Jenni Ukkonen 12.3.2011

ihania koruja

Teksti: Jenni Ukkonen

Pyörähdin tänään kaupungilla (mutta lompakkoa ei lähtenyt vielä mukaan, kun en mitenkään osannut päättää!! Toivottavasti ensiviikolla…:), ja Topshopissa poiketessani jäin taas ihailemaan erityisen pitkäksi aikaa koruja. Ja tarkemmin sanottuna vielä Orelian koruja, mitä siis Topshopin liikkeestä saa mutta mitä en nyt pikaisesti katsottuna ainakaan sen nettikaupasta löytänyt… mutta merkiltä löytyi sitten oma nettikauppa, niin saan esitellä pari korua mihin ihastuin vähän enemmänkin!

orelia1

Nuo tupsut on ihan älyttömän suloisia ohuissa koruissa, ja siis nuo on oikeasti tosi siroja koruja! Erityisesti tuo evil eye -koru ja alarivin tummansininen kiinnostaisi ihan ostamisen verran. Jostain syystä oon kuitenkin juuri rannekoruja toivottoman huono käyttämään, varmaan samasta syystä en ole ikinä oppinut kelloakaan käyttämään… sormukset ja kaulakorut sen sijaan eksyy tuon tuostakin asuun mukaan. Pitäisi alkaa vähän petraamaan noiden rannekorujenkin kanssa, kun näin ihania on tarjolla 🙂 Jos piditte näistä niin kannattaa tutustua Orelian koruihin muutenkin, mun silmiä ainakin miellyttää!

Kommentit (12)

Hihihi, syy hyväksytään :p

Tosi kivan näköisiä koruja ovat, pitääpä käydä vähän nettikauppaa katsastamassa 😛

tosi nättejä, varsinkin tuo evil eye-koru 🙂

Heippa!
Tilailit aiakisemmin kultaisen kaulakorun Artwarkiltä omalla tekstillä. Olitko mitä kautta yhteydessä tekijään? Onnistuiko ihan helposti tuo custom made korun tilaaminen..? Itse haluaisin tilata myös omalla teksillä, hopeisena saman korun. 🙂 Kiitti!

Mä olen myös ihastunut tupsuihin koruissa. Täytyykin käydä katsomassa mitä tuolta nettivalikoimista löytyy:)

Tuo tummansininen on aika ihana! Nettikaupasta löytyi ties mitä kivaa, taas löytyi yksi mahdollinen rahareikä 😀

Hihii, suosittelen 😉

:))

Ihania noi tupsulliset! 🙂

Sähän ostit melkeen sillon kerran tollasen tupsu käsikorun 😉

tummansininen on ihana:) Ihanan yksinkertaisia ja siron näköisiä koruja. Tarttisin (oikeestioikeesti) tällaisia koska omasta lähes lempparista alkaa hopeointi lähteä:/

Aika sööttejä kyllä, hih 🙂

Hihihi, syy hyväksytään :p

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *