Jenni Ukkonen 8.8.2011

hiukset tykkää

Teksti: Jenni Ukkonen

En ottanut tänne Suomeen mukanani yhden yhtäkään hiustuotetta mukaan, sillä arvelin että täällä aina jotain on ennestäänkin mitä voin käyttää. No, olihan täällä, sillä mulle oltiin ihan vasta lähetetty Aussien tuotteita testiin! Nyt oonkin sitten käytellyt Aussien Miracle Moist shampoota ja hoitsikkaa, tehohoitona Take The Heatia ja hiustenkuivaajan ja raudan kanssa Take The Heat -suihketta. Ja voi kuulkaa, kyllä on taas hiukset kuin ihan uudelleen syntyneet! En tiedä virkistääkö se vaihtelu vaan vai mistä on kyse, mutta kyllä on hiukset olleet iloiset Suomen reissun ajan 🙂

Monesti sitä unohtuukin että käsitellyt hiukset kaipaa myös rutkasti kosteuttavia aineita rakennepaikkaavien lisäksi. Noilla Miracle Moisteilla hiukset saa juurikin sitä, ilman lätistävää tunnetta. Ja Take the Heat -tehohoitoa voin suositella erityisesti saunaan mennessä. Kosteisiin hiuksiin ja pyyhe suojaksi, aijai on hiukset kuin silkkiä sen hemmottelun jälkeen!

Kommentit (8)

Kyllähän ne suomessa tosiaan hippasen kalliimpia on, mutta ei se hintaero onneksi ihan mahdoton ole 🙂

Toi kosteuttava shampoo on toinen niistä kahdesta koko maailmassa, joiden jälkeen munkaan karhea letti ei tarvitse hoitsikkaa!<3 (Ja toinenhan on siis Tigin miesten shampoo!:D)

Kyllähän se vedenlaatukin vaikuttaa hurjasti. Oon ainakin ite huomannu sen.

mun hiukset tykkäis aika kovasti tommosista kanssa:D!

Hei ! saako noita tuotteita tilattua jostain ? paljon olen positiivista lukenut, mutten oikein koskaan ole huomannut muuta kuin blogilahjoina saatuna noita? 🙂

Ostin noita Aussien tuotteita (ihan liian vähän!!) ku olin juhannuksen jälkeen Lontoossa käymässä ja ihanstuin niihin valtavasti. Vielä kun löytäis jonkun suomesta joka myis niitä edullisesti (ei kuitenkaan bootzin hintoihin pysty). Tukka on ku ei koskaan ennen, silee, pehmee, tuoksuu hyvälle ja pysyy puhtaana paaaaljon kauemmin ku edellisillä tukkatuotteilla (cutrinia muistaakseni).

hei, ei liity nyt tähän postaukseen mitenkään mut kokeilisit joskus poseerata pää suorassa:) tuntuu et sun pää on jumiutunu tuollei vinoon. Eikä millään pahalla =)

Tilaamisesta en tiedä mutta ainakin Kicks noita myy ja varmasti myös muualta löytyy 🙂

Kyllähän ne suomessa tosiaan hippasen kalliimpia on, mutta ei se hintaero onneksi ihan mahdoton ole 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *