Jenni Ukkonen 16.9.2010

one to watch

Teksti: Jenni Ukkonen

Eeli esitteli blogissaan Massimo Duttin syysmuotia ja nyt on kyllä kysyttävä että missä ihmeessä oon oikein ollut – nimi on kyllä sanonut mulle jotain aiemminkin, muttei todellakaan sitä mitä merkki sitten edustaa. Oon kuvitellut että Massimo Dutti valmistaa jotain, noh, hyvin erilaista ja merkin nimikin on kuulostanut lähinnä joltain mitä kuulee Kauniissa ja Rohkeissa (eikö siellä joku Massimo jossain välissä ollut?:-D). Mutta näiden myötä oon myyty – tässä liikkeessä on todellakin Lontooseen päästyäni vierailtava!

dut2

dut1

dut3

Kaikki nuo asut voisin kiskoa vaikka saman tien päälleni, mutta ihan erityisen paljon kiinnostaa tuo harmaa takkijuttu sekä kuviolliset huivit. Kaunista ja oi-niin-syksyistä!

Kommentit (10)

Massimo Dutilla on liike ainakin Tukholmassa, ettei tarvitse kovinkaan kauas välttämättä lähteä shoppailemaan

tokan kuvan takkijuttu on tosi kiinnostavan näkönen:-) kelpais

jouduin myös kesällä uudistamaan mielipiteeni kyseistä merkistä, kun vierailin Lissabonissa kyseissä kaupassa 🙂 Ihastuin puhtaisiin linjoihin joissa oli kuitenkin joku juttu ja ihaniin väreihin. Kaikenlisäksi merkki on oikeasti suht. edullinen, joten harmittaa ettei syysmallisto ollut vielä kunnolla esillä vierailuni aikana. Mutta ensi kuussa täytyykin poiketa! 🙂

Tuota harmaata takkijuttua olen käynyt täällä jo silittelemässäkin! En ollut aiemmin merkistä kuullut, mutta täällä noita kauppoja on vähän joka kulmassa, ja kyllähän siltä yhden jos toisenkin vaatekappaleen voisi mukaansa napata..

massimo dutti on upscale versio zarasta. samaa firmaa siis kuin zara, bull and bear jne.

Toivotaan, että huhut Massimon rantautumisesta Kämp Galleriaan pitäisivät paikkaansa…

IhaniaIhaniaIhanaia vaatteita!!! toi harmaa takki on vaan niiiin täydellinen!! tiedätkö eetä mistä noita voisi saada käsiinsä ja saako hintoja miten tietoon? :))

Massimo Duttin liikkeistä noita taitaa ainoastaan saada ja hinnoista mulla ei ole mitään tarkkaa tietoa – vielä 😉

Ooh, kuka tietää 🙂

Niin on 🙂

Massimo Dutilla on liike ainakin Tukholmassa, ettei tarvitse kovinkaan kauas välttämättä lähteä shoppailemaan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *