Jenni Ukkonen 11.6.2010

hellettä

Teksti: Jenni Ukkonen

Hello, mistäs nämä helteet sitten tuli ja vielä näin yllätten? Jälleen kerran oon kohdannut vaikeuksia keksiä mitä tuonne voi pukea, kun kaikessa tulee kuuma 😀 Onneksi nyt iltaa kohden ulkoa tulee sisälle mukava tuulenvire 🙂

23

12
Päivän asu ei todellakaan ollut erikoinen, mutta kun mulla siitä kerran kuvia oli, niin samahan se on esitellä. Nyt alkaa olla jo sellainen olo että tuon mustan laukun voisi vaihtaa välillä toiseen, kun se on ollut nyt jotain kolme kuukautta putkeen käytössä ja muut laukut onkin sitten jääneet ihan huomiomatta… mutta miksi se laukun vaihtamisen pitää olla niin kamalan vaikeaa? :p

Kommentit (20)

Voi kiitos kaunis 🙂 Se on ihan jostain marketista (Prima, Citymarket) ostettu, eli niistä kannattaa ainakin kysellä. Joku taisi joskus kommentoida että niitä saa/on saanut myös Ellokselta….?

Helteet? Täällä parinkymmen kilometrin päässä Helsingistä sataa vettä ja auringosta tai lämmöstä ei oo tänään ollu tietookaan…

Höh! Mutta eiköhän ne sinnekin tule, tai jostain muka katoin että viikonlopuksi on luvattu kaikkialle hyviä ilmoja? 🙂

Ainakin uutiset ja foreca lupailevat kylmää ja sateista viikonlopulle lähes koko maahan 🙁 Lämpöiset ilmat pilaa kyllä kylmä tuuli jota ainakin Helsingissä on liiankin kanssa.

Hah, yhdyn tuohon laukkukommenttiin 😀 Käytin yhtä laukkua päivittäin kirjaimellisesti hajoamispisteeseen ja sitten kun sain ostettua toisen niin enpä ole muita laukkuja kuin sitä käyttänyt!

Helsingissä epävakaista taitaa olla ainakin ens tiistaihin asti, ainakin mtv3 sivuilla päivällä näytti siltä. 🙂 No toivotaan että paranis nyt piakoin kuitenki.

taidat asua tuossa harrikadun 5 kerroksessa :p

Rollon helteet(????) taitaa jäädä perjantaille ja kohta on taas 9 astetta jee!!!

Joo eilen etelässä oli kyllä ihan sateista ja harmaata :/ Kesää nähnykkään tämä!! Vissiin ens viikon lopulla tulee vasta aurinkoista 🙁

Voisitko laittaa sivun laitaan linkkejä blogeista,joita seuraat? Tai tehdä postauksen niistä? Olisi kiva löytää itsekin uusia blogeja luettavaksi..

Mä oikeesti hieraisin silmiäni ja tarkistin tän kirjoituksen päiväyksen pariin kertaan kun näin että kirjoittelet helteestä. 😀 Mut kyllä, Oulun tasolta etelään näyttäisi toi saatanan monsuuni riittävän, nauttikaa te siellä pohjoisessa nyt! 🙂 (noiden sateiden pitäisi siis jatkua pitkälle ensi viikkoon mun kattomien ennusteiden mukaan!)Meikäläinen laittaa pipon päähän ja lähtee tonne kolmentoista asteen lämpöön ja tihkuun. =D

Samaa yhteen laukkuun jämähtämistä myös täällä päin havaittavissa aina ajoittain. Repäisen kerralla kunnolla irti vanhasta jumitussuosikistani ainakin joksikin aikaa ja houkuttelen itseni käyttämään eri laukkua viikon jokaisena päivänä. Kummasti alkavat ne vanhatkin muistua mieleen ja välillä tuntuu kuin tekisi suorastaan löytöjä omista kaapeistaan! 🙂 Voin suositella kokeilemaan, oikein mieltä piristävää touhua eikä tule kalliiksi kun laukut kaivaa omasta kaapistaan!

Höh 🙁 No täällä on ainakin tänäänkin tosi kiva ilma, joten toivottavasti sääennusteet oli väärässä muutenkin 🙂

Toivotaan 🙂

Heh, en asu, olin muuten vaan käymässä 🙂

On ollut tarkoitus tehdä sellainen postaus, eli jos sitä joskus saisi aikaiseksi 😉

:/
No mutta katotaan sitten kun sinne tulee ne helteet niin täällä tulee sitä vettä :p

minkä kokoinen olet.Jos noin suunnilleen haluisit piitutta ja painoa kertoa.Ajattelin kun ollaan varmaan aika samankokoisia,muttaa vaatteet eivät vain istu noin kivasti kun sulle.Olen saanut paljon inspiraatiota pukeutumiseeni blogistasi ja tästä suur kiitos=)

Oon 157 cm, painosta en osaa sanoa kun oon käynyt puntarilla viimeksi joskus vuosi sitten… en siis omista koko vehjettä 😀 Tosi kiva kuulla, kiitos :))

Sun blogi on jotain niin päivän pelastusta aina!:)Semmonen kysymys että mistä oot ostanu sen kihartimen? Oon jo melko kauan koittanu ettii samanlaista mutta ei löydy mistään::(

Voi kiitos kaunis 🙂 Se on ihan jostain marketista (Prima, Citymarket) ostettu, eli niistä kannattaa ainakin kysellä. Joku taisi joskus kommentoida että niitä saa/on saanut myös Ellokselta….?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *