Jenni Ukkonen 5.6.2011

ei sittenkään toivoton tilanne!

Teksti: Jenni Ukkonen

Jeee hienoja uutisia!! Palailin juuri Regent Streetin Apple Storesta, missä mulla oli tapaaminen Geniuksen kanssa. Kovalevy se ei kuulemma ollutkaan, mutta jotain muuta vikaa koneessa oli – ja paras vaihtoehto oli laittaa kone tehdasasetuksiin. Tarkoittaen että kaikki mitä mulla siellä on ollut, aina kuvia ja rakkaita Photolineja ja Picasoja myöten, tulee nyt katoamaan maailman tuuliin. Mutta oon sitä mieltä että jos niin “helpolla” päästään, niin antaa mennä – mulla on kuitenkin jokaikinen kuva tallessa tikuilla, samoin kaikki muut tärkeät dokumentit ynnä muut. Loput saa kyllä ladattua sitten ajallaan takaisin 🙂 Huomenna saankin sitten jo koneeni takaisin, kera vaihdetun akun (oli jo aikaisin, akku kesti about 5 minuuttia).

Vähän kyllä ärsytti että tän konejutun piti just tähän väliin tulla, ihan kun ei olisi tarpeeksi jännitystä huomenna alkavassa Harrods -kouluksessa ja keskiviikkona alkavissa töissä! Mihin liittyen, nyt multa löytyy ihan loistavat työkengätkin 😉 Yritän kuvailla tulevaa työasuani tässä ennen hämärää ja laitta tänne vähintäänkin maistiaista! Tämä postaus jää kuitenkin nyt kuvattomaksi, sillä haluan rientää syömään jotain 🙂 Palaillaan!

Kommentit (2)

Pitääpä sitten tutustua siihen tarkemmin 🙂 Kiitti vinkistä!! 🙂

Itse kerran samantyyppisen katastrofin kokeneena (kone ei bootannut) voin jakaa jotain hyvin paljon elämää helpottavaa: TIme Machine. Enään ei tarvitse ressata mitä käy jos kone kokee saman uudestaan kun koko koneen sisältö on automaattisesti varmuuskopioitu (kunhan vaan säännöllisin väliajoin käytän ulkoisen kovalevyn kiinni koneessa pari minuuttia) 🙂 Kauppaan vaan ostamaan puolen tai teran kovalevy, niin ei lopu muisti bookille kesken, muutama kymmenen euroa ei ole liikaa siitä ilosta!

Pitääpä sitten tutustua siihen tarkemmin 🙂 Kiitti vinkistä!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *