Jenni Ukkonen 22.6.2011

piristystä nudesävyihin

Teksti: Jenni Ukkonen

Tässäpä seuraisi siis vinkkejäni kommentin jättäneelle lukijalle (ja ehkäpä myös muille) postauksen muodossa!

Itsehän oon suuri puuterisävyjen ystävä, sillä mielestäni ne menee aika samaan kategoriaan mustan, valkoisen ja harmaan kanssa – sopii kaikille ja (ainakin lähes) kaiken kanssa yhdistettynä. Erityisesti taas nyt kesällä oon innostunut puuterisävyjen, valkoisen sekä kirkkaiden värien, erityisesti oranssin, punaisen ja sähkönsinisen, yhdistelystä. Kokonaisuudesta tulee takuuvarmasti kesäisen raikas! Räikeämmät sävyt sopii nuden ja valkoisen kanssa vaikkapa topin tai alaosan muodossa, mutta jos ei pidä moisista väreistä vaatteissa, on asusteet aina hyvä vaihtoehto – kengät, korut tai huivit toimii kaikki loistavasti piristämässä vaaleita sävyjä! Alla inspiraatiota Polyvoressa kokoamieni kuvien muodossa:

Muutama lemppariyhdistelmäni olisi puuterisävyinen ylä- ja alaosa kera kirkkaanväristen kenkien ja parin pienen korun, puuterinsävyinen toppi vaaleahkon farkkualaosan ja valkean bleiserin sekä värikkäiden asusteiden kanssa sekä kirkassävyinen toppi valkean alaosan, nuden bleiserin ja kenkien kanssa.

Entäs te muut, kuinka piristäisitte puuterisävyisiä vaatteitanne – kenties värikkäin vaatekappalein tai asustein? Onko teillä lemppariväriä nuden kanssa miksattavaksi?

Kommentit (14)

ihania kaikki mä just ostin lonoosta lavin mustat balleriinat harrodsilta mä olin ostamassa tory burch mutt niitä ei ollu siellä nyyh. Löysin lavinit alesta ja ihastuin niihin, ja oranssin laukun ostin (kuvia mun blogissa)
http://llovewantneed.blogspot.com/

mistä toi ihana, oranssi lompakko on? :>

Mä ehkä laittaisin siihen asuun jotain mustaa, esim. musta alaosa, nude yläosa ja värikäs clutch ja mustat/värikkäät kengät. Tai niin, hmm… jääköhän se kokonaisuus vähän liian vaaleaksi, jos kaikki vaatteet ovat nudea/vaaleaa? Musta voisi tuoda siihen vähän särmää. Kannatan kyllä tuota värikästä ylä- tai alaosaa, mutta sen värin pitää olla sitten aika intensiivinen ja kirkas. Mitäs Jenni sanoo?
Hitto, mulla ei ole tyyliin yhtään nudeja vaatteita..! 😀 Johtuu myös ehkä siitä, että miehille ei paljoa tehdä sen värisiä vaatteita. Pitääkin nyt alkaa metsästää, joku nude neule tai joku olis aika jännä.

Tosi ihania vaatteita tuossa 🙂

Ohi aiheen mennään, mutta pyydän postausta Primarkista. 😀 Aiemmista postauksistasi luinkin, että sieltä ostaminen on rahan tuhlausta, miksi? Sain kuulla ko. paikasta vasta äskettäin (jep…) ja koska olen menossa elokuussa Lontooseen, olisi kiva kuulla Primarkista lisää. 🙂 Jotkut kivannäköiset Primarkista ostetut ballerinat taisin jostain sun postauksesta bongatakin…?

Kiitos, tää tuli mullekin tarpeeseen! 🙂 Nyt pitäis vaan löytää noita värikkäitä asusteita jostain.
Toi uus banneri on hieno, mut vähän liian iso mun makuun. 🙁 Mut ehkä siihen tottuu. 🙂

itse piristän juurikin niillä värikkäillä asusteilla. Eilen esim sähkönsinisellä huivilla. Ihania kaikki noi kollaasin jutut. Voisin kotiuttaa kaikki välittömästi 😀

mikä on sun polyvore tunnus? 🙂 onko sulla sinne tallennettuna näitä kollaaseja?

oioi mitä vaatteita ootkaan valinnu tohon kollaasiin 🙂 tekis mieli käydä napsii itelle! ite oon suht samassa värimaailmassa vaatteiden suhteen kun säkin mutta tykkään just yhistellä johonkin vähän värikkäämpään huiviin tai laukkuun 🙂 harmi vaan niitä värikkäitä vaatteita ei ole niin monia että joka päivälle sais jonkun kivan väripilkun asuun.. 🙂 eniten ihastuin tohon onks toi nyt korallin väriseen bleiseriin 🙂

Itse piristäisin nude-outfittiä ehkä mieluiten yhdellä tehovärillä, kun yksittäisillä asusteilla. Kaikki näyttää kyllä yhtä herkulliselta, mutta punainen natsaisi mielestäni parhaiten 🙂 Toi paljettitoppi olis myös ihan bueno revittyjen farkkujen/shortsejen ja nudekorkkareiden kera!
xx Alexahttp://alexadagmar.blogspot.com

En valitettavasti pistänyt merkkejä merkille 🙂

Ihan oikeassa oot, mulla nyt vaan tulee musta niin korvista työvaatetuksen vuoksi, että omalla kohdalla suosisin sitten vapaalla mielummin vaaleita värejä :p Mutta siis ehdottomasti, mustalla tulisi asuun sitä särmää, eikä menisi asu liian hempeäksi!

En halua blogissani kirjoittaa paikoista mistä en juurikaan pidä, postauksen muodossa, sillä mielestäni jos ei ole hyvää sanottavaa on toisinaan parempi jättää sanomatta 🙂 Mutta noin pähkinänkuoressa, pääsääntöisesti karmivan huonolaatuista tavaraa, ja oksettaa nähdä miten kaupan pölyiselle lattialle tippuneita vaatteita työnnellään ensin luutulla eteenpäin ja nostetaan sitten suroaa ilman ravisteluja tai muita siistimisiä takaisin henkariin. Ei oma juttuni siis laisinkaan 🙂

Ei ole, ja tietääkseni ei ole tunnustakaan 😛

ihania kaikki mä just ostin lonoosta lavin mustat balleriinat harrodsilta mä olin ostamassa tory burch mutt niitä ei ollu siellä nyyh. Löysin lavinit alesta ja ihastuin niihin, ja oranssin laukun ostin (kuvia mun blogissa)
http://llovewantneed.blogspot.com/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *