Jenni Ukkonen 26.8.2011

london zoo

Teksti: Jenni Ukkonen

Keskiviikkona oli oikeastaan ainoa päivä, milloin pystyi sään puolesta käymään London Zoossa (kiva miten nämä säät määräilee sitä mitä turisti voi täällä milloinkin tehdä, heh) joten suunnattiin sinne aika aikaisin, pikaisen Camden -kierroksen jälkeen. Sinnehän pääsee Camdenista helposti kävellen, tuli sitten samalla veljellä nähtyä vähän Regent’s Parkiakin.

Lippuja meillä ei ollut valmiina, joten noin tuntinen meni jo pelkkään jonottamiseen! Että onneksi tosiaan aurinko paistoi 🙂

Itsekään en ollut tuolla eläintarhassa aiemmin käynyt, joten tuli taas mullakin leikittyä kunnon turistia kamera kädessä. Alueena ja eläinten puolesta tarha olikin pienempi kuin mitä olisin voinut kuvitella, mutta toisaalta se oli mukavan kokoinen ja kaikki eläimet jaksoi käydä katsomassa. Lemppareitani oli ehdottomasti gorillat (gorillat on niiiiiiiiin ihania, voi luoja miten haluaisin päästä halaamaan oikeaa elävää gorillaa) ja muut apinat, pingviinit ja giraffit. Kalat ja ötökät taas oli aika tylsiä, mutta nekin piti silti käydä katsomassa :p Kuvia on sikapaljon enemmän kuin mitä tähän laitan, sillä mun mielestä on yleensä aika tylsää katsella muiden blogeista kuvia pelkistä eläimistä (eläintarhoissa siis tarkoitan), joten jätän ne ainakin omastani pois 🙂

Kommentit (13)

Apinat ja pingviinit on ihania! Gorilloille en lämpee niin paljoo, mutta apinat ja varsinkin pienet apinat on mun lemppareita! (: sellanen ois kiva saada lemmikiks..

Hauskoja kuvia. Ja se giraffi on suomeksi kirahvi:-)
Hyvältä näyttää keltainen päälläsi.
Ja nyt en malta olla kommentoimatta edellisen postauksen kommentteja ja vastauksiasi. Mun mielestäni sun täytyis kestää vähän paremmin asialliset “tykkäsin sun tukasta enemmän tummempana” -kommentit. Tosin joukossa oli vähemmän asiallisiakin, mutta oikeasti, kyllähän näin voi kommentoida – se on kirjoittajan oma mielipide. Toki tukka on sinun ja saat pitää sen ihan sen värisenä kuin haluat, mutta jokaisella saa silti olla oma mielipiteensä.
Ja sama koskee asiallisia “sama ilme – sama asento” -kommentteja.
Ehkä kritiikistä (asiallisesta sellaisesta, varsinkin jos sama asia toistuu) voisi jotain oppiakin?
Mutta kaikenkaikkiaan tykkää kyllä kovasti blogistasi, enhän sitä muuten seuraisi. Mukava lukea elämästäsi Lontoossa.

Häh! Siis toi Zoo oli ainoa paikka Lontoossa missä EI tarvinnut jonottaa! 😀 Senkus sisään käveli.

London Zoosta tulee mieleen vuodelta -97 järkyttävän kokoinen python!! Liekö se sama, josta mainitaan tuossa Harry Potterin yhteydessä. Kamalan kokoinen, mutta vaikuttava elikko!
Tämä sun blogi on kyllä paha siinä suhteessa, että se herättää niin kamalan kaipuun Lontooseen, että oksat pois. Nimim. -96 vuonna Lotoossa opiskellut 🙂

Onpa kivoja kuvia ja kaunis sääkin 🙂
Kysyisin, jos sinulle jäi kokemusta vaikka tavaratalotyöskentelyajalta, Carvela-kengistä: osaatko sanoa, ovatko ne oman kokemuksesi mukaan “isoa vai pientä” kokoa? Normaalisti kengännumeroni on 39, tosi harvoissa merkeissä joudun ottamaan 40 koon. Löysyin huutokaupasta kauniit kengät, koko vaan arveluttaa. Kivaa turistiturneen jatkoa!

onko tuonne london zoohun pitkä matka vaikkapa oxford streetiltä?

Täältä taasen löytyy eräs, joka jaksais tuijottaa kaloja päivät pitkät 😀

Käytiin kaverin kanssa tuolla viime lokakuussa. Sattui tosi hienot lämpimät ja aurinkoiset säät, eikä jonoakaan ollu yhtään! Pällisteltiin noita gorilloja varmaan tunti, eikä olla ikinä naurettu niin paljon kuin sillon! 😀 Ne oli aivan mahtavia, varsinkin se jättikokoinen yksilö! 😀

hahaa ihana toi gorilla:)

Valitettavasti en Carvela -kenkiin juuri tutustunut, kun työskentelin ihan muiden merkkien parissa 🙂

Heheh se jätti oli kyllä huippu, varsinkin kun tuli ruoka-aika :p

Okei, kiitos kuitenkin, ja tosi mukavaa, kun jaksat täällä vastailla kaikenmaailman aiheen vierestä meneviinkin kysymyksiin. Hyvää syksyä (apua, vai loppukesää..)!

Ihana gorilla<3 Mäkin haluisin joskus päästä halaamaan jotain simpanssia 😀

Apinat ja pingviinit on ihania! Gorilloille en lämpee niin paljoo, mutta apinat ja varsinkin pienet apinat on mun lemppareita! (: sellanen ois kiva saada lemmikiks..

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *