Jenni Ukkonen 8.3.2011

kevättä vaatteissa

Teksti: Jenni Ukkonen

Kohta on hitto vie myönnettävä että Kim Kardashian alkaa tosissaan kiriä ja alkaa olla mun nro one idoli mitä pukeutumiseen tulee, jopa enemmän kuin Lauren Conrad. Tykkään vaan niin paljon! Tässä taas yksi asu joka sai sukat pyörimään jaloissa…

kimkev

Ihanan harmoninen (heh mikä sana) kokonaisuus, keveitä keväisiä värejä ja leikkauksia. Yksinkertaista mutta niiiiin toimivaa!! Noin vaaleista farkuista en yleensä ole kovin innostunut, mutta tähän ne kyllä sopii loistavasti. Go Kim! 🙂

Kommentit (10)

Hihih no Laurenin tyyliä ei kyllä helpolla päihitetä 😉 Kun vaan saataisiin useammin uusia “asukuvia” 🙂

Itekki kyllä tykkään tosi paljon! 🙂 Ehkä pitäisi käydä vaatekaapilla katsomassa löytyisikö saman tyylisiä vaatteita yhdisteltäväksi.
Mutta Laurenin tyyliä ei kyllä voita mikään 😉

Hih, Laurenista sais vaan alkaa tulla vähän useammin kuvia :p

Heipsan Jenni!
Toi on kyllä aivan ihana asu! Kauhean paljon en ole Kim Kardashianista ennen innostunut, mutta tämä asu kyllä iski ja lujaa:) Pakko sanoa myös, että sun blogista on tullut ihan mun suosikki:) oon kyllä lukenut jo pidempään ja aina tykännyt, mutta nyt vielä entistä enemmän. Lontoo on yksi mun suosikkikaupungeista ja hingun sinne koko ajan uudestaan, senkin takia on kiva lukea:) terkkuja vaan sinne ja onnea uuteen elämänvaiheeseen, näyttää siltä että oot niiiin löytänyt oman paikkas:)

Mä en oo koskaan kauheesti kiinnittänyt huomiota julkkisten pukeutumiseen, mutta Kim Kardashiania tulee aina välillä tsekkailtua. Ei pelkästään vaatteiden, vaan kropankin puolesta. 🙂 Tykkään täsktäkin!

Mun mielestä taas juuri nuo farkut ovat todella kivat, mutta tuo villatakki tai mikä liekään vähän tökkii. 🙂 Kiva kokonaisuus kuitenkin.

No se on kyllä totta! 🙂

Voi että, mukava kuulla että jutut on kiinnostaneet :)) Kiitos!

Hih aika kadehdittava kroppa kyllä vaatekaapin lisäksi Kimillä 😉

Hihih no Laurenin tyyliä ei kyllä helpolla päihitetä 😉 Kun vaan saataisiin useammin uusia “asukuvia” 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *