Jenni Ukkonen 2.3.2012

vertaistukea sinkuille

Teksti: Jenni Ukkonen

Oon taas vaihteeksi kuluttanut aivan liikaa aikaa Sinkkuelämään parissa. Tai oikeastaan, eihän sen kanssa voi liikaa aikaa kuluttaakaan! Sieltä löytyy vaan niin loistavia totuuksia elämästä, ihan erityisesti meille sinkuille! Tässä jotain lemppari lainauksiani:

“Are we simply romantically challenged, or are we sluts?”

“No matter how much it hurts, sometimes it’s just better to be alone than fake it.”

“Good guys screw you, bad guys screw you and the rest don’t know how to screw you.”

“Being single used to mean that nobody wanted you. Now it means you’re pretty sexy and you’re taking your time deciding how you want your life to be and who you want to spend it with.”

“I’m looking for love. Real love. Ridiculous, inconvenient, consuming, can’t-live-without-each-other love.”

“After a while, you just want to be with the one that makes you laugh.”

“I wasn’t going to let a magazine or my friends to stop me from being who I was: single and fabulous, exclamation point!”

“No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you’ll never get through it without your friends.”

“We all get freaked out from time to time, but we keep trying because you have to figure, if the world fattest twins can find love there’s hope for all of us. Somewhere, out there, there’s another little freak who’ll love us, understand us, will kiss our three heads and make it all better.”

“Then I had a frightening thought: maybe I was the one who was faking it. All these years faking to myself that I was happy being single.”

“This is why I don’t date. The men out there are freaks!”

“Don’t play hard to get with a man who’s hard to get.”

“Do any of you have a completely unremarkable friend or maybe a houseplant I could go to dinner with on Saturday night?”

“Maybe all men are a drug. Sometimes they bring you down and sometimes, like now, they get you so high.”

“From my experience, honey, if he seems too good to be true—he probably is.”

“Later that day I got to thinking about relationships. There are those that open you up to something new and exotic, those that are old and familiar, those that bring up lots of questions, those that bring you somewhere unexpected, those that bring you far from where you started, and those that bring you back. But the most exciting, challenging and significant relationship is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well that’s fabulous.”

“If you are single there is always one thing you should take out with you on a Saturday night… your friends.”

“The fact is, sometimes it’s really hard to walk in a single woman’s shoes. That’s why we need really special ones now and then to make the walk a little more fun.”

Kuvat Weheartit

Here are some of my favorite quotes from Sex and the City for all the single ladies out there!

Kommentit (37)

Hih, mukava kuulla jos niin kävi! 🙂

Eikä nää on nii totta joka ikinen!! En tiiä oisko pitäny itkeä vai nauraa ku luin näitä.. 😀

Hahha I knowww! Kyllä Sinkkuelämää tietää 😉 Ja vitsi kun näitä jaksoja katsoo niin joka jaksossa on niin monta hyvää juttua… pitää varmaan tehdä jatko-osakin tälle postaukselle :p

Äää, mä rakastan Sinkkuelämää! ♥
Ihana sarja, odottelen tässä että sais omistuksee sen kakkosen leffoista.. Ja kyllä se sarja on niin oikeessa aina, voi että! 😀

“Being single used to mean that nobody wanted you. Now it means you’re pretty sexy and you’re taking your time deciding how you want your life to be and who you want to spend it with.”
Mahtava ajoitus aiheelle. Aikoinaan erittäin tuttu status = sinkkuus, on jälleen ajankohtainen ja kaikki vertaistuki enemmän kuin tervetullutta. Kiitos!

Heippa! Oon tulossa kaupunkilomalle Lontooseen ja pohdin tässä löytyykö sieltä Victoria`s secretiä? 🙂
Blogisi on ihana, inspiroiva ja rohkea. Ehdottomasti lemppari lukemista! 🙂 Jatka samaan malliin!
Mukavaa vkloppua :))

Hah, mä alotin just viime viikolla katommaan näitä ja joka ilta on pakko kattoo ainakin 4 jaksoo!! Ihan paras sarja! 😀

Siis sinkkuelämää on NIIIIIIN loistava sarja!! Moneen kertaan nähty, kaikki!Minä katson sitä vaan nykyään vähän toisella silmällä: esim leffa satc kakkonen – nekin kaikki on ihanasti vanhentuneet 😉 Terkuin eräs, jolla 4 kymppiä on enää parin mutkan takana.

Taas yksi syy miksi tykkään hirveesti sun blogista: samoja sinkkumietteitä! Eikä mitään poikaystäväpostauksia joita tursuaa nykyään kaikkialta..

“The fact is, sometimes it’s really hard to walk in a single woman’s shoes. That’s why we need really special ones now and then to make the walk a little more fun.”
Mun suosikki! 😀 Pärjään ilman miestä, mutta ilman mun ihania korkkareita, elämä olisi niin paljon tylsempää! 😉

Ah, Sinkkuelämää <3 En edes malta odottaa, että multa leikataan tää käsi ja pääsen viettämään maratoonia. Oon tarkoituksella ollut lähes VUODEN katsomatta yhtään jaksoa, että varmasti jaksan sairaslomalla viettää tarpeeksi aikaa sohvaan hautautuneena 😀

Vielä ei löydy, tulossa kyllä on muttei tietoa missä vaiheessa! Ihanaa matkaa! 🙂 Ja kiitos kaunis<3

Hihi 🙂

Voi ihana, sulla on kyllä ollut rautainen itsekuri 😀 Oot sitten sinkkismaratoonit ansainnut!! <3

Voi että, Sinkkis on kyllä yks parhaista sarjoista, joita on ikinä tehty! Aivan ihana, eikä siihen kyllästy koskaan. Ja nuista “viisauksista”, todellakin ainakin sinkkuna monet tuntuvat enemmän kuin järkeviltä! 😉 En nyt näin parisuhteessa tiedä, mutta… Kaipa sillonkin 😉

Hei katotko vielä sitä hart of dixie sarjaa? 🙂

O_o

perjantai-ilta skumppapullon kanssa sinkkuna! tän lukeminen kolahti ja lujaa. Ja toi Carrien kommentti koko sarjan viimeisessä jaksossa <3 sen mukaan elän ja hengitän!

ihana postaus, ja NIIIN asiaa<3!:) piristi kivasti iltaa:)

Juu aina kun vaan ehdin 🙂

Mukava jos piristi 🙂

Vitsi ku pääsis sun kanssa joskus bailaamaan, kunnon sinkku-ilta. 😀

hheei sulla oli joku aika sitte jo postaus semmosesta ihanasta mieslaulajasta mut en milläään satu muistamaa sen nimeä ja ne biisit oli ihania !! muistatko itekkää enää?=)

Hihih taisi olla Ed Sheeran? Ei ole unohtunut, sen verran paljon soinut sen biisit täällä suunnalla 😀

Mä en vaan voi tälle mun sinkkuelämää vihalleni mitään joten hyihyi, postaus ei ollut mun makuun ollenkaan :——-D Eikä tässä kommentissa ole oikeastaan mitään ideaa, jokaisella on omat mielipiteet. Jätinpähän nyt silti raapustuksen joka ei hehkuta tätä sarjaa :DD

Oijoii, rakastan rakastan rakastan SATC:ä! Juurikin on menossa 6. kauden jaksot, pian tulee loppu nyyh… Mutta sitten ei auta kuin aloittaa taas alusta haha 😀 Mutta on kyllä totta, SATC on täynnä fiksuja ajatuksia, ja oikeasti olen oppinut paljon (vaikken varattuna hirveästi mm. deittailuvinkkejä voikaan hyödyntää..)! 🙂

kiitos, niin muute oliki! 🙂

Arvelinkin :))

“If you are single there is always one thing you should take out with you on a Saturday night… your friends.”
hih ihana, katoin tän jakson just eilen! Satc <3

Hihii jee :))

Ja kaikki noi on niin totta! :—)♥

Hih, eikös 😉

“No matter who broke your heart, or how long it takes to heal, you’ll never get through it without your friends.”
Tämä tuli just niin hyvään saumaan, tässä venailen että ne kaverit tulee mua piristämään! Just viime yönä joku joutui kuuntelemaan itkunsekaista puhelua, mutta niin vaan ne ystävät jaksaa edelleen raahautua paikalle tänäänkin:).

Voi ei, halirutistus<3

Aaah sinkkuelämää <3 Vuosi sitten kun erosin 5-vuoden suhteesta niin vietin viikonlopun katsomalla sinkkiksiä. Kaikki tuotantokaudet läpi. Mässäsin, itkin, join ja istuin tv:n ääressä. Nukuin ehkä muutaman tunnin päikkärit koko viikonlopun aikana ja kun jaksot (ja itsesäälissä rypeneminen) oli ohi niin siihen jäi myös se sureminen. Maanantaina reippaana (silmäpussien kera) töihin 🙂

Hihih uskon että aika moni on käynyt saman läpi 🙂

Aivan ihana postaus <3 Tulin paremmalle mielelle näitä lukiessa 🙂

Hih, mukava kuulla jos niin kävi! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *