Jenni Ukkonen 6.11.2010

pretty little things

Teksti: Jenni Ukkonen

las5
las4
las3
las2

Kukkaronnyörit tiukilla mutta jotain pientä kivaa haluttaisi itselle lahjoittaa? Suloisiin alusvaatteisiin voi aina luottaa! Ne ei todellakaan ole turhia pölynkerääjiä, niihin ei tarvi upottaa mahdottomia summia ja hyvä mieli on taattu 🙂

Mun lemppareihin kuuluu La Senza, mistä saa pikkurahallakin jotain todella suloista kotiinvietäväksi – parasta vielä, kauniisti paketoituna. Suosittelen!

Kommentit (12)

Juu 🙂

Whaat ei meidän la senzoissa mitään paketoida! Vai pyysitkö joulupaketointia?

En pyytänyt mitään, mulla on aina laitettu tosi nätisti :O Nettikaupasta tilatessa ne tulee oikein sellasessa paketissa missä on jotain ihmeen tuoksuhelmiä seassa 😀

Oi mitä ihanuuksia! Harmi kun Suomessa ei ole enää tuota liikettä.. välillä tuntuu että mitäpä täällä olisi :/

Silloin kun La Senza oli täällä espoossakin isossa omenassa niin sielläkin paketoivat aina tosi nätisti ja niitä tuoksuhelmiä sai aina kassin pohjalle mukaan. :)Harmi että se poistui täältä..

äää eikä 😀 rakastuin LaSenzaan ku kävin ekan kerran Lontoossa ja mun matkabudjetti upposki suurimmilta osin just tohon kauppaan, sitte tokalla Lontoon reissulla mulla oli eriksee lomabudjetti ja LaSenza budjetti 😀 oikeesti toi on maailman paras alusvaateliike IKINÄ 🙂 !

Hih, onneksi voi tilata aina netistä 😉

Muistelinkin että se on joskus Suomessa ollut… mikähän lie syynä että poistui :/

On kyllä mullekin mieleen, erityisesti nuo edulliset pöksytarjoukset saa aina lankeamaan :p

🙂

toimittavatko nämä suomeenkin asti näitä jos netistä tilaa? 🙂

Juu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *