Jenni Ukkonen 4.3.2011

mustat suttusilmät

Teksti: Jenni Ukkonen

Kuva 48

Kuva 78

Kuva 29

Kuva 77

Mulla oli vähän tylsää, joten aloin miettiä huomisen bileillan meikkiä. Niin siis tylsää oli :p Yleensähän vannon ruskeiden sävyjen nimeen, ja viime aikoina en edes kovin tummiin, sillä oon aika ahkerasti punannut huulia ulos mennessä. Mutta huomenna ajattelin palata pitkästä aikaa tummiin silmiin ja vieläpä mustiin ruskean sijaan! Ja huulet pidän sitten luonnollisina tai vähän nudena. Lopputulos on mielestäni vähän tuollaisena suttuisenakin kiva, mutta huomenna varmaan panostan siihen silti hippasen enemmän hih. Sävy on Urban Decayn Naked palettesta kimaltava Creep.

Kommentit (15)

Hihih 🙂 Eiköhän niitä vielä tule lisää myyntiin, näin oon ainakin kuullut 🙂

Pakko kysyä, kun ei ole eka kerta kun asiaan kiinnitän huomiota: oletko valkaissut jotenkin hampaasi vai ovatko vaan luonnostaan noin vaaleat? Näyttävät meinaan taas näissäkin kuvissa tosi nätin valkoisilta. :)Olet saattanut asiasta aiemmin mainita, mutta multa on mennyt ohi..

Oon niiiiiin kateellinen sulle tosta Naked-paletista!

moi! mistä oot saanu käsiisi ton urban decayn naked paletin:)? voisitko tehdä jonkun postauksen siitä? tuntuu olevan nettikaupoista aika pitkälle loppu..

En ole uskaltautunut valkaisemaan ja ilmeisesti saamieni kommenttien mukaan ei ehkä tarvikaan hih :p

Ostin syksyllä Debenhamsilta ekojen joukossa heh :p Tainnut olla tosiaan aika suosittu, mutta vasta kävi joku kommentoimassa että uusi satsi on tulossa olikohan huhtikuussa ja olikohan juuri sinne Debenhamsille tai jonnekin samantyyliseen 🙂

ihanan näköset hampaat sulla ja niin valkoset!! 🙂

sul on tatuointi ;o !

Hih no kiitos hassu 🙂

No niinhän mulla on 🙂

tää sun blogi on niiiiiiiin kiva! 🙂 ja pakko yhtyä aiempaan kommenttiin noista sun hampaista, upean valkoiset ovat. mukavaa kevättä sulle jenni!

Voi kiitos ihana 🙂

sä oot käyny ottamassa tatuoinnin! mitä siinä lukee?

Juu pari viikkoa sitten otin 🙂 Siinä lukee latinaa ja tarkoittaa että aina kohti parempaa 🙂

Voi itku tota nakedia.. Oon haaveillu tosta siitä asti ku ostit sen ja käyn suunnilleen joka toinen päivä ebayssa miettimässä, koska uskaltaisin rekisteröityä sinne ja tilata itelleniki ton.. Oon NIIN kade! Pidä huoli aarteestasi 😀

Hihih 🙂 Eiköhän niitä vielä tule lisää myyntiin, näin oon ainakin kuullut 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *