Jenni Ukkonen 17.11.2010

päivän

Teksti: Jenni Ukkonen

kh4

Uusia “kumppareita” haluttiin nähdä in action, joten tässäpä olisi. Kengät on olleet jalassa jo monena päivänä ja voin rehellisesti kertoa että ne on ihan uskomattoman mukavat! Ei hierrä, ei väsytä jalkoja.

Tänään mun piti käydä hankkimassa pari juttua perjantain Alexander McQueen -esitelmään, mutta saa nähdä mahtuuko ne meidän (=ryhmätyö) tauluun sittenkään. Ai mistäkö puhun? Yritän kuvata sen ja näyttää viimeistään siinä postauksessa, missä noista tän syksyn kurssien tehtävistä kerron 😉

Ps. Rovaniemeläiset hoi! Mun tavaroita löytyy taas Valtakadun kirppikseltä pöydästä 226! Ei mitään hajua mitä siellä on, mutta jotain kuitenkin – pöytää siis penkomaan jos lähettyvillä ootte 🙂

Kommentit (12)

Ihan H&M:tä aikoinaan ostettu 🙂

Voi, nuo kumpparit ovat niin ihanat, niin ihanat! En ymmärrä miksen tilannut niitä silloin keväällä heti, kun ensimmäisen kerran ajattelin.

SÖPS <3

I love your wellies!!! Olen huomannut, että olet paljon tilaillut ebaysta juttuja. Olisi tosi kiva, jos tekisit postauksen (vähän niin kun guide tyylisen) tuohon ebayn käyttöön liittyen =) Mistä tietää onko tuote 100% aito, onko myyjä luotettava ym. Ja oletko tilannut USA:n ebaysta? Jos, niin tuliko tullimaksuja, tai ylipäätään USA:sta tilatuista paketeista. Itse olen vain yhden kerran tilannut USA:sta vaatteita, ja tuli 70 euron tullimaksut… Pieni yllätys, siitä lähtien olen tyytynyt asokseen.
PS: Ihana kun asut Lontoossa!

Ihana hattu 🙂

Ihana asu! Onko sulla bleiseri vai joku takki päällä?

Noo, ensi kevääksi sitten 😉

Ite oot :)<3

Kiitos 🙂 Tuo on tuollainen lyhyenmallinen villakangastakki – eli ihan ulkotakki kyseessä 🙂

Ohhohhoooh miten kiva hattu!

Hihih, taitaa olla mulla jo kolmatta, jos ei neljättä vuotta päätä lämmittämässä :p

Aivan ihana tuo takki! 🙂 mistä tuo sinun omasi on ?

Ihan H&M:tä aikoinaan ostettu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *