Jenni Ukkonen 31.5.2011

super fresh make up

Teksti: Jenni Ukkonen

Oon tässä iltasella lueskellut vähän Harrodsin työntekijöille (tiedetään, ei ole vielä töitä mulla, mutta kun sellainen sähköpostiin lähetettiin ja kehotettiin tutustumaan, niin mikäs siinä :P) tarkoitettua dress code “opusta”, ja let me tell you – jossain ollaan pikkaisen tarkkoja siitä, miltä työntekijät näyttää. Vaatetusasiat tottakai on ihan luonnollisistakin syistä tiukat, mutta siis siellä on jopa lueteltu kaikki meikkiin tarvittavista tuotteista asti 😀 Joo, tosi juttu, enpä ollut aiemmin moisesta kuullut! Mutta se saikin sitten miettimään huomista meikkiäni, jonka kovin mielelläni soisin näyttävän jotainkuinkin tällaiselta:

freshop1

Aaah mikä ihanan fresh meikki Olivialla on! Heleä iho, luonnolliset kulmakarvat, kauniisti rajatut silmät, hehkuvat posket ja kaiken kruunaa hiukan pinkit huulet. Onnistuisinkohan huomenna laisinkaan samaan? Oon vaan jotenkin niin tottunut mm. vahvemmin meikattuihin silmiin ja all over aurinkopuuteriin, että tuollaisessa meikissä olo voisi olla jopa aika alaston. Mutta eipä siitä kokeilusta ikinä haittaakaan ole 😉

Kommentit (19)

No katsotaan jos niistä jotain postailen myöhemmin 🙂

Makin muistan kun ekassa internshipissa ikina meilla oli inductionissa sellanen sessio, missa joku nainen selitti etta meikkia on naisten pakko laittaa naamaan, edes sen verran etta nayttaa huolitellulta jne ja kaikkea muuta vastaavaa. oli aika mielenkiintosta 🙂 se voi itesta tuntua kummalta mut yllattavan monet pukeutuu vahan pain honkia (esimerkkina siella yks tytto joka tuli ns. stripparikoroissa ekana paivana tonne…). onnea tokalle kierrokselle!

muuten, minkä näköisiä/tyylisiä ne muut hhastateltavat on ollu? onko tullu sellasia fiiliksiä, että ‘apua toi on paljon sopivemman näkönen tähän työhön’ vaikka ei nyt pellä ulkonäkö merkkaakkaan;)

ihastuin 🙂

On kyllä ihana ja raikas meikki 🙂 Tuollaisen kun jaksaisi huolella tehdä joka aamu 🙂

Hetken aikaa sittenhän jostain pankista(ei kai suomalaisesta?) nousi kohu, koska siellä määriteltiin työntekijöiden pukeutuminen aina alusvaatteita myöten !

Toivottavasti haastattelu menee kivasti, rutkasti tsemppiä! Ihastuttavan rennolla asenteella osaat noihin suhtautua 🙂 Laita toki kuvia haastatteluasusta ja -meikistä jos jaksat. PS. En taida ennen olla kommentoinut mutta lueskellut olen jo muutaman kuukauden. Kiitokset siis mukavista jutuista 🙂

Minkä kokoiset sulla on muuten Converset US- koossa?

Hihih no senkin vielä ymmärtää että meikkiä on oltava, mutta että luetellaan tyyliin erikseen vielä kaikki mitä naamasta on löydyttävä: meikkipohja, sipaisu puuteria, poskipunaa… mutta ehkä se sitten ei kaikille ole itsestään selvyys hehe :p Kiitos kaunis!

Hahah eikä! No menee vähän jo liiallisuuksiin 😀

Voi kiitos paljon ja mukavaa, että innostuit kommenttia jättämään 🙂 Pitääpä katsoa jos tässä ehtisi vähän ennen haastatteluun vielä kuvailla 🙂

Kokoa 6 🙂

Hei nyt kun et enää rovaniemellä asu niin haluaisitko kertoa mitä teit työksesi siellä?

Pistetäänköhän sitten töihin takahuoneeseen, jos pääsee lomalla lihomaan tai puhkeaa vaikka järkyttävä akne, jota ei saa meikkivoiteellakaan piiloon…Eihän ulkonäön takia irtisanominen voi olla laillista Britanniassakaan…

Toimistossa työskentelin, eipä siitä juuri sen enempää sanottavaa olekaan 🙂

Heheh en kyllä tiedä miten tuolla kyseisessa paikassa toimitaan, kaipa sielläkin on silti jotain lakeja noudattava :p Mutta ainakin oppaassa sanottiin että jos on epävarma siitä miltä näyttää ulkoisesti ennen töihin menoa, pitäisi kysyä esimieheltä – liekö hän alkaa sitten paremmin meikkaamaan jos ei itse siihen kykene haha.

En nyt ole varma oliko kyseinen pankki UBS, mutta niillä on ainakin ollut joku samantyylinen juttu vähän aikaa sitten. Muistaakseni oli investointi puolella ja juurikin kaikki oli lueteltu alusvaatteiteden väriä ja korujen lukumäärää myöten (enintään 7). Tämä oli siis joku ns käsikirja tai muu vastaava, mutta poistivat sen sitten myöhemmin käytöstä ilmeisesti juurikin reaktion vuoksi.

No huhhuh, kuulostaa kyllä aika villiltä! Mutta onhan sitä kaikenlaista…

Mua rupes ihan hulluna kiinnostamaan että minkälaisia ohjeistuksia taikka sääntöjä siellä oikeasti onkaan!! 😀 Kerro lisää!

No katsotaan jos niistä jotain postailen myöhemmin 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *