Jenni Ukkonen 24.9.2010

odotus lähestyy loppuaan…

Teksti: Jenni Ukkonen

Lauren Conradin Style -kirjan ilmestymisen odotus nimittäin! Ja ehkä vähän myös L.A. Candyn vikan osan odotus, mutta enemmän kyllä odotan sitä Styleä 🙂 Laittamani linkin takaa löytyy muuten superihana video kirjan kuvauksista, jos joku on sen onnistunut ekalla kertaa missaamaan!

lcstyle12

Tällainen muutama sneak peek -kuva nyt löytyi ja innolla yhä odotan että saan kirjan kuvineen kaikkinen ihan omiin kätösiini 🙂 Toivottavasti se julkaistaan yhtä pian täällä kuin jenkeissäkin, eli ensi kuun alkupuolella…! Who’s with me? 😉

Kommentit (22)

Aah no eiköhän se sitten pian postiluukusta tipahda :)<3

Täälläkin odotetaan tuota kirjaa kuin kuuta nousevaa! Ehdinkin jo laittaa omani tilaukseen cdon.comin kautta. Toivottavasti tulisi heti lokakuun alussa. Can´t wait!

Yummy! Tätä mä odotan 🙂

I am totally with you!! 😉

Style-kirja on jo bookplus.fi:n sivuilla ja sieltä sen sai jo tilattua! Saa nyt nähdä millon se kotiin asti kerkeää… 🙂

täällä on käyty jo varaamassa kirja kirjakaupasta 😉

Ite tilasin kirjani jo ennakkoon cdon.comista (vaikka jostain muualta olis varmaan saanut halvemmallakin?) ja en malttais milllääään odottaa että saan sen käsiini! 😀

I’m SO with you!! 😀

I’m totally with you! En ole aivan yhtä klassinen pukeutuja kuin Lauren mutta tykkään silti hänen asuistaan paljon 🙂

wow, lauren conrad on minulle ihan uusi nimi mutta voi mikä tyyli! täytyy myöntää, että tyyli muistuttaa hieman omaani (tosin parempi versio…). täydellinen tyyli-ikoni vihdoin, kiitos siitä ; )

Mä sain jo eilen Sugar % Spice -kirjan Cdon.comista! 🙂 Style tulee jälkitoimituksena. Ihmettelin kyllä miten voi tulla ennen julkaisupäivää.

Itse en ole tutustunut Hillsiin tai Laureniin, mutta “selasin” tuota kirjaa jossakin ulkomaisessa nettikaupassa, ja kuules näyttää siltä, että minunkin täytyy se hommata 🙂 Amazonilta kirjan muuten voi jo ennakkotilata, jos et erityisesti halua sitä kirjakaupasta ostaa 🙂 Hauskaa viikonloppua!

Oi, odotan tota kirjaa niin paljon! Saakohan noita suomesta vai pitääköhän tilaa jostain nettikaupasta? Sulla on muuten lähes samanväriset hiukset kuin laurenilla ja muutenkin tosi samanlaiset 🙂

meee! Tätä on odotettu, täydellinen lisäys inspiskirja kokoelmaan, loooove Lauren!

Hihih, kiitos ihanasta kommentista 😉 Ilmeisesti noita voi ainakin suomalaisista nettikaupoista tilata ennakkoon? 🙂

Pitääpä pitää mielessä jos ei heti löydy kaupasta :p Kiitos 🙂

Hihih, onko mahdollistakaan että oot hänet missannut 😀 Mutta kiva että jollekulle tuli ihan uutena 🙂

Hahah miksen oo niin yllättyny 😉

Hihih, varmaan pian saat 🙂

Uaah, kiitos! Ihana linkki :p<3

“Ite tilasin kirjani jo ennakkoon cdon.comista (vaikka jostain muualta olis varmaan saanut halvemmallakin?) ja en malttais milllääään odottaa että saan sen käsiini! :D”
Sama täällä! En malta odottaa 🙂

Aah no eiköhän se sitten pian postiluukusta tipahda :)<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *