Jenni Ukkonen 2.10.2010

green it is

Teksti: Jenni Ukkonen

Se alkoi viattomasti housuista… ja jatkuu nyt yläosalla. Vihreän himo! Silkkisenä voisin nähdä itsellänikin kokovihreän paidan:

lc_green

Lauren on yhdistänyt paitansa iltamenoihin korkeavyötäröisten mustien shortsien sekä korkojen kanssa. Hyvältä näyttää! Tosin jos silkkipaitaa mietitään, oon jo vähän niinkuin varannut seuraavalle väriksi puuterin. Mutta katsotaan jos se kolmas olisi sitten vihreä 😉

Kommentit (15)

Juu niinhän se alkaa olla täälläkin lopuillaan :/ Sukkisten kanssa kyllä vielä menisi 😉

Minä ihastelin samaa kuvaa tänään kanssa! Vihreä alkaa kovasti kivuta vaatekaappiin;) Voi kumpa täällä pystyisi vielä käyttämään shortseja..Ja pakko mainita vielä, että sinun hiusten väriisi kyllä varmasti kävisi upeasti vihreä, joten rohkeasti vain!:)

Etpä ole ainoa, jonka vihreänhimo vain kasvaa kasvamistaan! Olen aina rakastanut vihreää väriä aivan valtavasti, mutta jostain kumman syystä olen hylännyt sen käytön nykyisessä pukeutumisessani lähes kokonaan vaikka kaapista sitä löytyisi niin housuista kun monista yläosista ja kengistäkin. Nyt kun sitä on alkanut esiintyä enemmän alkaa “vanha suola selvästi janottamaan” :D. Oma vaatevarasto tosin ei enää tunnu kovin riittävältä ja erityisesti juuri tuollainen oliivin/likaisen vihreä houkuttaisi paksun takin ja housujen muodossa :).
Romaaniviestin pointtina oli siis, että tällaisten postausten tekeminen on inhoittavaa! 🙂

Juuri tuollainen vihreä on ihana! Mä en ainakaan osaisi kuvitella itselleni tuon kirkkaampaa vihreää : D

Tajusin tänään kauppoja kierrellessä että huomio kiinittyi koko ajan kaikkeen vihreään! Mitään ei kyllä viellä tarttunut mukaan, mutta kovin olen yrittänyt vihreitä reisitaskuhousuja metsästää..
Luin muuten jostain että forever21 tulisi britteihin? Tiedätkö pitääkö se paikkansa ja jos pitää niin tuleehan se Lontooseen..?

Jeps, vihreä on ihan super hyvä väri tällä hetkellä!:) Laurenin asu on taas kerrassaan ihana!:)

Mistä sä löydät näitä kaikkia kuvia laurenista?

eiks noi sortsit oo kyl tummansiniset?

Aika hyvä yhdistelmä tollanen et on herkkä silkki ja tollanen armeijanvihree, toimii! Ja noi kengät on vähintäänkin kadehdittavat…

Samaa mieltä – noin “maskuliininen” väri kaipaa ehdottomasti materiaaliksi jotain naisellista 🙂

Niin on :))

Hihi arvaa vaan onko tullut selattua kumpaakin uutta kirjaa tuolla! :))

Hihih, no nyt tuntuu kyllä olevan kaupoissa mistä valita – selvästi suosittu sävy talveksi! 🙂

bongasin kanssa tän lookin, varmaa Laurenia, elikä todella upeaa ja tyylikästä. ja uudet hiuksetkin toimii tosi hyvin!mulla on shortsibuumi ollu loppukesästä, valitettavasti Suomessa ei niinkään enää löydä mistään..

Juu niinhän se alkaa olla täälläkin lopuillaan :/ Sukkisten kanssa kyllä vielä menisi 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *