Jenni Ukkonen 19.9.2011

huuto.net!

Teksti: Jenni Ukkonen

Nonniin, nyt löytyy taas huudettavaa huuto.netistä, KLIK! Toivottavasti mahdollisimman moni löytäisi uuden kodin, mutta tosiaan jos ei niin sitten Rovaniemelle ja kirppikselle 🙂 Mm. tällaista löytyy:

Kommentit (13)

En kyllä tiedä enää mitä siellä on ylipäätään pystyssä, mutta Tuhat-torilla varmaankin 🙂

moikka, löytyykö sulta vielä sitä vilan paljettipaitaa inspired by balmain? jos niiiin olisin kiinnostunut tarjoamaan siiitä ihan kivasti!

Se on mennyt jo kauan aikaa sitten kaupaksi, eli valitettavasti ei enää löydy 🙂

Oi nam! Harmi ettei noissa ole osta heti -hintoja, sillä olisin klikkaillut jo muutamankin itselleni 🙂 Täytyy varmaan jäädä odottelemaan sulkeutumispäivää ja pitää sormet ja varpaat ristissä että onnistaa! Kun noita ei oo varmaan mahollisuus sulkea aikaisemmin? 🙂

Heh, oon niin huono määrittelemään osta heti -hintoja että mielummin jätän aina laittamatta 😀 Mulla ei ole kyllä enää mitään hajua tuon uudistuneen huutonetin kanssa voiko niitä sulkea ennen aikojaan, laitoin tosiaan siksikin noin lyhkäiset aukioloajat että ehdin sitten suomesta noita postitella pois 🙂

Hei tuo H&m Trendin Chanel henkinen neuletakki, onko tuo koko 36 kuinka niukka? Olisi meinaan juuri sitä mitä kaipailen kaappiini, mutta käytän kokoa 38/40/42 😀 Että mitä luulet, onko kamalan niukka, pitäisin neuletakkia ehdottomasti auki esim. mekon kaverina, en ole mielestäni kovin harteikas esim.Olisiko mahdollista saada jotain vähän tarkempia mittoja tuosta?

Mä oon kanssa vähän pihalla tosta uudistuneesta huutonetistä, joten täytyy vaan toivoa että nappaan pari ihanuutta itelle! 🙂 Hih, super mahtia kun ne on just niitä mitä oon täällä jo aiemmin ihaillut.

uij tuo roviksen kirpparilla tavaraa! 🙂

Juu jäi kyllä vielä tavaraa kirppikselle vietäväksi, kaikkea en jaksanut huutonettiin kuvata ja mitata 🙂

Haluaisitko antaa vinkkejä miten pukeutua hienosti 80.luku teema gaalaan. 🙂

HÖH, oon työmatkalla, hotellin koneella tässä tulin katsomaan mitä kivaa se Jenni on laittanut huutonettiin, ja eikös just nyt ole huutonetissä joku huoltokatko. No, ehkä tässä ehtii vielä ennen kohteiden sulkeutumista pistäytyä netissä jossain vaiheessa, toivon näin.

Höh, no toivottavasti ehdit kurkata 🙂 Huomenillalla vasta menee kiinni! 🙂

Millää kirpparilla Rovaniemellä myyt vaatetta?

En kyllä tiedä enää mitä siellä on ylipäätään pystyssä, mutta Tuhat-torilla varmaankin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *