Jenni Ukkonen 7.2.2011

menovinkki: london fashion week & weekend

Teksti: Jenni Ukkonen

Missasin syksyllä Lontoon muotiviikot ihan täysin, sillä olin samoihin aikoihin muuttamassa tänne ja se vei kaiken aikani. Eihän sinne siis kuka tahansa näytöksiä pääsekään katsomaan, mutta olisin sentään halunnut mennä aistimaan tunnelmaa ja bongailemaan julkkiksia. Nyt olin sitten niin julkea että laitoin pressipassihakemuksen menemään – eihän se ota jos ei anna :p Tuskinpa sitä passia heruu, mutta siitä huolimatta aion olla kamerani kanssa Somerset Housen lähettyvillä kärkkymässä muotikansaa 18. – 23.2.

lfwend1

Onneksi muodinnälkäisille ei-ammattilaisillekin löytyy jotain kivaa, nimittäin muotiviikkojen päätyttyä keskiviikkona, avataan torstaista sunnuntaihin Somerset House London Fashion Weekendia varten. Kyseiseen tilaisuuteen voikin sitten kuka tahansa täysi-ikäinen ostaa itselleen liput ja mennä paikalle mm. shoppailemaan designer merkkejä jopa 70% alennuksella tai katsomaan näytöksiä samoille lavoille kuin missä mallistot esiteltiin muotiviikoilla. Kuulostaa aika hyvältä? Jos joku on täällä samaan aikaan käymässä, niin uskon että on vähän kiinnostavampi kokemus kuin ainainen museoissa pyöriminen 😉 Itse oon siis todellakin menossa!

London Fashion Weekendistä lisää täällä

Kommentit (5)

Ehkäpä 🙂

Olisi niin siistiä! Harmi kun en itse ole lähelläkään Lontoota tuona ajankohtana :/ Ehkä joskus tulevaisuudessa sitten:)

Heips!
Uuu, London Washion Weekend.. Olin siellä viime vuonna, enkä voi muuta tehdä kuin kadehtia sua, kun en ite tänä vuonna pääse! Sieltä tosiaan voi tehdä melkoisia löytöjä! Ite löysin Michael Korsini 40 punnalla, kuva ko rakkauskengistä on tuolla http://www.bloglovin.com/m/2293209/170025404/s/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRnJ1dXN1aWxsYXRhbnNzaS5ibG9nc3BvdC5jb20lMkYyMDExJTJGMDElMkZydXVzdS5odG1s
Riemu kasvoi viä entisestään, kun kävin myöhemmin Harrodsilla kuolaamassa muita kenkiä ja näin omieni ovh hinnan 😉 Haluun sinne uudestaan!
Pidäppä siis kivaa munkin puolesta!! Äläkä liikaa ostele, mieti nyt vähän meiän tänne kahen metrin lumikinosten keskelle juuttuneiden tunteita (sitä kateus-nimistä lähinnä ;)..

damn, itse olen lontoossa juuri 15.-19.2, olisi pitänyt lähteä viikkoa myöhemmin! 😉

Hih, no varmasti sulla kuluu aika muutenkin 😉 Hyvää matkaa jo nyt!

Ehkäpä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *