Jenni Ukkonen 18.1.2012

ultimate workout mix

Teksti: Jenni Ukkonen

“Voitko tehdä top 20 ultimate parhaat salibiisit!!! please! oon itse alottanut just treenaamisen :)“Ei tarvi kahdesti pyytää 😉 Tässä omat tämänhetkiset treenilempparini… löytyy sekä vähän vanhempaa että uudempaa musiikkia: Here’s my top 20 workout songs at the moment!

Kommentit (16)

No voi että, kiva kuulla jos oli iloksi! Eiköhän näitä tule jatkossakin :>

nyt ois membersillä vähän saman tyylisiä rannekoruja myynnissä mitä sulla on tossa alempana olevassa postauksessa 🙂

En voi sanoa muuta ku että KIITOS !!!!! <3 Pyöräilen joka päivä yliopistolle ja takas ja oon niiiin täynnä niitä sanoja lauluja mitä puhelimeni on pullollaan , oon kaivannu jo pienen ikuisuuden uusia lauluja , jotka ei oo ihan jo kuluneita 🙂 Kiitos mielettömästi, tässä oli monta erittäin hyvää laulua, joita en oo vielä kuullu 🙂 Pitääpä heti hakee puhelin ja hommata nuo laulut, että jaksaa taas pirtsakkana pyöräillä pilkko pimeessä huomen aamulla !

Ois kiva jos tekisit enemmän semmosia postauksia sun elämästä tyyliin mitä tein tänään+kuvia…ku nää postaukset on nykyää aika tämmösii yleisjuttuja ja jotain ‘mitä haluaisin ostaa+nettikaupan kuvia’….pieni viaton toive vain..:)

Kiitoksia vinkistä! En olekaan siihen members -sivustoon kovin tutustunut, pitänee käydä sitä tutkimassa :>

Juu ehdottomasti alkaa taas tulemaan, nyt vaan on taas viimepäivät ollut lähinnä tenttiin lukua ja salilla käyntiä, ei siis juuri mitään kertomisen arvoista 🙂 Loppuviikko näyttää hiukan vauhdikkaammalta, joten ehkä sieltä jotain juttua irtoaa 🙂

one directioooooon 😉

Eritoten ainakin Brasiliassa, mutta tuloillaan Suomeen ;D

Ihana<3 :p

Gym Class Heroes osuu&uppoaa, vaikkakaan biitti ei ihan nopein mahdollinen ole :). Itse etsin biisejä sykkeelle väh.138bpm, ei salitreeniin vaan lähinnä lenkille tms. reippaampaan menoon.

oho enpä ois uskonu ! one direction woop woop :—)ootko seurannu heitä pidempään?
– terkuin directioner from finland

Kylläpä niiden musiikkia tulee “puolipakostakin” täällä asuessa kuunneltua, mutta mikäs siinä, aika hyvin uppoaa 😀 Ja ihan X-Factorista saakka oon kuunnellut :>

Hyvää musaa 🙂 Vanhempiakin biisejä, mitkä oli jo unohtunu! Löytyy myös mun spinning-soittiksista. Treenin loppuhuipennukseks toimii aika hyvin David Guettan ja Sian Titanium (jos tosta Sian soundista tykkäät), sai ainakin tunnin jälkeen kehuja tällä viikolla 🙂

On kyllä hyvä biisi sekin, hyvä sanomakin kaiken lisäksi :>

Voi vitsi miten tykään näistä sun musapostauksista :)! Meille tuntuu putoovan aika samanlainen musiikki ja ilahdun joka kerta, kun löytyy jotain uutta mp3:seen – KIITOS :)!

No voi että, kiva kuulla jos oli iloksi! Eiköhän näitä tule jatkossakin :>

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *