Jenni Ukkonen 25.6.2010

short shorts

Teksti: Jenni Ukkonen

Jos mun vaatekaapista sattuisi löytymään suloiset pitsishortsit, pukeutuisin tänään ehdottomasti seuraavalla tapaa:

kc_lace1
Kristin Cavallarin asu on taas kaikessa yksinkertaisuudessaan niiiiin kiva! Valkeat pitsishortsit pilkistelee pidemmänmallisen topin alta, niin söpöä 🙂 Mun oli pakko heti nämä kuvat nähtyäni klikata itseni eBayhin samanlaisten shortsien löytämisen toivossa, ja muutamat ihan varteenotettavat vaihtoehdot sieltä löytyikin… mitäs siis sanotte, kannattaisiko tilata? Säiden kylmetessä shortsien alle voisi laittaa sukkahousut ja valkean yläosan kanssa yhdistelmä kävisi melkein mekosta.
Mutta takaisin ekaan lauseeseen – jee: aurinko paistaa ja lämminkin näyttäisi olevan 🙂 Tonight’s gonna be a good night… nyt suihkuun, palaillaan vielä myöhemmin!

Kommentit (8)

Voi ei, nyt kun pääsisi vielä Zaraan! :/

kerranki täällä lapissakin on lämmintä! mii laiks!!

On meitä kieltämättä taas hemmoteltu lämmöllä 😉

Mie ainakin sytyin noille shortseille ja kovaa! Toivottavasti löytyisi ihan kaupoistakin niin pääsisi mallailemaan ennen ostoa mutta kaikki kiva tuntuu löytyvän aina nettiputiikeista joista en tykkää tilata kun ei koskaan voi olla varma millaista materiaalia sieltä tulee.

Ihan totta kyllä – hyvin usein netistä tilattu voi olla pettymys ainakin joltain osin :/

Pitsishortsit on kyllä älyttömän söpöt ja kivat ja tyylikkäät ja—No, you get the point: Noi ois tosi kiva nähä sunkin päällä, ja itekin ne kelpuuttaisin- shortseja metsästämään vaan. 🙂

Mua kyllä kiinnostaa nuo koko ajan vaan enemmän, joten voipi olla että laitan tilaukseen 😉

Hei, vinkkinä vain: Zarasta löytyy pitsishortsit 🙂

Voi ei, nyt kun pääsisi vielä Zaraan! :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *