Jenni Ukkonen 17.2.2011

kevätinspiraatiota à la olivia

Teksti: Jenni Ukkonen

…Tai oikeastaan à la Tibi, mutta Olivia näissä kuvissa kuitenkin poseeraa – ja jokaisen asun voisi Olivian ylle myös oikeassa elämässä kuvitella 🙂

opt1
opt2

Siellä on taas se printtimekko mitä itsellenikin havittelisin, tosin en välttämättä mustavalkoisena… vaikkei sekään pahalta näytä! Myös hiekanväriset kengät ja värikäs pikkulaukku olisi aika kivoja hankintoja kevättä (ja kesää!!) ajatellen 🙂

Kommentit (16)

Kiitokset 😉 Olivian mekko on siis Tibin kevätmallistosta 🙂

Tuo mustavalkoinen mekko on ihan mielettömän kiva ja tuo mintunvihreä pikkulaukku 🙂

Oon tässä kovasti miettiny kampaajalle ajan varaamista ja polkkatyylistä mielessä, eli pitkästä saa lähteä reippaat 10 cm. Nyt löyty just se kampaus jonka haluan! Tai siis ton tyyppisen… Toimii! Taidan kopsata kuvan ja tulostaa sen kampaajalle mukaan.

Juuri se oli noista kuvista munkin suosikki ja itse ottaisin sen mielellään juurikin tuon värisenä. 🙂

Onpa kivoja!:) Kesähaaveissa erityisesti keltainen ja kirkkaansinisen, beigen ja punaisen yhdistelmä näyttää ihanalta! Ja onnea vielä uuden tatuoinnin omistajalle! :)<3 Mun uudella koulumatkalla on tattoo studio ja oon niin varma, että jossain vaiheessa kevättä repäsen ja menen sinne 😀 Täälläkin on jo kuvio ja paikka valmiina.

Samoista tykkään itsekin 🙂

Olivian hiukset on kyllä ihan sikasiistit, jos en itse olisi kasvattamassa niin ehdottomasti vetäisin itsekin vähän pituutta pois 🙂

En pistäisi itsekään pahakseni 😉

Ooo alimpana oikealla on aivan ihana asu 🙂 Vaan kivoja nuo on kaikki. Ja hei, siitä sun tatuoinnista tuli kivannäköinen, lisää kuvia vain 🙂 Onko ollu jälkikäteen arka?

Olivia näyttää kyllä aina niiiin hyvältä! Itse marssin viime syksynä Olivian kuva kädessä kampaajalle ja pyysin et leikkaa tällanen 🙂 Tiiätkö muuten et onko Olivia oikeesti mallimittanen (tarkotan siis pituutta) vai onko nämä kaikki mallihommat neitokaisen celebrity statuksen myötä tulleita?

Hahah no mitä sitä sitten aikailemaan jos suunnitelma on valmis 😉 Kiitos 🙂

Joo tulee varmasti 😉 Aamulla oli vähän arkana mutta pian se sitten meni ohi… 🙂

Olivian vaatekaappi on varmaan aika täydellinen..:p Miten jollain voikin olla noin hyvä silmä noiden vaatteiden suhteen!

Googletin ihan mielenkiinnosta, niin löysin et Olivia olisi 163 cm pitkä ja 43 kg :)Eli lyhyt nainen, vaikka usein kuvissa näyttääkin pidemmältä !

Mainitsit, että printtimekkoa itsellesikin havittelet, osaatko siis sanoa juurikin tuosta kyseisestä Olivian mekosta tarkempia tietoja, ihana! 🙂 Loistava maku sulla, mitä julkkisten tyylibongailuihin tulee (;

Okei, en siis ollut alunperin ihan hakoteillä 🙂

Kiitokset 😉 Olivian mekko on siis Tibin kevätmallistosta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *