Jenni Ukkonen

perillä vihdoin!

4.2.2010 Teksti: Jenni Ukkonen

offtothai1
Kello on pian kahdeksan aamulla paikallista aikaa, pääsin vihdoin tänne kaverini luo tuntinen sitten. Aurinkokin ehti nousta matkalla kentältä Kata Beachille, eikä mua tietenkään väsytä kun torkuin koneessa. Niina tuossa nukkuu joten ajattelin pikaisesti ilmoittaa olevani elossa ja hyvin innoissani 🙂 Tänään Niinallakin on vapaata, joten kierrellään tässä lähistöllä, mennään rannalle, käydään hieronnassa (tiedän että vihaatte mua nyt) sekä mani- ja pedikyyrissä- can’t wait!

Kommentteihin vastailu saatta kestää (paitsi ei nyt sillä aion vastata niihin heti tämän julkaistuani) joten laittakaa vaikka sähköpostia tärkeiden asioiden kanssa! Jatkoa seuraa… 🙂
 

Kommentit (22)

Kyllä se korvataan, tosin en käsitä millaisessa tilantessa siinä voisi tuollaiset rahat kääriä… Finnmatkoilla ainakin on joku 10% mikä palautetaan kun myöhästyminen on yli 12 h 🙂

Loistava aika olla Thaimaassa! Kannattaa tsekata snorklausretket PhiPhille ja Racha Yaille, makeita paikkoja.

Oi ihanaa! Meki mennään kata Beachille 332 päivän päästä ;D

Hahaha 😀 Aivan paras kuva! Ettet vain itsekin saapunut noin dramaattisesti sinne? ;D

Aivan ihanaa, oon tosi tosi kateellinen! Pidä hauskaa meidän muidenkin puolesta 🙂

Jee ihana kun pääsit perille! Enjoooyy:)

Repesin tolle kuvalle 😀 Mut kiva että pääsit ehjänä perille!! 🙂

mitä sun kaverisi siellä thaimaassa tekee? ihan utopistinen ajatus jostain lämpimästä hiekasta jalkojen alla kun täällä tupruttaa lunta sen minkä kerkiää! Mutta nautiskele munkin edestä:)

Oi vitsi, täällä kyllä yks kade kuka etelän lämmöstä niin haaveillut ja tänä vuonna haaveiluksi jääkin. Normaalisti kerran vuodessa aina etelässä käydään, mutta tänä vuonna haaveiluks vaan jää. täytyy toivoa, että suomen kesä ois kans nyt hyvä, kun talvikin on ollut!! ihanaa lomaa sulle sinne ja nauti!! (vaikkei kyllä epäilystäkään ettetkö nauttis:D)

muahahahaa, nauran sulle sit kostoks et ku tuut takas ja tääl o niin kylmä et huhhuh 😀

pystytkö postaileen kuvia tänne blogiin matkan aikana:o ois toooosi kiva nähä millasta siel kata beachil on!

mä oon niiiiin kateellinen, yhh ;/ kivaa lomaa!

voi miten mulla onkaa ikävä Thaimaata ja juurikin Kata Beachia (ja Patongia ofc!). Olin ite tuolla nyt joulun ja uudenvuoden ja menisin vaikka heti uudestaan. Tsekatkaa Maya Bay ja phuket townin nike store ja converse store (aitoa, mutta halvemmalla!)ja muut ostarit.(: Ja muista lähettää lämpöä tännekin ja tuoda aurinko mukanas (kai se mahtuu turvatarkastuksen läpi vai pitääkö laittaa ruumaan?;o)

Etelän lämpö virkistäis kyl näiden Suomen pakkastenjälkeen…ja jaksais paremmin sen jälkeen nauttia viel lumesta ja odotella kesää =).Aurinkoista lomaa!

hei, en oo satavarma näistä säädöksistä, mutta eilen katoin kuningaskuluttajaa, ja siinä sanottiin, että vähintään 3h myöhästyvistä lennoista kaukomaihin voi saada korvausta jopa 600 euroa. Haitko korvauksia, kun sulle tosta kuitenkin koitui turhaa odottelua? En tiedä yhtään miten tämä tapahtuu muuten kuin jonkin valituslomakkeen avulla, mutta netistä luulisi löytyvän lisäohjeita =) Mietin, että ainakin itselleni olisi ihanaa jos saisin vaikka edes parisataa takaisin, kun sen pitäisi olla mahdollista. =)Hauskaa loman jatkoa!

Hihi 🙂

Jeees :>

Se onnellinen pääsi tänne töihin, matkaopas siis koulutukselta 🙂

Itsekin toivon yhtä lämmintä kesää kuin viime vuonna, ah :>

Eiköhän niitä ala tuleen :>

Converse -storen voisin etsiä poikakaveria ajatellen, olis sille varmasti mieleinen tuliaisylläri :>

Hih, musta tuntuu että kun tuun takaisin niin viimeisenä nautin lumesta 😛 Mutta kyllä tällainen pikkureissukin virkistää niin paljon 🙂

Kyllä se korvataan, tosin en käsitä millaisessa tilantessa siinä voisi tuollaiset rahat kääriä… Finnmatkoilla ainakin on joku 10% mikä palautetaan kun myöhästyminen on yli 12 h 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *