Jenni Ukkonen 16.7.2011

helppo pinaattimössö

Teksti: Jenni Ukkonen

Herkullisen kuuloinen otsikko, vai mitä? No parempaakaan en nyt tähän hätään keksinyt, mennään siis pinaattimössöllä :p Mutta joka tapauksessa, kun te ootte niin paljon jakaneet omia salaattivinkkejänne ynnä muita, niin tässäpä puolestaan teille jakoon yksi itse”keksimäni” (vaati tosi paljon keksimistä…) ruoka mitä tein eilen ja mistä tykkäsin tosi paljon. Idea tähän lähti itseasiassa Lauren Conradin nettisivuilta, missä hän kertoi käyttävänsä pinaattia ruoanlaitossa.

Eli todella helppo ruoka kyseessä: pannulle vaan pinaatinlehdet (niitä kannattaa olla aika paljon, koska pannulla ne tuntuu vaan katoavan jonnekin), lisäksi heitin sekaan sipulia, kevätkurpitsaa, tomaattia ja herneitä (mangetout). Lopuksi vielä sekaan vähän vihreää pestoa. Vielä kun olisin tajunnut laittaa pinaatinlehdet viimeisenä enkä suinkaan ensimmäisenä, mutta seuraavalla kertaa sitten 🙂

Tässä vielä annos lautasella, lisäsin päälle brie -juustoa kun sitä sattui jääkääpissä vielä palanen olemaan:

Teen ehdottomasti toistekin!

Kommentit (9)

Katkaravut olisi muuten toimineet ihanasti tuossa, namskis 🙂

hyvältä kuulostaa pinaattimössö :–D Voisimpa kokeilla vaikka heti!meillä ei taida mitään brie juustoja olla mutta eiköhän parmesaani käy ihan hyvin sekin :p

Pitääpä kokeilla näinä ihanina kesäpäivinä 🙂

Se on KESÄkurpitsa 😉

Kannattaa ehdottomasti, erityisesti jos jotain nopeaa tekee mieli 🙂

Ah no niimpäs vaan, tuli ajatuskatkos selvästi 🙂

Voi että, nyt nauran itselleni.. 😀 Mulle meni ihan läpi tuo kevätkurpitsa. Mietin kyllä et onhan sitä kesäkurpitsaa mut en oo kuullu kevätkurpitsasta, et se sit varmaa kasvaa eri aikaa ja ihan hyvältä näyttää sekin! :)Jälkeenpäin nolottaa, mutta luulin ihan oikeesti että kevätkurpitsaakin on! 🙂 Mut herkulliselta näyttää.

Hihih no sattuuhan noita, itsekään en oikein edes ajatellu mikä se on kun enkuksi nimi ei viittaa mihinkään vuodenaikaan :p

Brie on hyvä lisä, että tulee vähän proteiinia ruokaan mukaan.. esim. katkaravut tai aahdetut pinjansiemenet sopisivat varmaan myöskin. Tykkään itsekin tehdä tällaisia wok-ruokia tuoreista kasviksista usein!

Katkaravut olisi muuten toimineet ihanasti tuossa, namskis 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *