasi toimimasta. Tuolloin lähetin rautani maahantuojalle ja he sitten vaihtoivat sen uuteen. Mutta eipä tämäkään nyt sitten kauaa kestänyt, vielä vähemmän aikaa kuin se edellinen. Onko totta että rautojen laatu on nykyään tällaista, että alle vuoden päästä saa olla jo hankkimassa uutta??

Ärsytys on suuri, sillä itsehän tarvin rautaa lähestulkoon joka päivä – jos nyt en koko päätä suorista tai kiharra, niin aina multa aamuisin joku hius löytyy, mikä tarvii laittaa ojennukseen. Olisi muuten löytynyt tänäänkin, mutta milläs suoristat nyt… hitto vie! Luulin että kun kerran satsaan kunnon rautaan, se toisi iloa useankin vuoden ajan. Nyt pitää juosta johonkin halpakauppaan hakemaan joku rauta tilalle, että kehtaan jatkossa ihmisten ilmoille hiusteni kanssa ollakaan. Toivottavasti tuo rauta vieläkin korvataan, vaikken kyllä enää edes tiedä haluanko samanlaista, epävarmaa laitettta käyttööni…

Kellään muilla samanlaisia kokemuksia, vai onko mulla ollut vaan poikkeuksellisen huono tuuri?

Kommentit (58)

Uskomatonta mikä tuuri sulla :/ ! itse ostin tismalleen vuosi sitten kans GHD:n pinkin suoritusraudan ja olin siihen ihan yli tyytyväinen, tekeehän se ihan sata kertaa parempaa jälkeä kuin mitkään halpismerkit. Mutta niin vaan munkin vuoden vanha rauta irtisanoi itsensä ja lähti palautukseen. Mulle tuli viikon jälkeen uus rauta kotiin, harmittaa vaan kun ei oo enää sama malli, kun mulla oli siis ennen se pinkki ja nyt sieltä lähetettiin mulle joku goloden-rauta, plaah :/
tsemppiä sulle, toivottavasti saat uuden raudan pian ja ehkä vähän korvauksia 🙂

Ja vielä asiaan mitenkään liittymäton juttu; ootko koskaan tehny/ voisitko tehdä sellasen postauksen missä esim. esittelet vaikka viime vuoden/tms. lemppariasusi?

Jos rauta korvataan niin ota ihmeessä uusi tilalle!:) Mutta jos ei niin yksi mahdollisuushan on se uusi Cloud Nine, mitä on hehkutettu aikas paljon…
Nykyäänhän nuo GHD:t tehdään kai juuri kiinassa ja huonommasta materiaalista..Kun taas nuo Cloud Ninet laadukkaasta.
Itselläni ja muutamalla ystävälläni on ollut OBH-nordican suoristimet, ja jokainen niistä on mennyt rikki alle vuoden käytön jälkeen! Kaikilla ollut vielä sama vika: laite alkaa aluki takkuilemaan ja lopulta ei mene enää edes päälle….
Nuohan ovat olleet huomattavasti halvempia rautoja, mutta uskon silti, että tätä samaa vikaa on varmaan vähän kaikissa raudoissa… Uskon, että se liittyy siihen virtajohtoon ja että se jotenkin “irtoaa”…
Todella ärsyttävää!! Itse en edes uskalla ostaa kalliimpaa rautaa, kun tuntuu, että nekin menevät helposti rikki..
Itselläni on nyt maahantuojalta haettu uusi rauta, saa nähdä kauan tämä kestää.

Itsellä ei ole kokemusta tuosta raudasta, mutta mulla on obh nordican punainen suoristusrauta ollut jo varmaa 2 vuotta toiminnassa 🙂

meidän vanhin ghd on jo toiminut täysin moitteettomasti jokapäiväisessä käytössä 6 vuotta:) toinenkin jo kolme vuotta ilman mitään ongelmia… 🙂

VOi ei! Mä en edes viiti harkita tota GHD-rautaa, oon kulllut niin paljon huonoa, eikä hintakaan oikein olisi kovin kiva. Mulla on ollut kaks vuotta käytössä Remingtonin Sleek& Curl, 60e hinta ei todellakaan kirpaise,ja siinä tulee mukana ohjedvd miten teet kaikkia erilaisiakiharoita ja juttuja. Toimii kun unelma=) Lämpötilaa pystyy säätelemään 160- 230 ja on kyllä ollut loistava vempain=) Suosittelen siis:)

Taisin siihen aiempaan raudansimahtamispostaukseesikin kirjoitella että mun useamminkin kaverin GHD:lle on käynyt vastaavaa… Oma vetelee nyt viimeisiään, on tosin kestänyt jo 6 vuotta mutta en ole sitä kyllä kauheasti käyttänytkään. Monet ovat suositelleet Cloud Nine rautaa joka on alkuperäisen GHD suunnittelijan valmistama. Se onkin omalla ostoslistallani sen jälkeen kun tuo oma GHD:ni lopullisesti simahtaa (ei pitäisi mennä kauaa). GHD:n laatu on ilmeisesti heikentynyt vuosien saatossa valtavasti…

oon kuullu muiltakin samanlaisesta, että ei oo kestänyt nuo ghdt. Ja joissain blogeissakin (ekana tuli mieleen Mungolife) on kirjoitettu että rauta on mennyt rikki tosi nopeesti. Että onko ne sitten tosiaan niin huonoa laatua vaan..

Onpa kummaa! Oma ghd on kestäny jo lähemmäs viisi vuotta aivan täydellisessä kunnossa päivittäisessä käytössä. Tiedä onko laatu sitten nykyään huonompi vai tuuri vain huonoa..

Hei Jenni, tämmösen kommentin mä luin yhdestä keskustelusta liittyen ghd:hen, ehkä siinä vois olla vastaus jos kerta sinunkin rautasi hajoilevat noin:/ :
“kampaajani kertoi, että alkuperäiset ghd:n tekijät ovat myyneet oikeuden ghd-merkkiin toiselle yhtiölle ja samalla ghd-rautojen laadullinen taso laskenut huimasti. En nyt tarkkaan tiedä koska tämä on tapahtunut, mutta kampaajani sanoi ettei voi suositella nykyisiä ghd-rautoja enää. Hänen mukaansa vanhan ghd-raudan kehittäjät tekevät nykyään cloud nine nimistä rautaa, joka on yhtä laadukas kuin ghd-rauta joskus oli (ja plussana se, että lämpöä voi säätää). Kannattaa siis harkita tuota cloud ninea jos kuitenkin olet arvokkaamman raudan hankkimassa. Omani maksoi n.200e.”

oikeesti! mä tässä kauhulla pelkään että mun kolme vuotta vanhat raudat pimahtaa, kun uudet maksaa niin paljon! mut siis tosiaan mun ghd on kestänyt ok hyvin, mutta tyytyväisin oon kyllä tohon kampin “huijareiden” myymään rautaan, joka on toiminut varmaan neljä vuotta moitteettomasti! (ja sellasen saa nykyään onneks vissiin satasella tms)
xx

ei joku voi olla noi riippuvainen jostain raudasta…

GHD:n laatu on nykyään ihan sieltä jostain, Cloud Nine taas on aiiivan täydellinen 🙂 Suosittelen!

Höh, onpa sulla ollut huono tuuri tuon ghd:n raudan kanssa. 🙁 Itse kyseisestä raudasta oon haaveillut, saa nähä uskaltaako tuota vielä joskus pistää tilaukseen 🙂 Onko sulla tiedossa muita vähän parempia merkkejä ghd:n lisäksi? Itse oon tähän asti noihin halvempiin tyytyny.

ostin just vähä aikaa sit remingtonin pearl -muotoiluraudan ja oon ollu tosi tyytyväinen plus siinä on VIIDEN VUODEN takuu! suosittelen 🙂

Näköjään turha satsata kalliiseen rautaan, jos sekin menee noin nopeasti rikki 😮 Oma rautani on palvellut kolmisen vuotta täydellisesti (eikä todellakaan ollut kallis!) Tosi outoa kyllä, kai se takuusta riippuu vaihtaako ne sen vielä..?

Voi ei, aika huono tuuri kyllä sulla ollut noiden rautojen kanssa :/ Itse olen jo pitkään harkinnut samaisen raudan ostamista, mutten sitten sen hinnan vuoksi ole kuitenkaan raaskinut ostaa. Ja sitten jos niissä on vielä tuollaista vikaa.. Itselläni on ollut Her Styler-niminen suoristusrauta 3 vuotta ja on toiminut aivan moitteettomasti.

Hei, oma ghd:ni lensi keväällä romukoppaan ja tilalle hommasin kampaajani suosittelemana babyliss:n raudan! Voi että olen ollut tuhannesti tyytyväisempi! Hintaa raudalla taisi olla n. 50€ enkä ole päivääkään kaivannut ghd:tä! Itseltäni löytyy babyliss pro ultra curl. Rauta on tarkoitettu erityisesti kiharoiden tekoon, ja soveltuukin hommaan mielestäni erinomaisesti. Raudan levyt ovat hiuksilleni vähintäänkin yhtä hyvät, rauta on heti valmis ja johto on todella pitkä (+pyörivä)! Tykkään! 🙂
-Marie

On aika uskomatonta kyllä. Mulla on ollut aina niitä noin viidenkympin rautoja ja ne on palvellut todella hyvin. Tällä hetkellä mulla on Remingtonin suoristusrauta ja se on toiminut nyt vuoden mulla erittäin hyvin ja hintaa on ollut se n. 50 euroa. Niin ja suoristaminen ja kihartaminen onnistuu sillä todella hyvin. En ole itse siis kaivannut kalliimpaa rautaa.

itse oon käyttäny samanlaista ghdta puolitoista vuotta eikä lopun merkkejä edes näy, vaikka rautaan on lentäny vettä ja se on tippunu useammankin kerran 😀 en sitten tiiä mikä tuossa sun raudassa on vikana kun itsellä toimii vieläki paremmin kuin hyvin 🙂

ikävää että näin kävi 🙁
Itellä on kans ghd, tosin midnight colletion. Raudassa sekä föönissä ei ole ollut mitään moitittavaa. Ostin kyseisen “paketin” tammikuussa vasta, mutta toivottavasti ei tuu mitään ongelmia.

Tilasin aikanaa lookfantasticilta ghd:n, joka ei sit toiminu ollenkaan:( palautin sen ja sain kyllä rahat takasi vaikka jouduin sit omasta pussista maksaa viel 30 e postimaksua.. Sillon soittelin Suomen ghd:lle josta sanoivat että lookfantasticilta on tullu muitakin viallisia rautoja ja tämä nainen kehotti miua vielä käskemään kavereitakin olemaan tilaamatta rautaa lookfantasticilta! Ostin sitten remingtonin sleek and curl -raudan joosta oon tykänny kovasti ja hyvin on pelittäny!
Ei kyllä jääny mikää hyvä maku tosta ghd:sta vaikka myöhemmin oon käyttäny kaverin kyseistä rautaa eikä se mielestäni ollu mitenkää tota remingtonia parempi!

Itkin verta kun mun 5 vuotta vanha, Australian GHD-versio, Stefan kuoli 🙁 Ostin tilalle Cloud Ninen, sen saa täällä kirjaimellisesti seuraavana päivänä kotiovelle! Tilasin kahdelta keskiviikkona ja torstaina yhdeksältä se oli täällä. :))

Miusta alkaa vaikuttaa siltä, että ei kyllä voi puhua “kunnon rautaan” satsaamisesta, jos kyseessä on ghd! Milloin ghd ylipäätään on saanut semmoisen maineen, että se olisi jotenkin ylivertaisempi muihin suoristusrautoihin verrattuna, ETENKIN kun se näyttää pikemminkin aiheuttavan enemmän harmia kuin “tavalliset” raudat (ja siis tästä olen kuullut mooooonilta)? Varmaan joku trendijuttu… Itsellä ollut pitkään käytössä leveä babylissin rauta, ja olen ollut super tyytyväinen! Ja se ei ole kuitenkaan niin leveä, etteikö sillä saisi hyvin kiharrettuakin!;)

Mulla on nyt 3 v vanha GHD, joka toimii edelleen kuin unelma… veikkaan että huonoa tuuria?

ei nuo ghdt mitään kestä! kannattaa suosia kaikkia babylissin vai mitä onkaan suoristusrautoja 😀 itellä kestäny semmonen 2 vuotta ja vieläki pelaa! hiukset suoristuu hetkessä

Mun samanlainen rauta on toiminut jo moitteettomasti ainakin pari vuotta. SUn kohdalle on siis taitanut osua jotain maanantaikappaleita >:

Tosi supertympeetä kyllä tollanen! Ja tälleen kun itte oon käyttäny omaa GHD-rautaani varmaan aika tasan 5 vuotta ja se pelittää edelleen ihan kuin uusi, niin ihmettelen kans tuota, että onko tosiaan nyt ollut tosi huono tuuri, vai onko GHD alkanut tinkiä laadusta… En sinänsä kyynisenä yllättyisi, vaikka niin olisikin tuon laadun suhteen, mutta sitten vaan alkaa kauhulla odottaa sitä päivää, kun joskus on luultavasti *pakko* hankkia itekin uusi. :S

Kannattaa ostaa Cloud nine-rauta! 🙂 Sen tekijät ovat samat kuin alkuperäisen GHD:n ja verrattuna nykyisiin GHD-rautoihin se lyö ne mennen tullen! Muistaakseni Lookfantasticilta tai Beautybayltä tilasin omani.. 🙂

Hups, ei beautybay vaan feelunique! 🙂

Voisin lyödä vetoa että noissa GHD:n raudoissa maksetaan lähinnä merkistä, ei niinkään siitä laadusta. Nykyään maksamalla paljon ei voi kuvitella saavansa laatua, niin se vain on. Reklamoi uudestaan, ei siinä muu auta :/ Toivottavasti saat vielä uuden, jos enää huolit 😀 Tai ainakin rahasi takaisin!

Ei ainakaan huono tuuri tai mitään. :/ Mulla ei ole suoristusrautojen kanssa muuta ongelmaa, kuin se etten koskaan muista ostaa tai toivoa sellasta.. 😀 Tietääpähän nyt ainakin etten tuota aijo hankkia.

Mulla on ollut jo vaikka kuinka monta vuotta sama keraaminen suoristusrauta käytössä. Hintaa oli uutena muistaakseni 30 euroa.. Toimii edelleen ja on päivittäisessä käytössä. En oo oikeen koskaan ymmärtänyt ees tota ghd-hössötystä..oon kokeillu moista joskus, eikä se minusta ollu mikään ylivertaisen hyvä.

Kannattaa hommata Braun Satin hair 7 rauta, on ihan ghd:n veroinen, ja on kestänyt hyvin jokapäiväistä käyttöä jo vuoden päivät melkein 🙂

Mun vakiokampaajalla jolla oon käynyt jo kymmenisen vuotta, on aina ollut käytössä ghd, ja se on sanonut poks neljästi. Nyt se vaihtoi Remingtoniin, kun sitä on mainostettu niin paljon, ja on kyllä ollut tyytyväinen. 🙂

Mulla aivan sama homma oman ghd:n kanssa! Eka kesti sen vuoden ja tää toinen KOLME kuukautta.

Moi! Kuulin kampaajaltani, että Ghd on hyvä jos se on tehty Kiinassa. Etelä-Koreassa tehdyt ovat huonolaatuisia. Sama kampaaja suositteli mieluummin Cloud Nine-rautaa kuin Ghd:tä.

Mulla on kyllä kestänyt mun ghd jo 4 vuotta päivittäisessä käytössä, että joko sulla on ollut vaan huono tuuri tai sitten tosiaan noi on nykyään huonompilaatusia ja kestää vähemmän aikaa 🙁 Se mun rauta oli kyllä myös joku limited edition, mutta luulis että se ois kuiteskin ihan samallalailla tehty eikä vien pitäis sitte siitäkään johtua 😀 Mutta en kyllä nyt sitte tiiä joskus kun toi mun rauta hajoaa ni uskallanko enää sellaisen uuden ostaa, jos laatu kerran on nykyään tollasta! 🙁

Kuulin joskus jotain juttua että ghd:n alkuperäiset omistajat myi ghd:n jollekin toiselle ja tämän takia laatu on huonontunut. Nämä alkuperäiset omistajat perustivat kuitenkin jonkun uuden nimisen suoristusrautayhtiön ja tämän laatu on kuulemma entisen ghd:n luokkaa. En vaan satu muistamaan kyseisen yrityksen nimeä..

Mulla on oma ghd ollu käytössä alkuvuodesta 2010 eli yli puolitoista vuotta eikä oo mitään vikaa/ongelmia ilmenny. Ja se on mulla kans ollu ahkerassa käytössä, jos ei joka päivä niin vähintään joka toinen 🙂 sulla on ollu kyl tosi huonoa tuuria noiden rautojen kanssa tai sit mulla vaan tosi hyvää 😀 kyllä sen raudan pitäis kestää jokapäiväistä käyttöö pidempään kuin alle vuoden, noihan on ammattilaisille suunniteltu.

Itse sain omani synttärilahjaksi 2000 luvun alkupuolella ja edelleen toimii, eli ainakin täällä on sama vanha GHD kestänyt lähes 10 vuotta 🙂

ompas ikävää. 🙁 suosittelen remingtonin pearl-sarjan muotoilurautaa; saa niin kiharaa, lainetta kuin suoraakin. ja viiden vuoden takuu, mutta omassa käytössä on kyllä useat remingtonin laitteet kestäneet ilman että takuuta olisi tarvinnut käyttää! (:

GHD:t on nykyään ilmeisesti aika huonoa laatua, koska eräs aasialainen yritys (muistaakseni) osti yrityksen ja alkoi tinkimään laadusta. GHD:n alkuperäinen keksijä on nyt tuonu Cloud 9:n markkinoille, jonka siis pitäisi olla yhtä hyvää laatua kuin vanhta GHD:t. Oma pilviysini on toiminut ainakin hyvin, kokeileppa jos saisit sen vaikka kokeiluun valmistajalta tms ettei tarvitsisi uudestaan kalliiseen satsata 🙂

Onpa outoa. En ole koskaan kuullu mitään pahaa sanottavaa ghd raudoista. Itellänikin on ja toiminut moitteettomasti varmaan kohta yli 3 vuotta! :/

Niin, kuulemma GHDn taso on mennyt alasmäkeä viimeiset pari vuotta sen jälkeen kun alkuperäiset perustajat jättivät lafkan. GHD:n aikaisempien suunnittelijoiden uusi rautamerkki on muistaakseni 7th Heaven (tms.) ja kuulemma parempi kuin nykyinen GHD.
Omakohtaista kokemusta ei tosin ole, kun niin harvoin suoristan hiuksia, en viitsi panostaa noihin kalliimpiin rautoihin. Mutta tämmöistä ainaskin huhutaan 🙂

Enpä ole mutta laitetaan korvan taa 🙂

KIITOS kaikille kommenteista, niitä tulikin melkoinen määrä! Aion nyt tosiaan heti huomenna ottaa yhteyttä ghd:hen, ensin täällä Englannissa jos raudan suinkaan saisi täällä uuteen vaihdettua, mutta jos se pitää hoitaa Suomessa kuten viimeksi niin sittenhän siinä tietenkin taas se oma aikansa menee. Varalle on tänään ostettu Babylissin parinkympin rauta, mutta pitää katsoa mitä teen sitten kun ghd -asia saadaan hoidettua – otanko uuden vastaan vai vaihdanko kokonaan merkkiä. Vähän tuntuu että jos tämä uudempikaan ei kestänyt lähellekään vuotta, niin miksi sitten yksikään näistä tätäkin uudemmista enää kestäisi…

itsellä kyllä OBH-nordican rauta on kestänyt nyt n. kolme vuotta, ja on edelleen täydellisessä käyttökunnossa, joten ei ne kaikki huonoja ole!

itselläni on ainaki ollut remington jo kohta 3vuotta!:) ja vielä toimii moitteettomasti!

Voi ei miten huono tuuri 🙁 Toivottavasti saat ilmaiseksi vaihdettua uuteen.. Ite en pystyis olla ilman suoristusrautaa ku joka paiva kaytossa ja oma GHD on ollu yli 5 vuotta ilman mitaan ongelmia.. Olen kuullut etta uudemmat Ghd versiot eivat ole yhta laadukkaita, mutta en tieda pitaako paikkaansa.. Mukavaa illan jatkoa sinne =)
http://iseesc.blogspot.com/

Itselläni on ghd käytössä jo neljättä vuotta,ompa tuo pari kertaa lattiallekin tipahtanut,mutta toimii vieläkin täysin moitteettomasti. Olen kauhulla lukenut monista blogeista viime aikoina ghd:n laadun huonontumisesta. Sitten kun tuo rauta posahtaa niin uskon hankkivani paljon kehutun cloud ninen. En kyllä noihin uusiin ghd:n rautoihin rahojani laittaisi.

Suosittelen ehdottomasti vaihtamaaan erittäin laadukkaan Cloud Nine rautaan. GHD ei ole enää laadukas joten sitä ei kannata enää hankkia. Tietysti varmasti saat tuon rikkinäisen tilalle uuden ja sen eteenpäin myyminen on varamasti helppoa ja sitten vaan tilalle parempi cloud ninen. Siinä on myös lämpösäädin jota ghdstä ei löydy. Suosittelen!! Niitä myy suomessa halvalla verkkokauppa.com n.149e mutta ulkomaille ei taideta postittaa ellei erikseen pyydä

Ghd-tiimi myi oikeudet jollekin toiselle firmalle ja nykyään niitä valmistetaan halpatuotantona Kiinassa. Nykyään he valmistavat cloud nine-rautaa, joka on ehdoton alan huippu tällä hetkellä. Googlaa vaikka netistä, niin löydät paljon tietoa ghn:n nykyisestä huonosta laadusta. Kaverillani hiukset kärähtivät, koska ghd ylikuumeni… Hänellä on tämän takia nyt krepatun näköiset hiukset. Törmäsin netissä useampaankin kärähdys-tapaukseen eli älä vaan käytä ghd:ta enää, vaan hanki cloud 9!

Uskomatonta mikä tuuri sulla :/ ! itse ostin tismalleen vuosi sitten kans GHD:n pinkin suoritusraudan ja olin siihen ihan yli tyytyväinen, tekeehän se ihan sata kertaa parempaa jälkeä kuin mitkään halpismerkit. Mutta niin vaan munkin vuoden vanha rauta irtisanoi itsensä ja lähti palautukseen. Mulle tuli viikon jälkeen uus rauta kotiin, harmittaa vaan kun ei oo enää sama malli, kun mulla oli siis ennen se pinkki ja nyt sieltä lähetettiin mulle joku goloden-rauta, plaah :/
tsemppiä sulle, toivottavasti saat uuden raudan pian ja ehkä vähän korvauksia 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *