Jenni Ukkonen 8.11.2011

lentokenttäasu

Teksti: Jenni Ukkonen

Törmäsin tällaisiin kuviin Lauren Conradista lentokentällä, ja vaikka Laurenin asu on niiiiiiiin simppeli kuin olla vaan voi, niin jokin tuossa asun vähäeleisyydessä jaksaa sitten ihastuttaa. Niin vaivatonta ja tyylikästä! Kenkävalintaa tosin vähän ihmettelen, ei kai missään voi enää olla niiiiin lämmin etten fläbarit on paras vaihtoehto. Mutta järkeilin että ne oli varmaan sitten koneessa tarkoitus vaihtaa villasukkiin tai jotain :p Näyttää muuten muutenkin ihanan “tavalliselta” että siinä missä kaikki muutkin, kuluttaa Lauren aikaansa lentokentällä musiikkia kuunnellen ja juorulehtien lukien 😉 Ja nuo Laurenin hiukset, tarviiko niistä enää edes sano mitän? Miten ne voikin aina olla noin kiiltävät?

Kuvat TFS

Kommentit (21)

Hih, ei ainakaan omat varpaat kestäisi sitä lentokoneen vetoa jalat paljaina :p

miksi et kerro, mistä oot kuvat poiminut. kuuluis mielestäni hyviin tapoihin ilmoittaa lähteet.

Koska oon niin hajamielinen että harvoin muistan ilman muistutusta 😀 Korjattu, kiitos!

Lauren onnistuu aina! Ü

Ihanaa plussaa on toi lähes meikitön nassu 🙂 !
xx

Kaikesta ihmiset jaksaa kyllä nipottaa…! Ärsyttävää kun tulee lukemaan innoissaan blogeja ja aina saa tulla huonolle tuulelle kun jotkut, itsensä vähäpätöisiksi tuntevat ihmiset on valittamassa joka asiasta! Nostan hattua jokaiselle bloggaajalle joka jaksaa siitä huolimatta, julkaista kommentteja ja ylipäätänsä kirjoittaa 🙂 Kiitos ihanasta blogista!

Perus simppeli asu, mustat pillit ja lähes mikä tahansa yläosa vaan toimii aina! 🙂 Ja mitä flipfloppeihin tulee, niin ainakin LAssa näyttää vielä olevan lämpöä yli +20, että kyllähän siellä ainakin niillä tarkenee oikein hyvin. Tiedä sitten että mistä kentästä näissä oli kyse:)

Oon jo kauan ihaillut Laurenia, siinä on vaan sitä jotain!:) ja samoin noita hiuksia.. ;D

hihi, miten niin missään ei voi enää olla niin lämmin et pärjää släbäreillä? 🙂 esim. Losissa, jossa Lauren asuu on edelleen 20 asteen paremmalla puolella ja sitten on myös olemassa tuo eteläinen pallonpuolisko 😉

rennon näkönen asu lentomatkalle! ja villinä veikkauksena läpsyttimet siksi, koska ainakin jenkeissä täytyy ottaa kengät pois turvatarkastuksessa :—–) ainakin otin opikseni, etten siellä lentäessäni enää laita nyöritettäviä converseja jalkaan, oli meinaa kivaa availla niitä ihan paiseissa ja laittaa minuutin päästä takaisin, kun takana kymmenet ihmiset venaavat eteenpäin pääsyä…!

Millaistakohan on lukea juorulehtiä ja nähdä itsensä, tai kaveri

En tiedä lähtikö edellinen viesti keskeneräisenä, kun sähläsin iPadin kanssa… mutta olin sanomassa, että millaistakohan on lukea juorulehtiä ja huomata siellä juttuja itsestä, kavereista tai tutuista?? Ja sitten miettiä mielessään, että mitähän toikin kirjoittaja tietää mistään mitään tai sitten jos se onkin totta, niin tuleekohan stressi… Monethan julkkikset sanoo, ettei ne lue juorulehtiä just sen takia, mutta eipä näytä Laurenia haittaavan. Hiuksen on kyllä ihanat! 🙂

Joo siitä kyllä plussaa;)

Nuo hiukset taitaa kyllä aiheuttaa ihailua aika monien kohdalla 😉

Juu niinhän se on, kunhan vähän kärjistin – oon kai niin kade kun täällä ei tarkene 😉

Voi kyllä olla outo tunne, musta ainakin tuntuu etten ikinä tottuisi sellaiseen 😀

Mutta eikös teillä oo sielläkin vielä ihan reippaasti yli +10 kuitenkin? 😉

No siis joo suomeen verrattuna on lämmin, mutta ei nyt ihan fläbärikeli kuitenkaan 😉

🙂

Itsellekin osui silmään flipflopit…kieltämättä outo kenkävalinta, muuten asu toimii!
xxxEhttp://dragonflyelisabeth.blogspot.com/

Hih, ei ainakaan omat varpaat kestäisi sitä lentokoneen vetoa jalat paljaina :p

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *