Jenni Ukkonen 19.12.2010

video nro 2

Teksti: Jenni Ukkonen

Stuck from Jenni Ukkonen on Vimeo.

Kommentit (29)

Ite oot :)<3

Oi Jenni, ihana video ♥ Kyllä sä pääset vielä Rovaniemelle jouluksi! Itse lähden tiistaina joulun viettoon Lappiin, Rovaniemen kautta. Ihanaa joulun odotusta!

Ääh oikein harmittaa sun puolesta toi juttu. Peukut on pystyssä täällä että pääset kotiin loppuviikosta! Tsemppiä sinne Lontooseen.:)
Ps. Kiva kun tämä video oli näin hyvä kuvalaadultaan ja muutenkin oli ihana kun jaksoit vielä tollasta videota ruveta postaamaan vaikka päivä ei oo tainnut olla sulla ihan sieltä parhaimmasta päästä..<:

Toivottavasti pääset pian matkaan! Onneks sait tiedon etukäteen etkä mennyt kentälle: eräs mun tuttava on jotenkin onnistunut jäämään Heathrow:n kentälle jumiin vaikka asuu vaan muutaman mailin päässä (miksei se kävele?!). Tsemppiä joka tapauksessa alkavalle viikolle!

tsemppiä täältäkin vielä 🙂 soiko sulla tossa taustalla toi i just had sex biisi?! :DD mä olen lähes tauotta kuunnellut sitä nyt, kiitti siis vinkistä, aivan huippu hauska! 😀

ALO-HA! Jos lissu yhtään helpottaa niin tääl on parikymppii pakkasta ja lunta ei ole nimeksikkään. Toivottavasti pääset torstaina matkaan, et saahaan sut tänne jouluksi. Muista varata koneeseen sit pipo ja kaulahuivi. Yks lukija haluais jonku jouluasu tai tonttulakki postauksen tänne. =) Jenni-hius-hymy-käsi-päänkeikutus-jännitys-hyväntuulisuus härvellys ei oo hävinny mihinkään. Mahtavaa nähä elävää kuvaa sinusta.

Ei vitsit, oot kyllä aivan mielettömän suloinen! 🙂 Ja kivaa päästä kuulemaan ääntäkin. 🙂 Täällä pidetään peukut pystyssä että pääset jouluksi kotiin.

Tsemppiä kovasti! Itse eilen saman sekasorron kokeneena ymmärrän miltä susta tuntuu. Oli niin lähellä etten olisi viettänyt joulua Hollannissa ilman omaa perhettä, onneksi kaikki lopulta järjestyi ja sain viimeisen(!) paikan lennolle. Pitkän syksyn jälkeen oli ihana päästä pois hetkeksi kaikista opiskelukuvioista vaikka ei tämä joulu tule lomaa näkemäänkään.

Pikaisesti ennen nukkumaan menoa oli pakko vielä tulla tänne antamaan iso virtuaalihali :)On varmasti (ollut) kurja mieli, tuli tosi paha mieli sun puolesta 🙁 Pidän peukkuja, että pääset pian tänne!

Ihana video!:) Ja toivotaan, että pääset pian lähtemään!

Itse olet kyllä hitsin herttainen! Näitä videoita on tosi kiva kattoa ja toivottavasti lisääkin on tulossa 🙂 Tuli muuten mieleen että mikä tollasessa tilanteessa on lentoyhtiöitten periaate lippujen korvaamisessa? Et korvaavatko alkuperästen lippujen hinnan, mut ite sit joutuu kustantamaan uusien lippujen ylimenevän hinnan (vois luulla että ovat tämmöseen aikaan aika kalliita), vai miten?

Itse olet ihana, Jenni! <3 🙂

ihan järkyttävän huono tuuri! voi kurjuus! :/ koita jaksaa. Meinasin myös olla samassa jamassa. mutta ihan tuurilla pääsin minäkin tänne suomeen. toivotaan että pääset pian kotiin <3<3<3

Kiitos ihana, ja samoin sinne :))

Joo onneksi tuli tieto, mulla on kuitenkin metrolla tunnin matka kentälle niin kyllä olis harmittanut 🙁 Kiitos ihana! 🙂

Hahha ihana nimimerkki :p Ja toivottavasti pääsen sinne tulemaan, olis niiiiin kiva nähä pitkästä aikaa :))

Kiitos ihana<3

Ää en oo :)<3

Toivottavasti pääset pian kotiisi<3 Mieki asun täällä lapissa, ja tuttavani onkin töissä lentoasemalla ja on kertonut, että lentoja on peruttu paljon:(Oot ihana, terkkuja sulle!

oioi kun olit suloinen! kyllä sää jouluksi kotiin pääset!!:) tsemiä!<3

Voi kun suloinen ja herttainen tapaus olet ! 🙂

Eikä, oot ihan hurjan söpö! 🙂

Oot kyllä tosi söpö ja ihania nää videot, toivottavasti on tulossa paljon lisää näitä!! 🙂 Ja toivon myös tosiaan, että pääsisit sieltä nyt nopeasti Suomeen! Ja aattelin myös kysyä, että oisko mahdollista, että tekisit joskus musiikkipostauksen ja laittaisit kaikkia sun mielestä hyviä biisejä, meillä vaikuttaa olevan ihan samanlainen musiikkimaku joidenkin postausten perusteella ja muutenkin, niin ois kiva sellanen :>

Oot kyllä niin söpö!Toivottavasti tää seuraava lento nyt lennetään!Uskon kyllä että pääset vielä jouluksi rakkaittesi luokse 🙂

Juu, monet tuhannet on jääneet ilman lentojaan ja nyt kaikki haluaa korvaavat lennot… melkoinen tilanne :/ Ja itse olet 🙂

Pahalta alkaa vaikuttaa mutta pitää jaksaa vaan toivoa 🙂 Kiitos! :))

Haha 🙂

Itseasiassa sellainen saattaa ilmestyä jo tänään tän hetken eniten soivista biiseistä, kun sitä juuri vähän aikaa sitten toivottiin 🙂

Ihana olet 🙂

Ite oot :)<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *