Jenni Ukkonen 1.2.2010

saanko esitellä: eeepc

Teksti: Jenni Ukkonen

Tänään oon lähinnä kasannut tavaroita sängylle ja miettinyt vieläkin mitä otan mukaan. Lista alkaa kuitenkin olla valmis, joten ehkäpä pääsen aloitamaan itse pakkailutkin jo tänään… :p
Päivän ilouutinen oli kyllä miniläppärini saapuminen Anttilaan! Kävin hakemassa sen vähän aikaa sitten ja jonkun verran oon ehtinyt sitä jo testailla. Kuvat otettu siinä vaihessa kun en ollut vielä käynnistänyt konetta (eli siinä on kaikki muovit päällä):

eee1

eee2

eee4

eee5
Kyseessä on tosiaan Asus EeePC 1008HA, juurikin sillä Windows 7 Starter käyttiksellä… ainakaan nyt en keksi siitä valittamista, mutta toisaalta en olekaan vielä ehtinyt alkaa (yrittää) ladata tähän mitään. Kysykää siis illalla uudestaan 😀
Nämä kuvat muistutti siitä että mun pitää puhdistaa macbookin pinta ennen lähtöä, hyi mitä tummentumia… alanpa siis siihen nyt! Heippa!

Kommentit (18)

Jos tarvetta on niin annan suositteluni tälle ;>

onpas se pieni 🙂 Tollanen ois kyllä kätevä..

Tollanen olisi kätevä 🙂

Multa löytyy sama mutta windows seiskalla! 🙂 Toivottavasti ei ilmene mitään ongelmia sulla sen kanssa! Oon ymmärtäny ettei siinä voi vaihtaa taustakuvaa ellei lataa siihen erikseen jotain ohjelmaa joka pitää sen taustakuvan erinä. Ja sit että siinä vois olla vaan kolme ohjelmaa kerralla päällä, mutta tää olis otettu uusimmasta versiosta pois… Mulla on mustana tää eee pc ja voi venäjä kun se on niin paljon hienompi valkosena! 😀 onnittelut hyvästä konevalinnasta 🙂

Venyttääkös tuo sivujen kuvia leveyssuunnalla? Mulla on käytössä isäni “vanha” HP mini ja oon ihan kypsä kuvien leveyteen. Ärsyttää kun kaikki kuvat on sellasia lättänöitä.. 🙁 Mietin vaan et onko sama ongelma kaikis miniläppäreis?

miten puhdistat macbookisi? mulla on parin vuoden liat pinttyneet näppikseen ja kosketushiireen, ällöttää mutten uskalla muuta kuin hinkata kostealla liinalla eikä se toimi.

Ihana läppäri! Itsekin haaveilen miniläppäristä, mutta en tiedä kuinka kätevä AutoCadilla ois piirrellä nuin pienellä näytöllä.
Learnlinc näyttää tutulta, itekin opiskelen netin kautta 🙂

jeeeij mulla on tommone musta ja hyvin on toiminu !

Very good choice, I have the same model 🙂

Onko tossa ollenkaan cd-asemaa? Ei vissiin ? 😀

Tuntuu kyllä tosi näppärältä! 🙂

Ihan hyvältä on vaikuttanut kun oon tuohon nyt illan tutustunut 🙂 Eikä mulla haittaa vaikka tuo taustakuva olisi koko ajan sama, kun harvemmin tulee taustaa tuijoteltua :p

Aauh, voin kuvitella että on pinttynyt! Mun on pakko putsata ainakin kerran kuussa pinta, muuten pelottaa että se lika jää lopullisesti kiinni 😀 Sulle suosittelisin ihan ihmesienellä (eli sellaisella puhdistussienellä) puhdistamista, en kyllä osaa sanoa mistä kaikkialta niitä saa mutta uskoisin että ihan marketeista? Jos sitä ei löydy niin toinen hyvä kikka on kaataa vähän vodkaa tai vastaavaa mikrokuituliinalle, puristaa tosi nihkeäksi ja hangata sillä 🙂 Molemmat toimii ainakin mun koneeseen loistavasti!

Kiva kuulla :> Tuntuu kyllä tosi kivalta koneelta!

Ei oo 🙂 Käsittääkseni ei ole muissakaan mineissä…?

Oi näytttää kivalta, oot onnistunu saamaan mullekkin miniläppärikuumeen ! 😀 Minkähän hintanen tuo on?

Hihi, on tää kiva muttei tätä kyllä koko ajan käyttäisi :p Reilu 300 euroa oli!

apua, jos tuo todella oli vain reilu kolmesataa euroa, tämä tyttö lähtee anttilaan heti seuraavana palkkapäivänä ! niiiiin söpö.

Jos tarvetta on niin annan suositteluni tälle ;>

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *