Jenni Ukkonen 20.10.2010

paris, ooh la laa

Teksti: Jenni Ukkonen

Pahoitteluni hetialkuun etten ole yhtään ehtinyt julkaista kommentteja sitten maanantai-illan, mutta ymmärrätte varmaan että mulla on täällä rakas ihminen kylässä enkä siksi halua viettää ylimääräisiä hetkiä koneella 🙂 Julkaisen ja vastaan niihin siis kun aikaa on, ei hätää! :p

Nyt oli kuitenkin ihan pakko tulla pikaisesti hehkuttamaan tuuriani, sillä kuten otsikkokin ehkä vihjaa, on on edessä reissu Pariisiin – joulukuiseen Pariisiin vieläpä! Tilaisuus tarjoutui koulun kautta, missä meille Fashion Industry -kurssia suorittaville tarjottiin mahdollisuutta viikonlopun pituiseen study trippiin. 200 opiskelijaa, rajallinen määrä paikkoja; voitte arvata mikä paniikki siinä syntyy 😀 Mutta minä ja kaverini napattiin sitten viimeiset paikat, ja sillä selvä!

pariiis1

Oon haaveillut Pariisiista niiiiiiin kauan, että ihan mahtavaa päästä lähtemään. Osittainhan siellä on tietty koulujuttujakin (Guided Fashion tour of Paris + Fashion exhibition visit, kumpikaan ei kuulosta onneksi liian rankalta;), mutta myös vapaa-aikaa on… aaaaa, en malttaisi odottaa! :))

Kommentit (19)

Nämä tämäntyypiset on ihan Picasalla 🙂

voi ku ihanaa määki haluan! 🙂 ps. ihana blogi!

Kuulostaa kivalta 🙂 Pariisi on aika ihana, mutta ei se Lontoota voita! Ja toi Guided Fashion tour of Paris on varmaan tosi kiinnostava!

Voi jeesus, eikohän kaikki oo jo tajunnu et sulla on RAKAS IHMINEN kylässä, etkä halua kertoa kuka, ei sitä tartte koko aikaa toitottaa.

ootko joskus laittanut jotain postausta noista sun opiskeluista vähän tarkemmin esim. mitä ne pitää sisällään ja mihin olet kouluttautumassa ym.? kyselen vaan kun olis kiva tietää kun olen itse tosi kiinnostunut muodista nii kiinnostaa millaset opiskelumahdollisuudet siellä päässä on:) tykkään muuten hirmuisesti sun blogista, jatka samaan malliin:)))

hui, viimeiset paikat. hyvä tuuri kävi teillä! 🙂 on varmasti ihana päästä joulun aikoihin pariisiin, voin aistia sen tunnelman jo nyt :-D!

Heh aika hyvin. Me just tänään poikaystävän kanssa ostettiin Pariisin matka joulukuulle! 🙂 Mennään joulun ja uudenvuoden välissä viideks päiväks. En oo ikinä ennen käyny Ranskassa ja oon kyllä tosi innoissani! En muutenkaan ole hirveästi ikinä matkustellut, niin toi on mulle tosi iso juttu 🙂 Mutta onnea paljon, että pääsitte tuohon mukaan! :>

Aivan mahtavaa! 🙂 Itseäni Pariisi kutsuu kuukauden päästä,ei millään jaksaisi odottaa !

Voi ihanaa, sinäkin pääset siis jouluiseen Pariisiin!!:) Mahtavaa! Sattuiskohan meidän reissut osumaan samoihin aikoihin;P

Oo, jouluinen Pariisi kuulostaa kerrassaan täydelliseltä! 🙂

Kuulostaa aivan ihanalta matkalta! Mäkin tahtoisin…

Tervetuloa vaan Ranskaan! 🙂

ihana pariisi<3
3 kertaa oon käyny, aina kylläkin ohimennen jonnekin. Joskus pitäis päästä sinne ihan pariisin itsensä takia.

oo mäkin oon aina halunnut pariisiin:)

hei näyttää iha sairaan upeelt, kelpais mullekki tollane reissu! Pakko kysyy et millä ohjelmalla sä väsäät noi sun kuvakollaasit?

Meitä on jo niin moni bloggari menossa Pariisiin samoihin aikoihin että siitähän saisi jo blogimiitin 😉

Hahah, kateellinen? 😉 No ei sentään, mutta fakta on ettei kaikki lue joka postausta niin tarkasti kuin ilmeisesti ainakin sinä, eli jos olisin vaan sanonut että tuun olemaan kiireinen, olisi seuraavaksi sadellut kysymyksiä siitä että miksi 🙂 Joten oon huomannut paremmaksi keinoksi tuoda tietyt asiat ilmi useamman kerran 🙂

Hihii, tosiaan! Ties vaikka sattuisikin 😉

Hihih 🙂

Nämä tämäntyypiset on ihan Picasalla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *