Jenni Ukkonen 14.10.2010

for yummy hair

Teksti: Jenni Ukkonen

Tänne Englantiin muuttaessani otin mukaani vain F.A.S.T. -tuotteet hiustenpesuun. Niillä oon nyt sitten hiuksiani tämän kuluneen kuukauden pessyt (kuin myös kuukauden ennen sitä) ja alkaa pikkuhiljaa tuntua että kaipaa jo vaihtelua siihen hommaan – ennen fasteja kun mulla oli tapana pestä hiukseni joka kerta jollain eri tuotteilla.

Eilen jäinkin sattuneesta syystä ruokakaupassa tutkimaan vähän enemmänkin shampoohyllyjä, ja kun huomasin täältä löytyvän TommyGunsin tuotteita puolta edullisemmin kuin Suomen Kickseistä, nappasin innoissani sarjaa koriin. Fig & Plum -shampoo sekä Fig, Plum & Marshmallow -hoitoaine lupaavat taistella huonoja hiuspäiviä vastaan laittamalla tottelemattomat hiukset kuriin:

tommyg1
tommyg2

…Ja voin kertoa että tuoksu on vähintäänkin yhtä herkullinen kuin mitä nimistä voi päätellä, oh la laa 🙂 Eilinen pesu oli kuitenkin vain nopea testikierros, sillä aion vieläkin käyttää fastit kuuliaisesti loppuun ennen näiden kunnollista käyttöönottoa! En kyllä malttaisi odottaa… :p

Kommentit (6)

Hihih;)<3

oh, kuulostaapa herkulliselta! 🙂

Moikka!:) tämä kysymys ei nyt tähän postaukseen liity, mutta kysynpäs silti!:) Nimittäin osaisitko neuvoa mitä teippiä ja teipinpoistoainetta käytät/käytit pidennyksiisi ja mistä itse ne tilaat/ostat?:) itsellä on nimittäin hyvä teippi ja teipinpoistoaine hakuksessa ja kaipaisin todellakin neuvoja, mistä sellasen löytää!:) kiitos jo etukäteen avustasi!:)

Hihih, mulla teki taas vaihteeksi maistaa noita kun tuoksui niin hyville, mutta muistot mansikantuoksuisen suihkugeelin mausta tulvahti vahvasti mieleen… 😛 Milloin ne keksisi hyvänmakuiset shampoot?

Kiitos todella paljon avustasi!:) tää autto mua tosi paljon, taidan laittaa nyt itsekkin hairiumin nettikauppaan teippitilauksen menemään!:)

Vaahtokarkki-hoitoainetta!! Voi jestas<3 Ja nätin yksinkertaiset purnukatkin.

Hihih;)<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *