Jenni Ukkonen 4.1.2011

vinkki kalkkilaivojen kapteeneille

Teksti: Jenni Ukkonen

Toivottavasti en ole ainoa joka pimeinä talviaamuina saattaa vähän säikähtää kalpeaa, melkeinpä harmaata nassuaan? Harva taitaa näyttää mielestään hehkeämmältä taikka terveemmältä harmaankelmeällä iholla kuin pienesti hehkuvan iho kanssa. Luojalle kiitos itseruskettavista!

Pari kuukautta sitten jaoinkin teidän kanssa uusimman ihastukseni, Superdrug -liikkeistä löytyvän Solait -itseruskettavan. Sitä ei kuitenkaan muualta löydä eikä pysty Suomeenkaan tilaamaan, joten kaikkia Suomessa asuvia muistuttaisin edellisestä lempparistani (sekä Solaitin kovasta kilpasiskosta), Xen-Tanista. Vähän Solaitia hintavampaa tavaraa, mutta toisaalta myös herkullisemman tuoksuista ja varmaan muutenkin vähän parempaa 😉 Ja nyt tosiaan Feel Uniquessa hippasen aiempaa edullisemmin, kiitos joulunjälkeisten alennusmyyntien!

xenale1

Itselleni tilasin nyt tuon kasvoille tarkoitetun Face Tanner Luxen kokeelle, sillä vartalolle tarkoitettu Deep Bronze Luxe on mielestäni aika paksua ja tahmaista kasvoille. Kasvoruskettavalle jäi hintaa n. 16 euroa, eikä Feel Uniquesta postareitakaan Suomeen tule – siispä kaikki kalpeanaamat rusketusta tilaamaan :p Tästä suoraa Xen-Tanin alennustuotteisiin!

Kommentit (15)

Tämä laitetaan korvan taa, kiitos! 🙂

Acon Sun kissed face cream on ollut kans hyvä, saa helpommin täältä 😀

Tämä kalkkilaivan kapteeni taitaa tilailla ton kasvoille tarkoitetun :)Pari huonosti nukuttua yötä ja näytin ihan pandalta! Mustat silmänympärykset ja muuten valkoiset kasvot 😀 Muutenkin iho tuntuu olevan aika vehnäjauhon väristä tähän vuodenaikaan 😀

Yksi ylpeä kalkkilaivan kapteeni täällä! 🙂 Kevyellä poskipunalla saa tervettä hehkua kasvoille kalpeanaamoillekin. 😛

Sopiiko tämä ihan totaalisen A4-valkosellekin tekemättä semmosta lähmäsen oranssin näköistä lopputulosta? 🙂 Markettiruskettajiin en uskalla luottaa, joten jospa tästä saisi sitten sen “The Ruskettajan”. 🙂
Ja vielä kysyisin, että paljonko oma Naked-palettisi kustansi? Tsiikailin Ebaysta samaa settiä ja yli kuudenkympin taisi mennä, ja mun mielestä vaikutti niin kauhealta summalta yhestä luomiväripaletista, että tais olla “Ebay-lisät” mukana..

Kysyisin tosta tilaamastasi kasvoille tarkoitetusta itseruskettavasta. Ale-puolella näytti olevan kaksi eri vaihtoehtoa, kumman itse tilasit?:) Onko sulla omakohtaisia kokemuskia, miten ne kakasi eroaa toisistaan?

Tilasin tuota vartalo versiota xen-tanista kokeeksi silloin kun viimeksi suosittelit sitä täällä blogissa. Tuoksu on tosiaan ihana, ja aineen koostumus myös, mutta väri on ehkä liian vaaea sävyltään. Käytän tuota kroppaversiota itsekin kasvoihin. Pitänee varmaan kokeilla tuota kasvoille tarkoitettua versiota myös.

Hih, no sitä en sano etteikö olisi monia kymmeniä muitakin hyviä, mutta ihan omasta lempparistani puhuin nyt kun on kyselty :))

Hihih, joo tiedän kyllä tasantarkkaan mistä puhut… valitettavasti :p

Hih, tätä on kysytty kyllä aiemminkin ja taas pitää kertoa että itsekin tosiaan luonnostaan maidonvalkean ihon omistan, ja kyllä toimii! :p Ja liikkeissä Nakedit on n. 25 puntaa, euroissa siis sellaiset 30 euroa… hurjia tosiaan nuo ebay-hinnat :s

Itsekin kyllä kasvoihin sitä oon käyttänyt, mutta tuntui vähän tukkivan ihoa, joten toivon että tämä kasvoversio olisi nyt koostumukseltaan hippasen kevyempi 🙂

saisipa täältä fakebakea, sitä haluaisin kokeilla 🙂

Itsekään en ole niitä ikinä kokeillut, en halua jäädä tietentahtoen kovin kalliisiin merkkeihin koukkuun kun tiedän että edullisiakin hyviä löytyy :p

Tan Can itseruskettava suihke on kans tosi hyvää. Upee aidon rusketuksen väri ja pysyy hyvin. Saa Nellyltä ja Shopping4netistä.

Oon käyttäny Xen-tania mutta mun mielestä se on liian keltaista 🙁 Tai ehkä oon vaan liian tarkka 😀 Oma iho tosiaan on niin kalpea kuin voi olla.

Tämä laitetaan korvan taa, kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *