Jenni Ukkonen 22.6.2010

kaverin kanssa köpiksen muotiviikoille?

Teksti: Jenni Ukkonen

Sähköpostiini tupsahtelee tuon tuostakin uutiskirjeitä ja ilmoituksia, mutta äsken sinne tuli niin kiinnostava viesti että ajattelin jakaa sen teidän kanssa! Trendsales on hieman huuto.net -tyylinen onlinekauppa, minne jokainen voi listata myymiään tuotteita ilmaiseksi. Nyt ensimmäisenä 25 myynti-ilmoitusta listannut käyttäjä voittaa itselleen ja kaverilleen lennot Kööpenhaminaan ja liput muotiviikoille 13.-15. elokuuta! Tässä vielä tekstipätkä sähköpostiini tupsahtaneesta viestistä:

Untitled
Kööpenhaminassa järjestetään Pohjoismaiden suurin muotiviikkotapahtuma kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja helmikuussa. Trendsales Finland järjestää ainutlaatuisen kilpailun, jossa sinä voit voittaa matkan itsellesi ja kaverillesi.
Käyttäjä, joka on ensimmäisenä lisännyt 25 myynti-ilmoitusta Trendsalesiin voittaa. Käyttäjäksi liittyminen ja myynti-ilmoitusten tekeminen veloituksetta!

Palkinto: Edestakaiset lennot Kööpenhaminaan sekä 2 yötä hotellissa, liput Henrik Vibskov ja IvanaHelsinki näytöksiin perjantai-iltana sekä sisäänpääsy Cph Fashion Week-messuille

Voittaja julkistetaan 28.heinäkuuta

Mikäli siis käsitin ihan oikein, voi ihan kuka tahansa lähteä listailemaan myyntiin joutavia tavaroitaan tuonne Trendsalesiin ja päästä siten käsiksi noihin makeisiin lippuihin! Disclaimerina tähän väliin, että itse en ole tässä mitenkään osallisena, vaan halusin ainoastaan infota asiasta kaikille mahdollisesti kiinnostuneille. Oon kuitenkin ehtinyt eksyä muutamaan otteeseen tuonne Trendsalesin sivuille tutkimaan, vaikken olekaan vielä perehtynyt sivuihin kovin tarkasti… mutta kuka tietää vaikka listailisin seuraavan kerran tavaroitani sinne huuto.netin sijaan 😉 Sivuilla on mielestäni valtavasti potentiaalia, jahka sinne saadaan tarpeeksi kiinnostavaa tavaraa myyntiin! Siispä haastan kaikki vaatekaappien suursiivoukseen ja sen myötä laittamaan kaikki itselleen turhan tavarat eteenpäin 🙂

Kommentit (10)

Toivotaan! :>

Tää nyt ei liity aiheeseen, mutta onko sulla kokemuksia tosta rachel zoen kirjasta ‘style A to Z’ ?Yritin tuolta arkistoista ettiä mut en löytäny blogistasi mainintaa tosta ja muistin et sulla kuitenkin on ton tyyppisiä kirjoja (:Suosittelistko tuota?

Oho, aika hyvä palkinto 😀 Pystyn kuvittelee kuinka hulluna tyypit on alkanut listailee kamoja tonne tän nähtyään 😀

Juu sain sen jouluna enkä oo tainnut sen enempää siitä postailla 🙂 Se on tosi kiva jos ihan oikeasti pitää Rachel Zoesta ja hänen tyylistään, jos oma tyyli on täysi vastakohta niin tuskin se kamalasti antaa 🙂

Hahah, no mutta eipä tyhjän takia ainakaan 😉

hei, missä siis opiskelet nyt? kun oot lähtemässä sinne lontooseen, niin mietin vaan että mistä koulusta sinne lähdet :)?

En ole lähdössä vaihtoon vaan ihan tutkintoa suorittamaan 🙂

Hmmm…katselin sivustoa ja muutamia huomioita:
-en löytänyt mistään tietoa maksaako ilmoittaminen jotain -muutenkin jaettu tieto on “kapulakieltä” (pykälilä ym.)-vaikuttaa kaikenkaikkiaan sekavalle systeemille-siis oliko tuo huutokauppaa vai myynti-ilmoituksia varten
Yleisenä kommenttina: mua ärsyttää kauppapaikat, jotka eivät ilmoita selkeästi ilmoittamiseen liittyviä hintoja :-/. Huutiksen rinnalle kaivattaisiin kyllä toimivaa paikkaa, jotta sen monopoliasema hieman horjuisi =)

Mun piti käydä oikein katsomassa, ja siinä heti etusivulla luki että ilmoittaminen on ilmaista? 🙂 Mutta ihan totta kyllä että ärsyttävää alkaa itse ottaan selvää kaikesta, ne sais lukea ihan selvästi siellä jossain 🙂 Itsekään en ole saanut vielä aikaiseksi perehtyä tuoho järjestelmään niin hyvin että osaisin alkaa siitä tässä kertomaan!

No kappas, niin olikin =D. Mutta kävin kyllä pari kertaa sivun läpi ennen kuin huomasin tekstin. Taitaa olla ainoa paikka missä lukee, että ILMOITTAMINEN ilmaista, joka paikassa muualla luki, että rekisteröityminen ilmaista (ja sehän ei vielä ole tae muun homman maksuttomuudesta). Mutta hyvä niin, toivottavasti paikka otetaan hyvin vastaan, jos vaikka sinne itsekin jotain listaisi myytäväksi :).

Toivotaan! :>

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *