Jenni Ukkonen 25.12.2010

kassin sisällä…

Teksti: Jenni Ukkonen

bays8

bays2

bays6

bays4

…Oli juurikin se Bayswater, vihdoin ja viimein! En kyllä voisi olla tyytyväisempi! 🙂

Mutta kertokaahan mulle juttu joka tuli vasta eilen illalla mieleen: kanttaisiko mun lähteä suojaamaan tuota pintaa jollain aineilla, vai kestääkö ottaa heti käyttöön? Tiedän että siellä Bayswaterien omistajia useampikin on, joten miten itse menettelitte?

Ps. Jotain tulee heti mieleen mitä en todellakaan Suomesta kaivannut, nimittäin tämä ainainen pimeys! Pohjoisessa ei olla oikein päivänvaloa nähty, siispä kuvatkin on harmillisen tummia… Vaan älkää hätäilkö, tätä laukkua tullaan näkemään kyllästymiseen asti (jos se on mahdollista:P)

Kommentit (30)

Kiitos vinkistä! 🙂

Oi mikä ihanuus! ♥ ♥ Arvaa odotanko toukokuun Lontoon matkaa ja lentokenttäshoppailuja! 😀
Ihanaa kun pääsit kotiin jouluksi! Ihanaa joulun aikaa! ♥

aivan ihana!!! paljon kyseisellä ihanuudella oli hintaa? ostitko suomesta vai lontooosta, kiitos jos vastaat. 🙂

ihana on laukku !

Minä sinuna suihkisin vaan tavallisen kenkäsuojan tohon päälle. Oon myös kuullut villejä huhuja että ihan tavallinen kosteusvoide (esim. Nivea soft) ois ohuena kerroksena nahkalaukulle hyväksi, mut kuulostaa vähän hardcorelta ottaen huomioon että se nahka on kuitenkin, no, kuollutta.
Laukku on nätti. Muakin vähän houkuttelis toi Bayswater, viime keväänä kehitin fiksaation siihen mustikanviolettiin malliin, joka tietenkin sitten myytiin oitis loppuun kun sain edes puolet rahoista raavittua kasaan (ja hyvä niin. Violetti, mitä ajattelin?)

Suihkuta se suojasuihkeella 🙂 ite ostin mulberryltä mut sellanen ihan tavallinen kenkä/laukkusuihke käy :)mul on toi sama!

minä ainakin suojasin oman bayswaterini sellaisella nahan suojausaineella..

kannattaa ens kerralla ottaa ne kuvat eri suunnasta (eli ikkunalta päin) eikä tolleen vastavaloon 🙂 tulee tosi pimeitä tolleen.

aaaaaaaaaaaaaaaaah <3 ensin ne tory burchin ballerinat ja nyt tämä!!!! voisinko olla kateellisempi!? Mutta kylä vielä joku päivä mullakin on 😀

Moi, suojaa ihmeessä! Itse ostin suihketta jota Mulberryn myymälässä suositeltiin, en nyt kuollasenikaan muista nimeä. Luulisi kuitenkin muiden suojasuihkeiden käyvän. Kannattaa myös jatkossa suojata laukkua säännöllisin väliajoin, ja jättää pahimilla sateilla kokonaan kotiin. Onnea ostoksesta, loisto laukku!

Kyllä ne ainakin meille suositteli Mulberryn liikkeessä että kannattaisi vaikka jollain suihkutettavalla nahka-aineella suojata 🙂 Onneksi pääsit lopulta kotiin jouluksi.

Suojaa ihmeessä, sehän on kaikille nahkatuotteille suositeltava teko heti ensiksi! Tietenkään laukun nahka ei niin paljon kulu kuin esimerkiksi kenkien kun ovat kosteuden ja maan kanssa kosketuksissa enempi, mutta ainakin omani kanssa pelaan kyllä varman päälle. Tuskin miksikään menee jos nyt ihan ekalla käytöllä et suojaa, mutta eihän se ole kuin kokonaisuudessaan puolen tunnin homma :). Onnea ihanan laukun omistajalle, toivottavasti viihdytte yhtä hyvin yhdessä kuin minä omani kanssa 😉

Tutustu valokuvausoppaisiin ja -ohjeisiin. Olet ottanut nämä kuvat esim. vasten ikkunaa. Ota kuva niin, että valo tulee sivusta tai takaa. Voit myös käyttää lamppuja valaistusapuna. Kyllä ihan talven pimeydessäkin saa kuvia, kun käyttää kekseliäisyyttä.
Kiva laukku kyllä, mistä ostit?

Mieki haluan 🙁

Ainainen pimeys JA ainainen valous 😀 Itse en vaihtaisi tätä mihinkään, etenkin kun kesällä on ulkomailla ja yöllä tulee säkkipimeys niin iskee kevyt “Mitä helevettiä!?” Saman efektin tosin aiheuttaa myös Etelä-Suomi, jonka “valoaisia” kesäöitä itse en ole koskaan huomannut, kun olen tottunut näihin Pohjois-Lapin yöttömiin sääskiöihin 😛

Ihanaa ostit B:n! Yksi-kaksi kertaa kuukaudessa pitää suihkuttaa colognee spraylla niin se suojaa sitä pintaa esim. lialta, sateelta ja lumelta. Jos paha tahra tulee Volilla pystyy puhditamaan. Sen käyttöä kannattaa ensin kokeilla kuitenkin sisäpuolelle 🙂

Onnittelut uudesta laukusta! Täällä ruudun toisella puolella on yksi niiin kateellinen 😉 Tuosta suojaamisesta, itse olin hyvin vähällä ostaa kyseisen laukun ja silloin Mulberryn liikkeessä olivat valmiita suojaamaan laukun jo paikan päällä, joten suojaaminen nahka-aineella kyllä kannattaa 🙂 Pitäähän tuollainen kaunokainen nyt pitää siistinä!

Woow, ihana ! Voiks tehdä joululahjapostauksen? 🙂 Indiedays-sivuilla on susta vähän vanha kuvaus 😮

Onnea laukusta 🙂 Ja ihana että pääsit lopulta jouluksi tänne!

Bayswaterin nahka on aluksi hyvin herkkä vedelle ja lialle. Mustassa värissä tahrat eivät tietenkään näy niin selvästi, mutta kannattaa se silti suojata. Minulle neuvottiin Mulberryn liikkeessä, että ensimmäisen parin kuukauden ajan laukku kannattaa suojata säännöllisesti Collonil Nanopro -merkkisellä suojasuihkeella, jota myydään mm. Mulberryn liikkeissä ja Stockmannilla (jälkimmäisessä hinta on halvempi). Sitten kun nahka on parin kuukauden aktiivisen käytön jälkeen vähän tummunut ja sen pinta on muuttunut kiiltävämmäksi, laukku kestää jo pientä vesisadetta yms. Senkin jälkeen laukku kannattaa suojata uudelleen aina ajoittain, mutta yhtä säännöllinen suojaaminen kuin ensimmäisen parin kuukauden aikana ei ole tarpeen. Tuon Collonil-suihkeen pitäisi kuulemma olla sellaista, että kunhan pysyy jossain kohtuuden rajoissa, sitä ei oikeastaan ole mahdollista laittaa liikaa.

Heathrown Mulberrylta ostin, hinta siellä oli n. 150 e vähemmän kuin Suomen liikkeissä :))

Niin on! 🙂

Hihi, juu tuskinpa niissä mitään maatamullistavia eroja on, vaikka toinen maksaisikin kympin ja toinen viisi kertaa enemmän 🙂

Hihi, eihän se ole kuin päättää että nyt ohjataan rahat johonkin tiettyyn ja toimia sen mukaan 🙂

Kiitos kaunis, pitää tosiaan suojata pikimmiten 🙂

Kiitos ihana, uskon kyllä että tän kanssa viihdytään 😉

Kiitos tästä! 🙂

Lahjoja en tänä vuonna juuri saanut kun en niitä toivonut, mutta nämä muutamat suosikkini tulee varmasti esille 🙂 Ja uusi kuvaus on ollut työn alla jo useamman kuukauden, kun vaan saisin laitettua sen eteenpäin! 🙂

Kiitos ihana, kieltämättä kiva olla täällä “pitkästä aikaa” :))

Mulberryllä 400ml purkki 10€, ei paha! 🙂 Helsingin mulberryllä ne suihkutti laukun heti 🙂 Toisen ostin Nykistä Mulberryltä ja siellä ei, enkä tajunnu pyytääkkää. Onnea vielä hyvästä laukkuvalinnasta!

Kiitos vinkistä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *