Jenni Ukkonen 20.1.2012

jatkoa vaatekaapin peruspilareihin: ekstroja

Teksti: Jenni Ukkonen

Listailin pari kuukautta sitten päivitettyä versiota vaatekaapin peruspilareista (siis omasta näkökulmastani) ja nyt ajattelin jatkaa sitä. Ekassa osiossa oli mielestäni ne kaikista klassisimmat jutut, ehdottomat peruspilarit, ja nyt tulisi sellaisia ekstrajuttuja, millä saa vaatekaappiin mukaan vähän persoonaa ja twistiä. Kuvat on taas Fashiolistaltani, eli jos jokin kollaasissa oleva kiinnostaa niin sieltä sitten vaan etsimään! 🙂

Yläosiin lisäisin ruutupaidan ja jonkun värikkään puseron tai topin.

Alaosiin tuli mieleen ainakin risafarkut.

Pikkumustan lisäksi vaatekaapista pitäisi löytyä myös kunnon knockout -mekko, sellainen mikä yllä on heti maailman erityisin olo 😉

Takkeihin keksisin paljonkin lisättävää, kertonee siis jotain siitä miten paljon takeista tykkään. Ainakin tikkitakki, parkatakki ja tuollainen siisti karva/nahka takki (kuvassa siis tuo musta) tulee mieleen, lisäksi joku värikäs takki voisi olla kiva ekstra, eritysesti jos vaatekaappi koostuu lähinnä mustasta ja harmaasta. Niin, ja karvaliivi!

Koruihin ja asusteihin lisäisin roseekultaisen rannekellon (jos siis ajatellaan että “peruspilareissa” olisi kultainen tai hopea, mutta toki siis jo sielläkin roseekultainen voisi olla:D ei se ole niin vakavaa!), värikkäämmän laukun (ei siis musta, ruskea tms perus nahkaväri), tyylikäs hattu, leohuivi ja metallinhohtoinen bileveska.

Kenkiin mulle tuli mieleen vielä tuollaiset siistit tennarit.

Lisäksi ajattelin ihan yleisesti että jotain kimaltavaa / paljettista voisi löytyä, kuten kuvassa näkyvä paita tai miksei vaikka kunnon bling bling mekko!

Tällaisia ekstroja ottaisin omaan vaatekaappiini enemmän kuin mielelläni! Jokunen näistä toki jo löytyykin mutta sanotaanko kuitenkin että näiden ekstrojen kanssa on ainakin enemmän petraamista kuin sen ekan peruspilarilistan kanssa – siltä listalta multa valtaosa jo löytyykin 🙂

I listed some wardrobe classics few months ago and here’s some extras that at least I’d love to have in my wardrobe, to make things more interesting.

Kommentit (9)

Hyvä idea, kiitos! Eiköhän se tässä kevään mittaan onnistu 😉

En valitettavasti muista mutta tosiaan tuota Fashiolistaani selaamalla löytyvät kaikki 🙂

Itseltäni löytyy juurikin tuo MK:n rose gold rannekello 🙂 Ja se on yksi parhaimmista hankinnoistani pitkään aikaan ja nyt haaveilen rinnalle esim. metallista 🙂 Kultaiselle en ole syttynyt, se on omaan makuuni vähän liikaa mutta tuossa roosakullassa on vaan sitä jotain – tosin voisin ottaa myös toisen roosakultaisen, esimerkiksi oversized mallissa.
ps. yllä olevalle, tuo kultainen laukku on Michael Korsin 🙂

On sulla kyllä niin hyvä tyyli 🙂 Aivan ihania oot valinnut!

Tykkään 😛 Pitäisi itsekin hankkia joitain villejä kortteja vaatekaappiin 😛

joo mun vaatekaappiin noi kaikki vaan kiitos!

Hahaa, ja mun! 😀

Tähän voisi tehdä jatkoksi kevään- sekä kesäpukeutumisen peruspilarit ;>

Hyvä idea, kiitos! Eiköhän se tässä kevään mittaan onnistu 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *